» »

S katerim programom...dobit nazaj seminarsko ki sem jo po pomoti izbrisal?

S katerim programom...dobit nazaj seminarsko ki sem jo po pomoti izbrisal?

jurcy ::

Imam zelo nujen problem: Seminarsko ki sem jo pa pomoti izbrisal iz diska,slišal sem pa da so taki programi ki obnavljajo zadeve....

Ve kdorkoli kakšno rešitev....

LEpo prosim pomagajte no

Lp, Jure

marS ::

...no more heroes...
https://ilbis.com/

Zheegec ::

Če ne gre s tem pa mislim da je dober PC Mechanic (Iolo).
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Sami ::

Ali pa tudi Norton System Works 2003, Recovery 4 all...
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W

Jebiveter ::

Vem da je butasto ampak... si pogledal v KOS (Recycle Bin)?
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?

Mihc ::

lol:D
Življenje je lepo če ga živiš!Se splača!!

Jebiveter ::

Mogoce se ti zdi smesno ampak folk je glup! (pa brez zamere jurcy)
Naj ti povem eno storijo:

Sva bla enkrat z enim frendom na enem regijskem racunalniskem tekmovanju (v OS). Ker na gostujoci soli niso imeli dovolj racunlanikov za vse tekmovalce so nas razdelili v dve skupini. Midva sva bila v drugi. No, in tako lepo na zacetku dobimo navodila kam, kako, zakaj itd. shranjevat stvari, ki jih nardimo. In se spravimo na delo. Nakar po dobrih 20ih minutah moj frend vstane, prijavi, da je koncal in odide. Nadzornemu nic jasno, ampak ok. Ko tudi jest koncam (po 1:30) se zunaj pogovarjamo z mentorjem kaksne so bile naloge itd. in cakamo na rezultate. In uleti nadzorni ucitelj k nam in prijavi, da je moj frend DISKVALIFICIRAN zaradi kopiranja! Nakar zvemo, da je vse kar je naredil je pogledal v Kos, potegnil vn delo tistega, ki je delal pred njim in spremenil dolocene zadeve ter shranil pod svojim imenom. Mentor je popenu in izjavu, da bi mu mogli dat posebno nagrado za iznajdljivost! Organizatorji so namrec pred zacetkom druge skupine samo izbrisali tisto kar so naredili v prvi skupini, pozabili pa so izprazniti kos. Kasneje, ko so prisli rezultati, smo izvedeli, da je prvo mesto zasedla hčerka tega nadzornega ucitelja (jest sm bil 2. :\ ) poleg tega je imel frend to sreco, da je delal na racunalniku, na katerem je delala zmagovalka :| :D

Tko, da... :\
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?

Zgodovina sprememb…

Monster ::

ma to popizdiš ej... pa naj še kdo reče da SloVeniA ni ena maLa bolana država ej... jao jao ni čudno do gre vse u k*RaC >:D

...aja onemu d. headu bi tako sranje naredo na vašem mestu da bi vsi sm gledali in da bi na konc mogla policija prit ko to ne gre več tk ko je.... prej pa seveda zatezil da naj pokaže pravilnik od tega tekmovanja pa naj pokaže kje piše da se ne sme devat ven z koša... majmum jedni :) ;)
Ka zaboga...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Monster ()

Brane2 ::

ni kaj, tip je bil zeleno usmerjen. Digitalna reciklaza podatkov.
Objektna usmerjenost in data reuse.
Za to bi moral dobit kako davcno olajsavo... :D

delfinus ::

Pojdi z Windows Explorerjem v direktorij, kjer je bila shranjena tvoja seminarska, daj opcijo, da ti bo pokazalo tudi vse skrite datoteke. Poglej vsako temporary datoteko, ce je mogoce kak del tvoje seminarske. Vcasih je to moznost, da dobis vsaj kak del nazaj. Datoteka v stilu tega ~WRL0001.tmp

lp, D.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pisanje diplomske in povzetki ze napisanega? (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
6721236 (4370) guestalison9
»

Največje bedarije ali smešni dogodki ki ste jih kdajkoli videli ali doživeli (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9114818 (10291) Unknown_001
»

Prigode računalniških serviserjev/administratorjev (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Loža
37446519 (12203) cortez
»

Dobili pri plonkanju na spl.maturi

Oddelek: Šola
82938 (2130) Mehmed
»

problem s SpySheriff-trojancem

Oddelek: Pomoč in nasveti
131434 (1256) Daedalus

Več podobnih tem