Forum » Pomoč in nasveti » reset kompa
reset kompa
crvek ::
Včeraj igral CMR 4 in na sredi igre se računalnik resetiral. ZAKAJ?
Konfig.: Athlon 2500, 512 DDR, matična MSI K7N2 delta, grafična Sapphire R 9800 pro, 400 W no name napajalnik, ostala preiferija. Op. sist. je Win XP pro. Kaj je narobe. Pred kratkim sem na tem forumu odprl podobno temo, v kateri mi je bila svetovana menjava winsov (prej imel Win 98). Prej me je prav tako metalo iz igre (takrat igral Prince of Persia) , ampak samo na namizje, včeraj pa je komp prav resetiralo. Jeb*mti ZAKAJ? POMOČ!!!!
Konfig.: Athlon 2500, 512 DDR, matična MSI K7N2 delta, grafična Sapphire R 9800 pro, 400 W no name napajalnik, ostala preiferija. Op. sist. je Win XP pro. Kaj je narobe. Pred kratkim sem na tem forumu odprl podobno temo, v kateri mi je bila svetovana menjava winsov (prej imel Win 98). Prej me je prav tako metalo iz igre (takrat igral Prince of Persia) , ampak samo na namizje, včeraj pa je komp prav resetiralo. Jeb*mti ZAKAJ? POMOČ!!!!
K0K0 ::
A imaš mogoče navito mašino? Lohka pa tud da se ti pregreva mal temperature preglej. Sam ponavad se to dogaja zarad slabga napajalca.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Call of Duty serija - pomoč in nasveti. (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 74806 (17572) | tropico2078 |
» | Kako ugotoviti zakaj se mi ugasne računalnik?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3129 (2782) | Jst |
» | VentilatorOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2175 (1637) | Anney |
» | Po nekaj minutah igranja se mi zaslon ugasne in moram računalnik resetirati.Oddelek: Strojna oprema | 1241 (1040) | xsannyx |
» | Battlefield 2 demoOddelek: Igre | 1703 (1236) | Oblivion |