Forum » Loža » Kje kupit zastavo RS
Kje kupit zastavo RS
zlabo ::
No lep pozdrav.
Glede na to da bomo kmal v EU, smo se doma odočil da končno nabavmo zastavo Republike Slovenije. Zanima me, če kdo ve, kje v okolici ljubljane kupit dokaj kvalitetno zstavo za ne preveč dnarja, mislim da bomo dali tja do 10 kSIT, mogoče lahko tud kaj več.
LP, zlabo
Glede na to da bomo kmal v EU, smo se doma odočil da končno nabavmo zastavo Republike Slovenije. Zanima me, če kdo ve, kje v okolici ljubljane kupit dokaj kvalitetno zstavo za ne preveč dnarja, mislim da bomo dali tja do 10 kSIT, mogoče lahko tud kaj več.
LP, zlabo
laibachnsk ::
Jah zdaj bo 1. maj in boš imel veliko možnosti da kakšno skineš z droga....
Jest sem je videl v BTC-ju v hali A v tisti trgovini z fuzbalskimi dresi v kleti...kakšna je cena res ne vem
Jest sem je videl v BTC-ju v hali A v tisti trgovini z fuzbalskimi dresi v kleti...kakšna je cena res ne vem
frenk ::
mi smo s kolegi enkrat pruga maja tle u kranu pokradl pomoje skor 20 zastav...zdej ma te zastave vsaj tak folk k mu naša zastava kej pomen
...da ne bo kdo mislu da napeljujem k temu
...sicer bi mel pa jest velik raj karantansko zastavo
...da ne bo kdo mislu da napeljujem k temu
...sicer bi mel pa jest velik raj karantansko zastavo
MTm2H37rqt7B ::
slovensko fano dobis v vsaki stacuni kjer prodajajo metersko blago.. saj jz sm jo..
kupil sem jo nasproti gostilne sokol v centru pri magistratu. 'tavelka' je stala okoli 7 tisocakov.
kupil sem jo nasproti gostilne sokol v centru pri magistratu. 'tavelka' je stala okoli 7 tisocakov.
OldSkul ::
Ja v Mercatorju v Šiški jo imajo vsaj ko sem bil jaz tam v soboto so jo imeli ampak so vse takoj razgrabili.
Groovy ::
ja, sm una ta švoh verzija, Zastava EU je baje močnej, pa bolj spedenana.
ja no, je pa tut res, da več bencina pol okurš, ker ni dizel
ojoj, 2 much,2 much!!!!
I am the captain of my soul
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Nova slovenska zastava?? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Sedem umetnosti | 19165 (13108) | Matek |
» | Nova slovenska zastava in grb (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 36631 (31822) | Ziga Dolhar |
» | Obešate Slovensko zastavo ob praznikih? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6273 (5461) | Damjan Jagar |
» | Ali ste za spremembo zastave in grba?Oddelek: Loža | 2661 (2345) | siegmund |
» | poglejte si predlog nove EU zastave! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6076 (4889) | sketch |