» »

MSN Messenger se sam odjavlja!!!

MSN Messenger se sam odjavlja!!!

c00L3r ::

Uporabljam MSN Messenger 6.1, in ta mi po par urah delovanja javi, da se je nehče na drugem računalniku prijavil, in da moram kliknit za ponovno prijavo. Potem pa kliknem pa je vse ok za par ur. Mi pa gre to na živce.... zakaj ne ostane preprosto prijavljen?

Starega Windows Messengera sem odstranil in potem inštaliral novega. Sem pa tudi že novega deinštaliral in ponovno inštaliral, pa ne pomaga. Pa skoraj sigurn sem da nihče ne ve password-a za moj acount.

Upam da mi lahko pomagate! Hvala!

l-note ::

Zadnje dni (včeraj ali kdaj) je imel MSN server neke probleme in v tistem času storitev ni delala nobenemu (sploh se ni dalo vpisati v MSN).
Počakaj še kak dan ali dva in sporoči, če se ti še vedno pojavljajo iste težave.

c00L3r ::

Hvala l-note, upam da maš prav! Ker jaz sem že 30x preklel Micro$oft, MSN in messengera. ;((

Bomo vidli čez par dni kakšno bo stanje. 8-)

386man ::

meni se je to dogajalo že v marcu :\
torej zadeva ni nova, obstaja pa nek trojanc, s katerim lahko nepridipravi izvejo password(če uporabljaš IE6)
Intel 80386, 8MB ram, 85MB HD, Trident 512kb; Win3.1

Self-Defence ::

1. Je mogoče da nisi odstranil Windows Messenger-ja, ker je že po default-u prisoten in ga je nemogoče poplnoma odstraniti. Lahko samo preprečiš, da se proces zažene ob zakonu operacijskega sistema. (Start->RUN->gpedit.msc(ENTER ali klik OK)->Local Computer Policy->Computer Configuration->Administrative Templates->Windows Components->Windows Messenger(Pri obrh nastavitvah nastaviš Enabled) in nasledič ko boš zagnal računalnik se Win. Mess. ne bo zagnal)

2. Možno je, da je napisalo "da se je nehče na drugem računalniku prijavil" prav zato, ker si imel nameščen MSN Mess. 6.1. Ker je Win. Mess. že vgrajen v sistem se zažene prej kot pa MSN Mess. 6.1, ki je bil nameščen naknadno. Zato ko se le ta končno zažene, te prvo odjavi na Win. Mess. in nato te lahko šele prijavi na MSN Mess. 6.1. Če odpraviš Win. M. se prijavi samo MSN M. 6.1 ali kar koli boš imel ta trenutek nameščeno. Če so bile napake na MSN omrežju takrat prisotne to razloži problem. Seveda je pa še zmeraj možno to kar je omenil 386man da je trojanski konj. Upam, da to reši tvojo težavo.
LP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Programska oprema
23676318 (16959) tilinho20
»

MSN Messenger 7.5 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
5837136 (35208) R33D3M33R
»

messenger 7.0

Oddelek: Programska oprema
484986 (2762) Jan987
»

messenger in zivcni zlom!!!!