Forum » Zvok in slika » Tv Out Gf mx440 -> Radeon 9600SE
Tv Out Gf mx440 -> Radeon 9600SE
eDDi ::
No kakor naslov pove, sem prej imel GF MX440 in mi je vse delalo normalno, sedaj ko pa imam Asus Radeon 9600SE, pa nikakor ne morem naštimat barvno sliko na TV. Tv je neki stari Gorenje. Uporabljam popolnoma isti kabel in na isti TV.. tudi ostala konfiguracija v računalniku je ista.
Nekaj sem bral po forumu pa mi vseeno ni nič jasno, foramt je PAL B, probal sem tudi ostale formate.
Zdej pa nimam več ideje in vas lepo prosim za pomoč.
Hvala vnaprej.
LP, Edi
Nekaj sem bral po forumu pa mi vseeno ni nič jasno, foramt je PAL B, probal sem tudi ostale formate.
Zdej pa nimam več ideje in vas lepo prosim za pomoč.
Hvala vnaprej.
LP, Edi
- zaklenil: CaqKa ()
Sami ::
Zakaj si sploh zamenjal GF4 MX440 z R9600SE, ker je malo razlike, kupil bi vsaj R9600. Znano pa je, da imajo Radeoni slabši TV-OUT kot GeForce...
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Sami ()
glinik ::
Sami: Tako pa ga res ne sirji!
eDDi: Kakšen kabel pa uporabljaš? Jaz sem tudi z S-VHS imel na Radeonu težave. Potem sem kabel zamenjal za navaden cinch in zadeva špila kot šus.
Lp
eDDi: Kakšen kabel pa uporabljaš? Jaz sem tudi z S-VHS imel na Radeonu težave. Potem sem kabel zamenjal za navaden cinch in zadeva špila kot šus.
Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))
Je vredno razmisleka ...
Je vredno razmisleka ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero grafično ste že imeli ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 20724 (13789) | Janac |
» | Pomoč pri nakupu grafične?!?Oddelek: Kaj kupiti | 1864 (1206) | MEDENA |
» | Katero graf. kartico za 25.000 sit (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4890 (4055) | Jaffa |
» | connect3d radeon9600xt ?Oddelek: Kaj kupiti | 1460 (1144) | boštjan |
» | Test 46 grafičnih karticOddelek: Novice / Grafične kartice | 6579 (6579) | Fury |