Forum » Omrežja in internet » Kako do proxy ip
Kako do proxy ip
phoinix ::
Mam kablski net, pa so se zgleda nekej na telemachu igral. Ob namestitvi sistema so mi dal en ip in port, ki sem ga vpisal v proxy server. Ker ta od včeraj ne dela več, sem nastavil da sam zazna nastavitve (automaticlly detect settings, pobrisal ip in dela.
To pa ne dela na drugem compu, ki je po WLAN-u povezan na mojega. Delalo je samo, če sem tudi na tistem vpisal proxy. Kako ugotovit, na ker ip in port se moj comp priklop, da bi to tudi vpisal na drugega?
To pa ne dela na drugem compu, ki je po WLAN-u povezan na mojega. Delalo je samo, če sem tudi na tistem vpisal proxy. Kako ugotovit, na ker ip in port se moj comp priklop, da bi to tudi vpisal na drugega?
Lith ::
ti moraš na prenosniku vpisat IP za Gateway tvoj 1. računalnik (če imaš Internetno povezavo v skupni rabi ) in pod DNS tut tvoj 1. rač, proxy pa ne sploh
(lahko pa te narobe razumem, ker ne vem točno kako imaš povezana rač. v internet)
(lahko pa te narobe razumem, ker ne vem točno kako imaš povezana rač. v internet)
phoinix ::
Dva navadna PC-ja, Preko WLAN imam drugega na prvega, prvi pa z kabelsko na net.
Z prvim compom ni problemov, ker dam na auto detect settings, zej me pa zanima kje se te nastavitve da razbrat, da bi omogočil dostop drugemu compu.
Z prvim compom ni problemov, ker dam na auto detect settings, zej me pa zanima kje se te nastavitve da razbrat, da bi omogočil dostop drugemu compu.
robio ::
Greš v Command Prompt in napišeš ipconfig/all
Pol ti pa napiše za vse network adapterje katere imaš vse podatke.
Pol ti pa napiše za vse network adapterje katere imaš vse podatke.
jRk0 ::
am, za racunalnik ki bo gateway mors nastavit ip 192.168.0.1, ce ne ne dela ICS. al se motim?
You fuck up once, you loose two teeth.
SasoS ::
phoinix: pri telemachu ne rabiš proxyja sploh...še detect automatic settings lahko daš stran da se ti IE hitrej strata. Kot rečeno, preveri ICS nastavitve.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 569498 (6327) | c23po |
» | HomenetworkOddelek: Omrežja in internet | 3470 (2746) | MrStein |
» | računalnika v mrežiOddelek: Pomoč in nasveti | 1898 (1470) | mte |
» | Lan med win 2k inwin 98se (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5223 (4459) | Klemenn |
» | Internet connection sharing! WTF???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1771 (1467) | CaqKa |