Forum » Omrežja in internet » (NE)Dostop do AV strani
(NE)Dostop do AV strani
spaso ::
Ekolo zadeva zgleda takole:
Pred kratkim sm dubu ADSL in sm si hotu nalozit NAV program z ene strani ki ponujajo scrackane verzije tega programa. No kasneje se je izkazalo da sem pri tem fasal virus (ironično!), po deinstalaciji NAV-a pa sem mrzlicno zacel iskati free trial verzije protivirunih programov. No tu se pa začne moj problem, in sicer:
ne morem dostopati do uradnih strani npr. od symantec-a ali od f-secur-a itd., piše mi connection refused.
ali se mogoče komu od vas sanja v čem bi lahk bil problem in kako ga rešit?
THX
Pred kratkim sm dubu ADSL in sm si hotu nalozit NAV program z ene strani ki ponujajo scrackane verzije tega programa. No kasneje se je izkazalo da sem pri tem fasal virus (ironično!), po deinstalaciji NAV-a pa sem mrzlicno zacel iskati free trial verzije protivirunih programov. No tu se pa začne moj problem, in sicer:
ne morem dostopati do uradnih strani npr. od symantec-a ali od f-secur-a itd., piše mi connection refused.
ali se mogoče komu od vas sanja v čem bi lahk bil problem in kako ga rešit?
THX
b ::
Poglej, kaj imas napisano v hosts datoteki. Ne vem tocno, kje je na windows... moment... C:\winnt\system32\drivers\etc\hosts.
Eni virusi vpisejo tja noter, da so strani AV firm na 127.0.0.1, kar seveda ne dela :-)
Eni virusi vpisejo tja noter, da so strani AV firm na 127.0.0.1, kar seveda ne dela :-)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iz Googla me preusmeri na neke čudne straniOddelek: Omrežja in internet | 1804 (1020) | logout |
» | Microsoft mimo hostsOddelek: Novice / Varnost | 5115 (3705) | RejZoR |
» | Koliko daste uporabniki ADSL in kabelskega neta na varnost???Oddelek: Programska oprema | 1957 (1596) | ombre |
» | Navapqwa.exe ???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1889 (1669) | ScorpionX |
» | antivirus (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 11747 (9110) | frikihamster |