» »

GamePort Problem

GamePort Problem

Loser ::

Torej imam problem z gameportom na zvočni kartici in na plati , plata je gigabyte 7n400l , zvočna je genius 5.1 . Pred kratkim sem kupil igralni plošček in nikakor ga ne morem zagnati niti z gameportom od zvočne niti od matilčne!!;(
Probal sem vse zivo odklopil port na matični in pustil samo port na zvočni.Vendar vsakič imam na zvočni rumen klicaj na gameportu tudi če je port na plati izključen napiše mi da je V/I enota 201 ni na voljo - torej razumem da je rezervirana za plato ;(( . Probal sem že odstraniti zvočno in vključil port od plate in ni bilo nobenega klicaja port naj bi deloval pravilno vendar gamepad še vedno ne dela .
Kaj se še da storiti poleg tega da kupim gamepad različice USB ???

aja imam winXp

Pomoč več kot dobrodošla !!!

Upam da bomo skupaj lahko rešili :) :\

nimitz ::

LP!

Mam zelo podoben problem. Jst na maticni plosci nimam game porta (ABIT NF7). Sm dal zvocno noter z namenom da bi game port uporabu na zvocni in mi skoz javlja isto napako k teb. Tko da jst sm ze obupal in bom verjetno kupu USB joystick.

Loser ::

Edina stvar ki je se nisem probal je bila ta da bi prestavil zvočno iz enega slota v drug - a si ze probal al ne ???

nimitz ::

Celo vse PCI reze sm probal pa je isti k***c. Tko da nov joystick.

b0r1s ::

Sedaj ne vem, kako je za ostale plosce, samo Abit NF-7 (s) se zelo dobro razume z Creativovim Live! zvocnimi karticami in tistim portom na zvocni...sem se tudi jaz jezil, ker sem sprobal ene 4 razlicne kartice, potem pa sem na netu nekje zasledil, da dela Creativ Live! game port na tej plosci in sem si kupil rabljeno Live! Player 1024 za par jurjev (mislim, da dva ali tri) in zadeva je delala v prvo, takoj brez problema...Tako da ce imas moznost dobiti kje na preizkus kaksno Creativovo Live! zvocno, probaj in mislim, da ne bos razocaran! ;)

Lp, Boris
Opty 170 @2.9GHz|DFI Ultra-D|2x512MB Mushkin RedLine XP4000|x800gto2| hx620w|

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Joystick port na novih matičnih ploščah

Oddelek: Strojna oprema
91202 (1048) roli
»

Joystick konektor, kje kupiti?

Oddelek: Strojna oprema