Forum » Pomoč in nasveti » ne_gre
ne_gre
Neon87 ::
Enostavno se ne morm več povezat, da bi lahka bral pošto,...mam registracijo pri hotmailu, poskušam pa tud prek outlooka kjer mam uporabniško ime prek arnesa in pri nobenem ne morm prebirat pošte oz. se prijavit v svoj INBOX. Da bi lahka pošiljal oz. sprejemal pošto.
A sem mogoč kje kaj izklopu oz. izklopu mogoč kaj zarad varnosti al pa kej podobnega?
Ka nej storim, da bom lahk spet vzpostavu povezavo za pošto s strežnikom.
aja pa iz drugega računalnika se lahka povežem (sam iz mojega ne gre)!
???
L.P.
A sem mogoč kje kaj izklopu oz. izklopu mogoč kaj zarad varnosti al pa kej podobnega?
Ka nej storim, da bom lahk spet vzpostavu povezavo za pošto s strežnikom.
aja pa iz drugega računalnika se lahka povežem (sam iz mojega ne gre)!
???
L.P.
Neon87 ::
sm že zrihtu
norton internet security ga je blokiru,ko je mel neke napake pa sm zbrisu norton internet security dol zdej pa gre,........
mejte se
norton internet security ga je blokiru,ko je mel neke napake pa sm zbrisu norton internet security dol zdej pa gre,........
mejte se
ATA PLATA ::
Zdaj sem šele videl, da ti v outlooku ne poveže, sem mislil da ti pri hotmailu ne odpre maila
Ti sporoči kakšno napako ali kaj podobnega?
Lp, ata plata
Ti sporoči kakšno napako ali kaj podobnega?
Lp, ata plata
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri firewall? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Informacijska varnost | 131970 (21457) | Qushaak |
» | prednaložen NortonOddelek: Pomoč in nasveti | 1130 (1021) | StratOS |
» | winamp internet radio (kam dati musko?)Oddelek: Omrežja in internet | 1679 (1516) | ATA PLATA |
» | ADSL in varnost racunalnikaOddelek: Programska oprema | 1444 (940) | BLACK EAGLE |
» | eMule (pa tudi Kazaa in vse ostalo) - POČASEN PRENOS NA ADSL!Oddelek: Omrežja in internet | 1874 (1369) | Tr0n |