Forum » Pomoč in nasveti » Radeon 9600 pro ----> XT ?
Radeon 9600 pro ----> XT ?
Atron ::
Pozdrav vsem,zanima me naslednje,ali je flashanje radeona 9600 pro na XT možno in katere so prednosti in slabosti,iskal sem po netu malo tega malo onega pa povsot pravjo drgač,če lahk kdo pomaga hvala vnaprej.
jest10 ::
Samo to mi povej. Zakaj za vraga hočeš to narediti??
A ti ni dovolj da ga naviješ na frekvenco XTja?
A ti ni dovolj da ga naviješ na frekvenco XTja?
Atron ::
Mene to samo zanima,ni problem v clockanju,zanima me namreč če je katerakoli razlika poleg frekvence na vseh forumah do zdej sem to gledal in povsot bluzijo drgač
globoko grlo ::
s katerim progiyem pa vi to clockate
sam imam radlinker (omega) in je mal smotan, kr po ene 20 MHz skače slider, uglavnem full nenatančno, a kdo pozna kakšno rešitev za to zadevo
na 1 GHz pa nebi rad navil zadeve
aja, a pa je res samo v core clocku razlika med pro in XT
sam imam radlinker (omega) in je mal smotan, kr po ene 20 MHz skače slider, uglavnem full nenatančno, a kdo pozna kakšno rešitev za to zadevo
na 1 GHz pa nebi rad navil zadeve
aja, a pa je res samo v core clocku razlika med pro in XT
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: globoko grlo ()
jest10 ::
Z rivatuner
Nobene razlike razen v frekvenci ni. Tako ne pridobiš nič. Samo tvegaš, da zjebeš kartico z napačnim biosom
Nobene razlike razen v frekvenci ni. Tako ne pridobiš nič. Samo tvegaš, da zjebeš kartico z napačnim biosom
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup novega računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 3672 (3558) | Starcraft|| |
» | Overclockanje 8800GT in težavaOddelek: Navijanje | 1040 (751) | Engineer_SLO |
» | Overclockanje e6550 ter težava (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 8854 (7190) | Gregc69 |
» | Procesorji (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 2618 (2618) | AapocalypseE |
» | flashanje R9800-->R9800XTOddelek: Navijanje | 1617 (1023) | DjTonic |