Forum » Pomoč in nasveti » Crknil procesor
Crknil procesor
x_men ::
Živjo vsem, v petek sem menjal procesor imel sem AMD 2000+ ki sem ga zamenjal z AMD 2600+. Potem pa sem starega amd-ja hotel montirati v drug računalnik, in ugotovil da NE DELA VEČ, prbam še ankrat ven in not, in nič. Potem dam procesor spet ven in vidim da je na spodnji strani umazan od termalne paste (silver TITAN). Ali je to vzrok , da procesor ne dela več???? S čim lahko očistim procesor?? Prosim POMOČ.
Lp
Lp
Trololololo1 ::
če tvoja pasta slučajno prevaja el. tok je možno de je pršl do kratkega stika pa ti je procesor skurl. Možno pa je tud, da ti plata procesorja ne podpira.
delfinus ::
Termalno pasto ocisti z alkotom. Sedaj je lahko problem, da ti je del paste sel se v CPU slot oz v eno izmed tistih luknjic in ti pasta deluje kot izolator. Silver titan ne prevaja, sem jo izmeril z unimerjem. Lp, D.
Dr_M ::
titan silver NI prevodna pasta. 100% in preverjeno, tko da s temu nisi unicu procesorja.
jest ti priporocam, da najprej resetiras bios, potem pa probi ce bo delal. men je ratal tko
jest ti priporocam, da najprej resetiras bios, potem pa probi ce bo delal. men je ratal tko
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
x_men ::
Procesor sm utaknu v tri različne matične plošče (vse podpirajo ta procesor). Kako vem da je skurjen?? Ko ga vtaknem v matično, pa pržgem comp vse normalno dela sam monitor ne pržge (ubistvu to ni normalno), nč ne piska al pa kej.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Termalna pasta (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 26525 (6285) | Valvoline |
» | Hlajenje LGA755 Core 2 Duo - kateri hladilnik kupiti? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10083 (8218) | Jst |
» | Kaj sem naredil? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5501 (4217) | Timmah |
» | Razlike termalnih past v praksiOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1967 (1579) | Vexto |
» | Temperatura narastla namesto padlaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1479 (1344) | veteran |