Forum » Elektrotehnika in elektronika » Kje kupiti stare strokovne knjige ?
Kje kupiti stare strokovne knjige ?
Azrael ::
Ali mogoče kdo ve za kakšno bukvarno ali antikvarjat ali kaj tretjega, kjer je možno kupiti starejše strokovne knjige s področja elektrotehnike, po možnosti na območju Gorenjske ali Ljubljane in bližnje okolice.
Iščem kjigo o popravilu pomivalnih strojev. Videl sem jo pomladi 1991 v antikvarjatu MK na Titovi (današnja Dunajska), samo jo takrat nisem kupil, potem pa te knjige niso več imeli. Kdo je avtor ne vem, knjiga je bila tiskana v srbohrvaščini, latinica, mehka vezava.
Če slučajno kdo ima to knjigo in jo je pripravljen prodati ali posoditi naj me kontaktira na ZS.
LP, Azrael
p.s. Za to vpšrašanje nimam pravega občutka, v kateri del foruma naj ga postavim, če admini mislite, da sodi kam drugam, ga mirno prestavite. Hvala.
Iščem kjigo o popravilu pomivalnih strojev. Videl sem jo pomladi 1991 v antikvarjatu MK na Titovi (današnja Dunajska), samo jo takrat nisem kupil, potem pa te knjige niso več imeli. Kdo je avtor ne vem, knjiga je bila tiskana v srbohrvaščini, latinica, mehka vezava.
Če slučajno kdo ima to knjigo in jo je pripravljen prodati ali posoditi naj me kontaktira na ZS.
LP, Azrael
p.s. Za to vpšrašanje nimam pravega občutka, v kateri del foruma naj ga postavim, če admini mislite, da sodi kam drugam, ga mirno prestavite. Hvala.
Nekoč je bil Slo-tech.
zlabo ::
Poznam enga starejšga modela k je čist odtrgan na vse stare knjige, isto jih ma fuul velik o štromariji, fizki in ostali tehniki. Ko ga bom vidu ga uprašu kje on to dobi, ker se mi zdi da ma enga k mu to rihta.
Drgač pa pejt na boljšak™ pogledat, tam maš vsee
LP, zlabo
Drgač pa pejt na boljšak™ pogledat, tam maš vsee
LP, zlabo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri e-bralnik? (strani: 1 2 3 4 … 15 16 17 18 )Oddelek: Kaj kupiti | 134198 (1426) | karafeka |
» | V knjižnjici ni možna izposoja s KindlomOddelek: Loža | 4061 (3424) | estons |
» | knjige za kupit ?Oddelek: Programiranje | 2232 (1246) | enTuzjast |
» | On-line nakup knjigeOddelek: Loža | 1818 (1642) | Jochaan |
⊘ | darilca za Novo letoOddelek: Loža | 2025 (1791) | Sergio |