Forum » Loža » Spakirajte kufre...
Spakirajte kufre...
BigWhale ::
... jutri gremo v evropo.
... ce bi vsaj bil 1. junij, bi dobili se en drzavni praznik, tko pa nic naumo mel od tega... ;>
... ce bi vsaj bil 1. junij, bi dobili se en drzavni praznik, tko pa nic naumo mel od tega... ;>
Mercier ::
Mi bomo meli fešto. Z alkoholom, govori, glasbo in ognjemetom. Moram it pogledat, še nikoli nisem bil na občinski žurki.
Jebeš take praznike, krščanarji so vedli kako se dela zgodovina, namesto na prvega maja, so pizdarijo naredili na drugi ponedeljek septembra, pa jim še danes vsi prazniki štimajo.
Jebeš take praznike, krščanarji so vedli kako se dela zgodovina, namesto na prvega maja, so pizdarijo naredili na drugi ponedeljek septembra, pa jim še danes vsi prazniki štimajo.
iration ::
> Jebeš take praznike, krščanarji so vedli kako se dela zgodovina, namesto na prvega maja, so pizdarijo naredili na drugi ponedeljek septembra, pa jim še danes vsi prazniki štimajo.
LOLOL!!
Drugač sm pa jest mislu it v Bovec, pa me je po vremenski napovedi minil, tako da grem pa samo na Kongresnga.
LOLOL!!
Drugač sm pa jest mislu it v Bovec, pa me je po vremenski napovedi minil, tako da grem pa samo na Kongresnga.
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
Ne paničari, sej gremo že dans zvečer
karafeka ::
Bo kdo odšteval minute?
Totalna bedarija..... bi raje vstopli v eu za novo leto, bi si vsaj pri ognjemetu prišparali. Pa itak sem bil proti vstopu v eu.
Totalna bedarija..... bi raje vstopli v eu za novo leto, bi si vsaj pri ognjemetu prišparali. Pa itak sem bil proti vstopu v eu.
Ziga Dolhar ::
Novo leto smo v Tržiču praznovali teden dni prej: naš vrli župan je dogodek, če se prav spomnim, imenoval korak pred drugimi. Že [vsaj] drugič.
Tokrat pa nič. Naslednjič ga ne bom več volil.
Tokrat pa nič. Naslednjič ga ne bom več volil.
https://dolhar.si/
kuglvinkl ::
Sam sem se odločil praznovati predpraznični dan (jutri kdo ve kaj bo) radikalno. Kupil sem si 250g pistacij.
Your focus determines your reallity
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kuglvinkl ()
iskra ::
Breezer stane v ITA 1.07 € Morda se jih splača uvozit 150, da dobiš IVA nazaj ... Aja ... Sem malo pozn ...
Ajow! 5 metru drow ...
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.
Microsoft ::
Da se jst malo sprovuciram :))
Moj mnenje je, da bo sel v Evropi tisti, ki saj malo razume in govori anglesko ali nemsko. Jst nekako znam oba (nemsko sicer malo slabse), tak da sem ze v evropi.
Tisti, ki pa ne zna druzga, ko te posrane čšž šumnike pista, pa bo tak ostal znotraj meja oziroma lahko se malo proti jug.
No, se vidmo juter z nekaterimi v Evropi.
by Miha
Moj mnenje je, da bo sel v Evropi tisti, ki saj malo razume in govori anglesko ali nemsko. Jst nekako znam oba (nemsko sicer malo slabse), tak da sem ze v evropi.
Tisti, ki pa ne zna druzga, ko te posrane čšž šumnike pista, pa bo tak ostal znotraj meja oziroma lahko se malo proti jug.
No, se vidmo juter z nekaterimi v Evropi.
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
ShowDown ::
vem da so v tujini breezeri veliko cenejši
saj razmišljam da bi preklopo na neki bolj poceni drink, ker če vsak petek in soboto vsaj 3 spiješ (recimo da jih v trgovini kupiš) je to 2x(3x450)=ufffff drago za človeka ki nima osebnih dohodkov (nebom povedal da sem mladoleten )
saj razmišljam da bi preklopo na neki bolj poceni drink, ker če vsak petek in soboto vsaj 3 spiješ (recimo da jih v trgovini kupiš) je to 2x(3x450)=ufffff drago za človeka ki nima osebnih dohodkov (nebom povedal da sem mladoleten )
monster-x ::
In sedaj smo postali Evropejci. Super. :-)
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.
gazda ::
hmm.... pa ne mi rect, da jest edini k 4x isti slo-tech vidim ob tej uri? Pijan sem dovolj glede na dane priloznosti danes... pa saj vemo, vstop v EU je bil samo se dodaten razlog da se vsi zapijemo .
Heca dovolj, upam da se bo slovenija spravila skupaj in dostavila obljubljene besede ob vstopu v EU. Cheers to that!
edit. glede na moje alkoholizirano stanje za slovnicne napake ne odgovarjam
Heca dovolj, upam da se bo slovenija spravila skupaj in dostavila obljubljene besede ob vstopu v EU. Cheers to that!
edit. glede na moje alkoholizirano stanje za slovnicne napake ne odgovarjam
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gazda ()
Coinbird ::
Naša prednost je v naši velikosti, dva miljonska država se z pravimi odločitvami lažje in bolj učinkovito prilagodi izzivom prihodnosti.
Mislim da smo po 100 letih juge spet doma v evropi. Sreči smo zadnjih deset let imeli par dobrih ljudi, ki so nas usmerili v evro atlantske povezave.
Mislim da smo po 100 letih juge spet doma v evropi. Sreči smo zadnjih deset let imeli par dobrih ljudi, ki so nas usmerili v evro atlantske povezave.
glinik ::
Pa pa Peluga ... Nič te ne bom več obiskal.
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))
Je vredno razmisleka ...
Je vredno razmisleka ...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: glinik ()
Ziga Dolhar ::
Ja ... vreme sivo, kot da bi se pripravljalo na zračni napad. Ali pa vsaj invazijo tankov.
Pa še zjutraj ob petih nas je zbudila plehmuska. To je znak, vam povem! Lansko leto so imeli, ko so šli mimo mene, tak, zelo poskočen komad, danes pa kot da bi sam naš župan umrl.
Pa še zjutraj ob petih nas je zbudila plehmuska. To je znak, vam povem! Lansko leto so imeli, ko so šli mimo mene, tak, zelo poskočen komad, danes pa kot da bi sam naš župan umrl.
https://dolhar.si/
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ziga Dolhar ()
jRk0 ::
kaj ne, v pelugi se je vedno precej ceneje vse kot v slo:)
sicer pa, ce ma kdo hr drzavljanstvo, ga bomo pac ponucali, ane;) bo sou malo postempljat pa po mwst nazaj v avstrijo, pa je to to:)
pa koncno bom lahko narocil stvari z nemcije brez carine! slovenija itak pol kurca nima dolocenih stvari...
sicer pa, ce ma kdo hr drzavljanstvo, ga bomo pac ponucali, ane;) bo sou malo postempljat pa po mwst nazaj v avstrijo, pa je to to:)
pa koncno bom lahko narocil stvari z nemcije brez carine! slovenija itak pol kurca nima dolocenih stvari...
You fuck up once, you loose two teeth.
mare_ ::
mah dejte...pri nas je včeraj zvečer moj tamal bratec (9 let) skakal okol ko zmešan, pa nekaj fantaziral, da zdej smo pa v državi evropi, ampak ne, da je evropa celina in ne država pa da smo že prej bli, apak zdej smo pa zares al kaj...take čudne je mel...pol sem hotu it pa vn, je pa neki dež začel padat...sem šel pa v postlo proslavljat...
Mercier ::
No, ja, business as usual. Nisem pričakoval kaj bistveno drugačnega na občinski žurki.
Nisem opazil nič zvedavih evropskih turistov, mogoče nekaj manj prestrašenih domačih kmetov, kot na gasilski veselici.
Zmalcal sem eno evropsko lepinjo s kajmakom in pečeno papriko, srkal evropsko Union pifce, opazoval evropejce pri polki na vsem znane evropske viže svetovnega prvaka na frajtonarci in hodil scat v evropsko naravo.
Kul!
Nisem opazil nič zvedavih evropskih turistov, mogoče nekaj manj prestrašenih domačih kmetov, kot na gasilski veselici.
Zmalcal sem eno evropsko lepinjo s kajmakom in pečeno papriko, srkal evropsko Union pifce, opazoval evropejce pri polki na vsem znane evropske viže svetovnega prvaka na frajtonarci in hodil scat v evropsko naravo.
Kul!
Yohan del Sud ::
Da ne omenjam povsem evropskega glavobola danes zjutraj...
Malo je pomagal evropski lekadol...
Malo je pomagal evropski lekadol...
TribesMan ::
Jest sem šel pa z kolegi na rave party v šempeter pri novi gorici... Malo smo se prej čez novo gorico zapeljal (ob ene 11h) in je blo folka ko šodra... no na partyu pa še vsaj 2* toliko... domov sem prišel ob 9h zjutraj zmatran ko opica... in sem šel spat za 6 ur...zdej sem komaj živ. Sem pričakoval da bom kej manj zmatran ko smo v evropi pa to...
LP
TribesMan
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Daedalus ::
Jaz pa po evropskem mačku pripravljam denarnico na evropske podražitve, pa kot kaže, si bom kmalu mogo iskat novo evropsko službo. Ja, BW, zunaj res nekam evropsko diši
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Daedalus ()
> Jaz pa po evropskem mačku pripravljam denarnico na evropske podražitve, pa kot kaže, si bom kmalu mogo iskat novo evropsko službo. Ja, BW, zunaj res nekam evropsko diši
Cajt se res ujema, ja. Drugač pa to nima veze z EU, saj to veš, ne?
Cajt se res ujema, ja. Drugač pa to nima veze z EU, saj to veš, ne?
Daedalus ::
Sarkazem, se temu reče. Tako lepo sovpada z pridružitvijo EU, pa naši vrli politiki so nam tako lepo prihodnost slikali
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]
TribesMan ::
Hehe tale s podražitvami je dobra... v petek smo šli lepo z avtom proti novi gorici in so bile cene cestnine od Lj do Razdrtega 620SIT... un del avtoceste mimo Ajdovščine proti NG pa 320SIT... no ko smo se vračali so bile cene 340SIT in 650SIT... Mi ni blo nič jasno...
LP
TribesMan
LP
TribesMan
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
||_^_|| ::
upam da mi bo zdele tale evropski dez spral ta evropski cvetni prah z avta dol ker je ze rumen namesto crn.
Sergio ::
Danes grem pa prvic kot evropejec v Avstrijo. Da vidim kok mi bodo tezili policaji na meji...
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
Poldy ::
Hm, dan združitve, dan osamosvojitve - a to zdej oboje praznujemo???
Upam da ne bo še dneva delitve.
Upam da ne bo še dneva delitve.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | YUHU BENZIN PREKO 220Oddelek: Loža | 2171 (1123) | Jackal |
» | Dobra stara evropa (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 9867 (7205) | drejc |
» | KitajciOddelek: Problemi človeštva | 1933 (1545) | drejc |
⊘ | Prebili 200 sit za liter bencinaOddelek: Problemi človeštva | 1241 (1009) | kuglvinkl |
» | cene računalniške opreme po vstopu v EUOddelek: Kaj kupiti | 2391 (1333) | Fury |