Forum » Kaj kupiti » Kje kupiti mikrofon za lan-party ?
Kje kupiti mikrofon za lan-party ?
lopov ::
Ziv!
Ker imam slabe izkusnje s kombiniranimi modeli ze nekaj casa uporabljam zaprte audio slusalke in se super obnesejo. Za bliznje on-line sporazumevanje mi tako manjka le mikrofon.
Ogledal sem si nekaj namiznih variant -- tiste za 500 sit, k postavis na mizo mi ne odgovarjajo.
Ce je kaksen boljsi predlog le na dan z njim, drugace si bom okoli vratu obesil stare slusalke (crknjene) s kombiniramim mikrofonom, kateri se dela :)
b.
Ker imam slabe izkusnje s kombiniranimi modeli ze nekaj casa uporabljam zaprte audio slusalke in se super obnesejo. Za bliznje on-line sporazumevanje mi tako manjka le mikrofon.
Ogledal sem si nekaj namiznih variant -- tiste za 500 sit, k postavis na mizo mi ne odgovarjajo.
Ce je kaksen boljsi predlog le na dan z njim, drugace si bom okoli vratu obesil stare slusalke (crknjene) s kombiniramim mikrofonom, kateri se dela :)
b.
Caligula ::
Lahk, da si lih to mislil z kombiniranim sistemom sam v Bigbangu na rudniku majo neke Genious slusalke z mikrofonom za 1.300 SIT.
Sem kupil sam nisem se niti sprobal, ker nisem mel casa..
Delujejo solidno-tudi izdelava-za ta denar sploh.
Sem kupil sam nisem se niti sprobal, ker nisem mel casa..
Delujejo solidno-tudi izdelava-za ta denar sploh.
Grimlord ::
V BigBangu sem videl ene fajne Trustove, z čudnim (cevi podobnim) mikrofonom. Zgledajo zelo ql, pridejo pa 2-3k .
Iz malenkosti nastane popolnost in popolnost ni malenkost.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slušalke z mikrofonom ali slušalke+mikrofonOddelek: Kaj kupiti | 2309 (2112) | neres |
» | SoundMax.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1603 (1463) | gogolinho |
» | [Slušalke] do 10K SIT (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 9811 (6335) | Fatboyslim |
» | Katere slušalke?Oddelek: Kaj kupiti | 1007 (868) | fyan |
» | Pomoč pri kupovanju kakovostnega HeadsetaOddelek: Kaj kupiti | 1508 (1382) | iso2000 |