Forum » Pomoč in nasveti » WinXP-glede downloadanja slik iz fotoaparata?
WinXP-glede downloadanja slik iz fotoaparata?
PhotoBlaz ::
mene zanima kako bi dobil nazaj tisto foro, ko vkljucim fotica da se mi pojavi okencek kjer lahko zberem kaj hocem poceti.
KAr na lepem je ta okencek zginil,..ko g auzgem se ne pojavi nic,..razen spodaj v trayu kaze da je naprava prikljucena(pavtako vidim removable disk),.....samo jaz rabim tisto opcijo da bi downloadal slike na racunalnik-s tem programckom ki je implementiran v winse(XP).
Slike loh sicer z drugimi forami normalno dol poberem,..samo jaz bi to kar sem opisal zgoraj rad nastimal nazaj.
Hvala
KAr na lepem je ta okencek zginil,..ko g auzgem se ne pojavi nic,..razen spodaj v trayu kaze da je naprava prikljucena(pavtako vidim removable disk),.....samo jaz rabim tisto opcijo da bi downloadal slike na racunalnik-s tem programckom ki je implementiran v winse(XP).
Slike loh sicer z drugimi forami normalno dol poberem,..samo jaz bi to kar sem opisal zgoraj rad nastimal nazaj.
Hvala
Poldy ::
Ko vklopiš fotoaparat, se ti med harddiski (My computer) pojavi še "disk" od fotoaparata. Klikni z desno - properties - autoplay.
boych ::
Poišči fotoaparatov disk v raziskovalcu; označi ti ga kot izmenljivi disk; pol pa slike samo copy in paste na harddisk tvojega compa!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ne zamudite velike polne luneOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 11770 (8821) | Spc |
» | Nedoslednost prodajalcev rabljenih trdih diskov in pomnilniških kartic pri brisanju pOddelek: Novice / Zasebnost | 6332 (4967) | Tarzan |
» | Razlika med microdrive in flashOddelek: Zvok in slika | 1151 (937) | CaqKa |
» | Master of Orion 3Oddelek: Igre | 1362 (975) | LojzePek |
» | Kako nardit, da bi lahko samo z geslom prišel na neko stran???Oddelek: Izdelava spletišč | 2028 (1606) | kunigas |