Forum » Zvok in slika » kateri tv ekran mi priporocate do 1000 eu
kateri tv ekran mi priporocate do 1000 eu
chilloutman ::
prosim ce mi veste priporocat kateri tv ekran se splaca uzet glede na ceno in kvaliteto(72-82 cm diagonala).
Nameravam it po njega v Graz. Ali se sploh splaca kupit v Avstriji Tv ali ne?
ALi obstaja kaka specialna (poceni) trgovina za tv ekrane, ali naj jo kupim v mediamarktu?
Prosim pomagajte mi, ker naslednji teden grem po njo. cenovni rang je do 1000 eurov.
Za odgovore se vam najlepse zahvaljujem
lp, Mitja
Nameravam it po njega v Graz. Ali se sploh splaca kupit v Avstriji Tv ali ne?
ALi obstaja kaka specialna (poceni) trgovina za tv ekrane, ali naj jo kupim v mediamarktu?
Prosim pomagajte mi, ker naslednji teden grem po njo. cenovni rang je do 1000 eurov.
Za odgovore se vam najlepse zahvaljujem
lp, Mitja
Redkvica ::
V reviji VIP št. 10/2003 so imeli objavljen mednarodni test televizorjev z diagonalo ekrana 72 in 80 cm. Dopolnili so ga še s cenami testiranih televizorjev v Sloveniji (tistih, ki se jih v Slo da kupiti). Tako na primer so objavili, da je srednja cena v Evropi za televizor Loewe Profil 3572 230.300 SIT, cena pri nas pri uvozniku/prodajalcu Jadran pa 229.000 SIT. Za Sony KV-29 FX 30 je srednja cena v Evropi bila takrat 133.950 SIT, pri prodajalcu Avdion v Sloveniji pa 109.900 SIT. Res je pa tudi, da je za Panasonicov TX-32 PK 25D bila srednja cena v Evropi 260.850 SIT, v Harvey Norman v Ljubljani pa 379.990 SIT. Če nimaš neke konkretne informacije o neki konkretni nižji ceni v Gradcu, jaz iz tega sklepam, da se gor tako na slepo ne splača hodet.
Aja, in kateri televizor je bil najbolje ocenjen na testu: v razredu 4:3 Loewe, v razredu 16:9 pa nek Thomson.
Aja, in kateri televizor je bil najbolje ocenjen na testu: v razredu 4:3 Loewe, v razredu 16:9 pa nek Thomson.
Caligula ::
Kak Panasonic 16:9 (82cm)za dobrih 200 jurjev.
Mogoce celo projektor NEC, ce bi rad imel prav domaci kino.
Tudi Samsung 16:9 (82cm)za 180.000 SIT se splaca. Mas vse te zadeve tudi v Bigbangu pa BOFu pa po teh stacunah.
Lahko se na www.dinodj.com posljes kak mail za kake cene, ce ti lahko kaj ceneje presverca...
Mogoce celo projektor NEC, ce bi rad imel prav domaci kino.
Tudi Samsung 16:9 (82cm)za 180.000 SIT se splaca. Mas vse te zadeve tudi v Bigbangu pa BOFu pa po teh stacunah.
Lahko se na www.dinodj.com posljes kak mail za kake cene, ce ti lahko kaj ceneje presverca...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Caligula ()
Caligula ::
Aja, svercane stvari se splaca do 1.5-2004
Od prvega maja podo pri nas cene zacele rahlo padat, ker ne bo vec carin.
Skratka ne pozabi na to.
Od prvega maja podo pri nas cene zacele rahlo padat, ker ne bo vec carin.
Skratka ne pozabi na to.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [TV] CRT oz. katodni televizorji (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 38147 (20590) | mrheker |
» | Televizor 16:9Oddelek: Kaj kupiti | 2298 (2016) | Dr Zoidberg |
» | Kateri TV 16:9, 100 Hz? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 9885 (8422) | Valentin |
» | Nakup TV 4:3 ali 16:9Oddelek: Kaj kupiti | 3935 (2975) | Mirč |
» | Kateri TV kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 2643 (2184) | AtaStrumf |