Forum » Igre » Master of Orion 3
Master of Orion 3
iiyama ::
MOO3 izide naslednji teden. Špil je baje izreden in komaj čakam, da ga dobim. Btw na Kazaa-i krožijo eni fajli, ki naj bi bili kao CD 1 in 2 ter ena harddisk inštalacija, ampak očitno je vse fake, ker nič ne dela.
darh ::
A ta špil je na isto foro kot naprimer Ascandency? Pač potezna vesolska strategija... Ker, ob prebiranju sajta o špilu nisem našel nič konkretnih informacij...
Excuses are useless! Results are priceless!
krneki ::
Ful ljudi se že slini ko vidjo naslov MOO3
Bljak ascendancy...tolk neumne AI pa še nism vidu in igralnost je čist na podnu, da ne omenjam štale pri micromanagmentu, ko maš kšn ducat kolonij...brrr
Aja, upam da bo špil bolj podobn MOO1 kot MOO2, ker igralnost v MOO1 raztura in ga že zmeri igram.
Bljak ascendancy...tolk neumne AI pa še nism vidu in igralnost je čist na podnu, da ne omenjam štale pri micromanagmentu, ko maš kšn ducat kolonij...brrr
Aja, upam da bo špil bolj podobn MOO1 kot MOO2, ker igralnost v MOO1 raztura in ga že zmeri igram.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: krneki ()
Imortales ::
Pri ascendandy je najboljša muzika. Drugače pa Orion enkica ostaja na prestolčku. Za trojko pa se bojim bo bolj podobna dvojki.
To sporočilo se bo samo uničilo čez 5 sekund.
Zheegec ::
No, dvojka je tudi zlo dobra, se spomnim, da sem zaradi veselja vedno prišel do hyper-advanced X tehnologij (saj se nekaj takega imenujejo?)
MOO3 bo nekakšna mešanica Moo1 in moo2, saj bo makromanagment in mikromanagment po želji. Boji bodo pa v real time (tisti na planetu ne, v vesolju pa). Komaj čakam!!!!
Do izida bomo pa še Hegemonio igral
MOO3 bo nekakšna mešanica Moo1 in moo2, saj bo makromanagment in mikromanagment po želji. Boji bodo pa v real time (tisti na planetu ne, v vesolju pa). Komaj čakam!!!!
Do izida bomo pa še Hegemonio igral
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
ABX ::
Heretic
Ne mi tikat MOO!!!! Bom jezen :)
25.02 naj bi jo dobili.
Ne mi tikat MOO!!!! Bom jezen :)
25.02 naj bi jo dobili.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ABX ()
Seveda govorimo samo o originalih
V glavnem komaj čakam. Število kolonij ki jih lahko imaš bo pa ogromno!
V glavnem komaj čakam. Število kolonij ki jih lahko imaš bo pa ogromno!
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Dead_Eye ::
komaj čakam - enka je legendarna, dvojka je tudi mega....
če jim je uspelo zmiksat obe bo igra NORA
če jim je uspelo zmiksat obe bo igra NORA
The one and only
Tradewind ::
Se strinjam da bo igra špica, ker sem tudi jaz oba dela igral, preigral.....! V glavnem, dosti dni sem pri tej igri pustil.
Zanima pa me, če mogoče že kdo ve kaken rač. boš moral imeti, da boš lahko vse igral na full---pa seveda hkrati igral normalno!?
Zanima pa me, če mogoče že kdo ve kaken rač. boš moral imeti, da boš lahko vse igral na full---pa seveda hkrati igral normalno!?
DFI DK P45 - T2RS PLUS, INTEL Q8400, napajalnik 650W,
2X2giga ddr2 800mhz, Maxtor SATA 250GB 8MB,HITACHI 500GB 8MB,
XFX Alpha dog 8800GT 512mb rama
2X2giga ddr2 800mhz, Maxtor SATA 250GB 8MB,HITACHI 500GB 8MB,
XFX Alpha dog 8800GT 512mb rama
Menda ne bodo nevemkakšne nore zahteve, prav gotovo bo pa problem pri turnih če boš imel ogromno sistemov (se kar spominjam kako je bilo z 200Mhz in MOO2 )
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
jRk0 ::
potezne strategije so akr kulj. civ 2 pa je bla najboljsa, ane?:)
You fuck up once, you loose two teeth.
darh ::
Zdejle mal screenshote občudujem... tam v settingsih sem zasledil 2 stvari - "reminder" in "alarm"... A to ma kako povezavo s špilom, al si le nastaviš, če sličajno preveč not padeš, da ti ob petih zjutrej začne piskat?
Excuses are useless! Results are priceless!
Zdele že dva dni tole igram in....ful hudo. Ena tona opcij in uber drgač kt MOO2. Sistem je sicer bolj podobn MOO1 sam zelo podrobn. Hvala bogu da je AI opcija na vsakem vogalu, ker če bi se z usakim ukvarju vsak turn bi en turn trajal po pol ure.
Mal mi je še to glupo k je bedn manual pa slabo je razloćen kaj je to in kaj je ono. Tko da morš sam gruntat pa gledat po msg boardih kaj drugi pravjo. Ful je velik tehnologij kjer je slabo razložen kaj točno ta stvar dela, samo neki v smislu "izbolša delovanje vohunov" piše in to je to. Ponekod pa lepo piše kere bonuse dobiš.
Ground combat seka
Mal mi je še to glupo k je bedn manual pa slabo je razloćen kaj je to in kaj je ono. Tko da morš sam gruntat pa gledat po msg boardih kaj drugi pravjo. Ful je velik tehnologij kjer je slabo razložen kaj točno ta stvar dela, samo neki v smislu "izbolša delovanje vohunov" piše in to je to. Ponekod pa lepo piše kere bonuse dobiš.
Ground combat seka
Kaj pa space combat?! A je velik izumov?
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Space combat je ubistvu sam to da ti pokažež svojim flotam v kaj je treba strelat. Kako se bo pa to izvedlo je pa odvisno kako maš sestavlene task force pa kolk jih imaš
Izumov je ena gora....mislem da okol 600, samo sam ne moreš vseh izumt. Velik stvari je na to vižo da izmš Hellfire cannon pol pa drug izum autofire tega, tret izum miniaturizacija I, pa miniaturizacija II, itd..
Izumov je ena gora....mislem da okol 600, samo sam ne moreš vseh izumt. Velik stvari je na to vižo da izmš Hellfire cannon pol pa drug izum autofire tega, tret izum miniaturizacija I, pa miniaturizacija II, itd..
R@C@ ::
..Jest imam pa en problem pri tej igri...
Ko jo zaženem uvodna sekvenca dela, nato pa se pol menujev ne vidi, ko pa zaženem igro (seveda na slepo klikam po črni podlagi) pa se pojavi siv ekran in napis: DirectX surface Unavailable!
Imam pa GF4 4200, DX9 in D41.04 WHQL
Ko jo zaženem uvodna sekvenca dela, nato pa se pol menujev ne vidi, ko pa zaženem igro (seveda na slepo klikam po črni podlagi) pa se pojavi siv ekran in napis: DirectX surface Unavailable!
Imam pa GF4 4200, DX9 in D41.04 WHQL
he he!
Men se tist error pojav če alt-tab naridm pa sm zunu špila več kt kšnih 30 sec in hočem nazaj not. Pol morm ubit proces in spet štartat špil.
Men se tist error pojav če alt-tab naridm pa sm zunu špila več kt kšnih 30 sec in hočem nazaj not. Pol morm ubit proces in spet štartat špil.
R@C@ ::
Pismu jest sem pa tak revež da sploh še nisem uspel špilat, ker imam vedno ta error, če se kdo kaj pametnega spomni naj mi pove no!
LojzePek ::
Tale je tud močna.
FAQ :
Can the resolution be increased?
No. It is at 800x600 and cannot be changed.
Če bi imel original bi zahtevo keš nazaj . Mater so fuknjeni. Jest mam na lcd-ju default resolucijo 1280*1024, tak da na 800x600 zgleda vse skupi v kurcu.
FAQ :
Can the resolution be increased?
No. It is at 800x600 and cannot be changed.
Če bi imel original bi zahtevo keš nazaj . Mater so fuknjeni. Jest mam na lcd-ju default resolucijo 1280*1024, tak da na 800x600 zgleda vse skupi v kurcu.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LojzePek ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Master of Orion RebootOddelek: Igre | 2553 (1633) | Zmajc |
» | Sodobne 4X igre, ki niso kup govna?Oddelek: Igre | 1996 (1231) | Zmajc |
» | Igra Age of Empires III bo izšla 28. oktobra (letos)Oddelek: Novice / Igre | 6646 (4444) | kuglvinkl |
» | Vesoljske igreOddelek: Igre | 1055 (929) | BigWhale |
» | Naj Igra !!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 10476 (6717) | Poldi112 |