Forum » Pomoč in nasveti » ventilator za radeon 9500
ventilator za radeon 9500
Neon87 ::
Mam velek problem namreč crknu mi je grafični ventilator na mojumu radeonu 9500.
Ni ga problem dobit-Vendar tistga ki ima tri žičke za priklop na grafično. JST MAM PA LE DVE. rabim velikost 4*4 .z dvema žičkama. in nimam pojma kje nej ga dobim.
Možnost bi bla da bi ga predelal sam ne vem če bi delalo to,da bi pač rumeno žičko enostavno odklopu.
--edit: naslovi tem v forumu morajo odsevati njihovo vsebino
Ni ga problem dobit-Vendar tistga ki ima tri žičke za priklop na grafično. JST MAM PA LE DVE. rabim velikost 4*4 .z dvema žičkama. in nimam pojma kje nej ga dobim.
Možnost bi bla da bi ga predelal sam ne vem če bi delalo to,da bi pač rumeno žičko enostavno odklopu.
--edit: naslovi tem v forumu morajo odsevati njihovo vsebino
- spremenil: Skrat ()
Edelweiss ::
Probi vprašat v trgovini:
ČIP Elektronika
Sokolska
2000 Maribor
Poišči telefonsko pa jih pobaraj.Tam imajo ALLES !!
ČIP Elektronika
Sokolska
2000 Maribor
Poišči telefonsko pa jih pobaraj.Tam imajo ALLES !!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Edelweiss ()
Neon87 ::
to me še zanima::
A bi mogla Ati radeon 9500 grafična lavfat gladko brez problemov, če ne bi imela ventilatorja, al pa je lahk to krivo za probleme, ker se segreje??
A bi mogla Ati radeon 9500 grafična lavfat gladko brez problemov, če ne bi imela ventilatorja, al pa je lahk to krivo za probleme, ker se segreje??
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VPU Recover????Oddelek: Pomoč in nasveti | 1775 (1433) | fahrenGONE |
» | Radeon-Nemčija? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5660 (4440) | ferdo |
» | Sapphire Atlantis Radeon 9500 Pro ali Enmic HIS Excalibur Radeon 9500 Pro?Oddelek: Kaj kupiti | 1794 (1311) | falotXP |
» | Hlajenje R9500 ProOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1098 (899) | morphling1 |
» | Test Radeona 9500 Pro!Oddelek: Novice / Grafične kartice | 2673 (2673) | Senitel |