Forum » Pomoč in nasveti » SoundMax.
SoundMax.
gogolinho ::
Prosil bi če mi ve kdo pomagat. Mam plato asus p5q-e in zvočno SoundMax in nove slušalke Razer Barracuda zvok deluje normalno vse normalno sam mikrofon ne deluje.. Mislim da mam vse pravilno narihtano ne vem kaj bi lahko bil problem.. Prosim za pomoč
LP
LP
Jurex ::
Jaz sem se rešil tega problema tako, da sem kupil mikrofon za 2,89€ v bigbangu :) ker drugače mi ni uspelo!
Mislim da je tale soundmax in asus plata malo zmedena glede slušalk z mikrofonom, ali pa celo kje rata da dela in ko hočeš recimo cod4 igrat hrešči mic. :S
tako da kupiš namizni mic pa je :)
Mislim da je tale soundmax in asus plata malo zmedena glede slušalk z mikrofonom, ali pa celo kje rata da dela in ko hočeš recimo cod4 igrat hrešči mic. :S
tako da kupiš namizni mic pa je :)
PINki ::
Meni na moji P5b tudi ni uspelo nikakor nastavit mikrofona. Zato sem kupil slušalke z mikrofonom na USB vhod.
pa kaj to jeb*** ? Sem bral na nekem forumu baje da sploj ne moreš narihtat na soundMax zvočni no ne vem
luky ::
Poglej v nastavitve pod Preferences, če imaš pri Independet headphones not kljukico. Če je nimaš jo daj in reset PC potem mora delat. Imel isti problem....
lp.
lp.
luky!
Ciklamen ::
Jao, če pa imam jaz Speedlinkove Medusa slušalke (tiste za 40€) in meni dela Soundmax popolnoma normalno...
Probaj z osnovnimi gonilniki, ki jih dobiš na CDju zraven plate (jaz jih nisem posodabljal še do zdaj, pa imam plato (M2N-E) staro že 2 leti pa pol).
Probaj z osnovnimi gonilniki, ki jih dobiš na CDju zraven plate (jaz jih nisem posodabljal še do zdaj, pa imam plato (M2N-E) staro že 2 leti pa pol).
- End of the Post ->
no zdej se me sliši sam ko se zelo derem pa to neki mau da se komaj kaj sliši.. ko mam musko čist naglas se sliši.. mic bot mam kljukico vse drsnike mam najvišje.. Kaj bi še to lahko bilo?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gogolinho ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z mikrofonomOddelek: Pomoč in nasveti | 1201 (1005) | Bye |
» | Katero osnovno ploščo za Ubuntu/Gentoo?Oddelek: Kaj kupiti | 1391 (1162) | grex |
» | Ni mogoča instalacija driverjev na HP nx7300Oddelek: Operacijski sistemi | 8653 (5102) | d4rko |
» | Nenormalno tih mikrofon?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1545 (1441) | Lipaza |
» | ni zvoka! ASUS a7v880Oddelek: Strojna oprema | 827 (794) | Jazzman |