» »

Pinnacle PCTV PCI

Pinnacle PCTV PCI

fusioman ::

Živjo!

Jst bom zoru ;( ;( ;(

Kot prvo, sem lastnik Pinnacle PCTV PCI tunerja, je pa že star, sam ni nič narobe z njim. Zraven tunerja sem dobil gonilnike verzije 4.02, ki delajo brez problema na XP sam niso WDM gonilniki. Mi pa nič ne teži z rumenim klicajem. OK, na uradni strani so novi 5.50 update driverji in še 5.50a popravek, to so WDM gonilniki za XP. Ja super ane, sm jih downloadu, prebral navodila, kjer piše da moraš zagnat 5.50 update, nato zbrisat predhodne gonilnike in ponovno zagnat update. Vse lepo in prav, dokler ne naložim teh novih 5.50 gonilnikov, ki mi jih sploh ne prepozna. Enostavno se vse naloži, resetiram računalnik, dobi novo straojno opremo in sploh ne ve kaj z njo nardit, kot da nima na voljo teh novih WDM goinlnikov. Ja p*** a je kaj f*** al ki, sploh ne šteka kaj je, še tuner ne ve kaj je, ko mu pokažem pot do .ini datoteke znotraj Pinnacle mape, ki jo je ta 5.50 update installer exportu na disk, neki zašteka, sam zvoka pa ne more nardit. Potem grem skozi assistant oz. programček, ki ti preveri, če tuner dela in sploh ne j*** žive scene. Pismo ja, vem pa da mi je včasih zadeva delala super na verziji 5, slika čista kot suzica in zvok tudi. Le kaj je zdaj zaboga narobe? A ma še kdo tak čudn problem? WTF? :(

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Psp odklep (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Konzole
25647697 (20061) Peter6
»

PSP GTA San Andreas

Oddelek: Konzole
332220 (1429) Davor2
»