» »

Will Hillary own some republican ass?

Will Hillary own some republican ass?

««
«
1 / 23
»»

perci ::

Torej, meni ljuba Hillary, se je odločila spustiti v predsedniško tekmo.

Če ji bo uspela, bo prva ženska predsednica ZDA. Mislim, da ima zelo dobre šanse.

Menim, da bi njena izvolitev lahko zelo koristila mednarodnemu ugledu ZDA, njena zmerna odločnost pa celemu svetu.

Komentarji?
  • razdelilo iz: jype ()

Tr0n ::

Ne vem. Naj bi trenutno imela podporo kar 40% vseh prebivalcev v ZDA, vendar ima tudi zelo stroge in negativne nasprotnike.

Bo kar zanimiva bitka.

jype ::

Pa g. Obama je bistveno bolj artikuliran in s sodobnimi pogledi na svet. Jaz bi raje videl njega za krmilom, tako da me žalosti dejstvo, da ga američani verjetno ne bodo izvolili, ker so leta, ko so bili še sposobni izvoliti liberalca, že davno mimo.

username ::

Naj bi trenutno imela podporo kar 40% vseh prebivalcev v ZDA,
To je sicer rekel oni kekec na TV dnevniku 24ur, ki je napovedal prispevek. V prispevku so pa rekli, da ima 40% podporo znotraj demokratske stranke, kar je nekaj drugega.
No vsekakor je dejasko prva njena ovira dobiti nominacijo znotraj svoje stranke (Demokrati). Če ji to uspe, ima pomoje kar dobre šanse, da zmaga.
A kdo že kaj ve, kdo bodo republikanski kandidati? NIsem spremljal zadnje čase..
I've got a solution for the rainforest: napalm the lot. (Jeremy Clarkson)

Calligula ::

Po mojem mnenju bo Hillary podpora najprej malo naraska a pred volitvami bo verjetno zacela izgubljati proti kakemu drugemu demokratu. Zaenkrat ima prednost, ker je do nedavnega veljala za edinega primernega demokrata ampak misli, da bi ji Obama potem lahko vzel prednost. Hillary je OK, Obama pa se boljsi.

Sicer pa glede na sedajsnje sranje katerikoli izmed njiju pomeni izjemen korak v pravo smer.

Malo je skoda, da imajo Americani kratek spomin in Bush ne pomeni, da sedaj 50 ali 100 let noben papek njegovega kova ne bo vec izvoljen ampak bo ze cez 10 let spet po mojem mozna taka polomija. Bilo pa bi lepo, ce bi se to vtisnilo v dolgorocni spomin.

Se mi pa osebno Obama med trenutno potrjenimi kandidati zdi najboljsi.
Se pa zna zgodit, da ko se komu zalomi, da kak Gore vstopi v igro cez kako leto. Ker pri 2 letni kampanji se lahko zgodi marsikaj. Marsikdo bo odpadel.

drejc ::

Tole je najdu google news o predsedniških kandidatih USA za 2008.

IMHO če bo republikanec direktor svobodnega sveta bo to bivši župan Rudy Giuliani, zarad prepoznavnosti in govorov ki jih je imel po 9/11.
"Rise above oneself and grasp the world"
- Archimedes of Syracuse

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: drejc ()

Luka Percic ::

Menim, da bi njena izvolitev lahko zelo koristila mednarodnemu ugledu ZDA, njena zmerna odločnost pa celemu svetu.


Velika borka proti spolnosti v igrah?
Ne hvala.
Liberalka ni.
Da si nebo kdo utvar delal.

jype ::

Obama pa je liberalec. čeravno socialni, tako da ni ravno pisan na kožo ZDA.

Ampak jaz vseeno navijam zanj.

kow ::

TUDI demokrati ne morejo biti tako zabiti, da bi izbrali Hillary. Ni zapustila moža kljub ponižanju, bila je za vojno in je zelo povprečna senatorka. Njena edina pozitivna točka je, ironično, da je ženska. Demokrati naj raje izberejo Obamo, ki je bil proti vojni. Je tudi zelo dober govorec in daje vtis zaupanja vrednega človeka. Tudi barva kože je po moje prej prednost kot slabost. Je popolno nasprotje "južnjaškemu" konzervatizmu in če hočejo demokrati predsednika, morajo ponuditi alternativo. In to je "urbana" liberalnost.

@LOL ::

Zakaj je Obama kar tko naenkrat za vse boljši kandidat od Hillary (pa nisem njen privrženec)? Samo zato ker je črnec? Dedje, tako se ne gredo te igre. Morda zato ker zgleda tko miren in zaupanja vreden?


Obama pa je liberalec. čeravno socialni, tako da ni ravno pisan na kožo ZDA.

liberalec + socialni zraven = poraženec na ameriških volitvah. V ZDA jasno velja, prvo gospodarska uspešnost, dvaki, šele kasneje socialni privilegiji,podpore. In prav je tako, da se ne gojijo lenuharji. Če hočeš uspešnost je treba ljudi karseda spodbujati, v navezi s trdim bojem. Če se bo preveč zazvzemal za socialne pravice takšne in drugačne, ki bodo pomenile tudi slabšo tekmovalno sposobnost in pa bog ne daj prekomerno višanje davkov smo kar lahko prepričani da ne bo prvi črnec v beli hiši!

Sam dajem glas za Giuliani-ja, ki ima tudi IMO precej šans da pomete s katerimkoli demokratom, ima vse vrline: odločen videz, karizmo, ker je republikanec že itak malo večjo prednost. Amerika potrebuje odločne ljudi.

Malo je skoda, da imajo Americani kratek spomin in Bush ne pomeni, da sedaj 50 ali 100 let noben papek njegovega kova ne bo vec izvoljen ampak bo ze cez 10 let spet po mojem mozna taka polomija. Bilo pa bi lepo, ce bi se to vtisnilo v dolgorocni spomin.

Pa lepo te prosim. Kaj bi bilo pa pod vladavino Clintona v tem obdobju. imo je imel George precej bolj burno in težko predsednikovanje kakor Clinton. Kakšne večje razlike ne bi bilo - no ja verjemi kar hočeš.
Hippy: The Doors?
Geek: The Windows!

Tr0n ::

Mislim, da je bilo republikancev dovolj za par desetletij, a ne? :)

@LOL ::

Še to sem pozabil: imo to da imajo sedaj demokrati v kongresu večino in tako dovoljšno oblast je lahko tudi njihova rak rana, če se razmere v katere so vpleteni ZDA ne uredijo jim zna to precej škodovati v kampanji...
Hippy: The Doors?
Geek: The Windows!

opeter ::

Upam da bo nigga zmagal. Itak vidimo črne predsednike le v filmih. Čas je, da to postane resničnost. Pa čeprav bo govoril špansko. :D
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

jype ::

Po drugi strani gre GWB demokratom izjemno na roko: ne jebe 5% in še naprej rine z glavo skozi zid, točno tako, kot ne bi smel. To je za republikance lahko še bolj usodno, saj zdaj izgleda, kot da GWB sploh ni pravi republikanec (vedno večji delež republikancev mu nasprotuje) in ga torej nihče ne "drži nazaj".

Obama kot liberalni socialist ni "evropski". Socializem v ZDA predstavlja ukinjanje zakonov, ki diskriminirajo, ponovno zakonsko uveljavljanje z ustavo zagotovljenih pravic in preklic zakonov, ki niso prinesli pozitivnih učinkov, so pa zmanjšali pravice in svoboščine Američanom.

To, da je temnopolt, je v bistvu nepomembno v primerjavi s tem, da zna govoriti kot Eisenhower, pardon, kot M. L. King. Njegovi govori so vsaj do zdaj prepričali veliko večino poslušalcev.

Citati (odlomki z njegovega nagovora na demokratskem kongresu 2004 iz članka o njem na Wikipediji, ki ga je, to ni tako nepomembno, napisal sam):

No, people don't expect government to solve all their problems. But they sense, deep in their bones, that with just a slight change in priorities, we can make sure that every child in America has a decent shot at life, and that the doors of opportunity remain open to all. They know we can do better. And they want that choice.

When we send our young men and women into harm's way, we have a solemn obligation not to fudge the numbers or shade the truth about why they're going, to care for their families while they're gone, to tend to the soldiers upon their return, and to never, ever go to war without enough troops to win the war, secure the peace, and earn the respect of the world.

The pundits like to slice-and-dice our country into Red States and Blue States; Red States for Republicans, Blue States for Democrats. But I've got news for them too. We worship an awesome God in the Blue States, and we don't like federal agents poking around in our libraries in the Red States. We coach Little League in the Blue States and yes, we got some gay friends in the Red States. There are patriots who opposed the war in Iraq and patriots who supported the war in Iraq. We are one people, all of us pledging allegiance to the stars and stripes, all of us defending the United States of America.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

Calligula ::

@LOL

Bush ma burno predsedovanje, ker je tudi sam sposoben samo sranje proizvajat.

Je mel svetovno podporo za spucat Afganistan pa je mogu retardirano in od casa povozeno strategijo "Amerike za 21 stoletje izpod rok ultrakonservativcev" probat na vsak nacin uveljavljat v fris celemu svetu.

In se je vse usulo kakor se je moralo in potem vse burno je postalo.
Lopov, laznivec in teslo-ne nujno v tem vrstnem redu.

Ce bi bil demokrat na oblasti bi spucali Afganistan in kako dejansko leglo teroristov ne pa proizvajali novih.

suntrace1 ::

Bush & Co. si je zataknila zanko okoli vratu. Zadnji Bulšizem, ki je izginil? Se še kdo spomni ''Stay the course''?

http://www.youtube.com/watch?v=UdFk2jLmmwo

Odgovor David Lettermana?
http://www.youtube.com/watch?v=zfmnupKmosw

Seveda ga Olbermann raztrga
http://www.youtube.com/watch?v=mcxN7DUoKZ0&mode=related&search=



Žal pa demokrati nimajo niti enega pravega kandidata: črnca, žensko in mehičana. C'mon, je to šala?
Proti republikancu John McCainu? Težka bo za demokrate. Treba je imeti pred očmi dejstvo, da so za Busha volili 2x !!! Dvakrat.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: suntrace1 ()

@LOL ::

Ce bi bil demokrat na oblasti bi spucali Afganistan in kako dejansko leglo teroristov ne pa proizvajali novih.

Verjameš tudi v božička ter dedka mraza in miklavža (ne v tem vrstnem redu)?0:)
Hippy: The Doors?
Geek: The Windows!

jype ::

Tudi če verjame v božička in dedka mraza in miklavža je lahko na televiziji videl, kako kapitalno je GWB administracija zajebala. Čeprav je marsikdo (o, ja, tudi na tem forumu) trdil, kako dobro je, da so ZDA napadle Irak.

Jaz sem prepričan, da tudi administraciji Ala Gora ne bi uspelo tako strahotno zamočit, kot je uspelo tej.

perci ::

A je kdo vidu Thomasa >:D?

whatever ::

Upam da zmaga.
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.

@LOL ::

Kdo, a Thomas?:D
Hippy: The Doors?
Geek: The Windows!

Thomas ::

Ne klič' hudiča!

McCain ne bo tako benevolenten, kot je Bush. Seveda bo on predsednik.

(Irak, Afganistan in podobni lahko računajo na bitko z ZDA bolj od daleč. ME demokracija se mau odloži.)
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

jype ::

Thomas, v zmoti, kot običajno, je povsem spregledal, da Busheve ZDA še niso dosegle niti enega javno zadanega si cilja.

So pa dosegli precej ciljev, ki niso tako plemeniti.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

Calligula ::

Ah dajte no. Pa ne boste zdaj Thomasu molili pred nos vsega kar je pisal o Bushu in o tem kaki bodo rezultati in tega kar sem sam pisal...

>:D

Se ne spodobi. Pac se clovek pogosto moti ampak se pa vsaj potrudi, da bi v celofan zavijal svoje besede... :D

Pa dobro, Bush je itak ze odpisan. Tudi amerisko javno mnenje ga ze postavlja v kanalizacijo. Folk kot masa vedno zapoznelo dojema stvari.

Je pa dobro, da je tako zasrau, da je vsaj sprozil reakcije in s tem cistilne akcije. Samo saj pravim, danes ljudje dolgo zivijo. In tile neocons bodo do svoje smrti cutli potrebo po tem, da serjejo.

Chenneya je vsaj toliko zdrave pameti in 4krat odpovedanega srca, da niti kandidiral ne bo. Mccain je svetlobna leta pred njimi ampak vseeno nima sans. Preprosto ne bo dobil dovolj mocne podpore. In republikanska propagandna masinerija se je izpela. Se ni nic razvijala ampak samo ponavljala in sedaj je prozorna. Bo trajalo, da se, ce se bo spet pobrala.

Thomas ::

Bili smo preveliki optimisti glede Iraka. Tako Bush, kot Thomas in kot še kdo.

In kaj zdaj? Bush bo vseeno poskusil spraviti Irak na noge, da bodo tam imeli ljudje normalno življenje.

Bush se bo še naprej trudil spraviti k pameti tudi Afganistance in vse tamkajšnje kameltrajbarje.

Vendar je možno, da mu ne uspe. Zato bo McCain, Clinton ali kdorkoli že pride za njim, morda na naslednji 9-11 prisiljen odgovoriti drugače. Z vodikovimi bombami.

Bi se reklo, "if you can't force them to join you, beat them."
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

AlienGT ::

Se vidi kolk vsi gledate West Wing...
Važno je da se dela, pa četudi škoda.

Thomas ::

Jaz ga NE gledam. Izrazito ga ne maram. Če si že načel to.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

imallears ::

A res mislite, da bodo ameri glasoval za McCaina, k ma že 70 let na grbi, pa še probleme z kožnim rakom? Verjetn ma Giuliani največ možnosti od republikancev. Demokrati pa... če sta jim Clintonova pa Obame najmočnejša kandidata bojo spušil. Ne vrjamem da so prpravlen na žensko al pa črnca.

Tr0n ::

Jaz se pa spomnim, da je Thomas enkrat odprl temo o West Wingu in ga celo hvalil. :)

Calligula ::

Thomas je verjetno West wing pridno buljil dokler mu niso kje preveliki liberalci izpadli...

:D

Kako pa mislis, da je prisel do tega, da ga ne mara. Ce ga ne bi gledal si tudi mnenja ne bi ustvaril.

Je pa lepo, da ga je vsaj na zacetku pohvalil. Pa ceprav ga ni gledal. >:D

Thomas ::

> Jaz se pa spomnim, da je Thomas enkrat odprl temo o West Wingu in ga celo hvalil. :)

Link?
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Beralios ::

Ni bil Thomas - bil je TrOn - Kilk

Drugač pa glas za Obamo - mislm poglejte tale govor

http://www.youtube.com/watch?v=MNCLomrqIN8

Thomas ::

Hvala, Beralios.

Očitno me je Tron zamešal s samim seboj.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Tr0n ::

Ne, precej caza nazaj je bil Thomas, ampak search ne deluje. Se se dobro spomnim. :)

Thomas ::

In ti si potem samo dupliciral mojo temo?

A se takrat nisi spomnil? :P
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Calligula ::

Tudi meni se zdi, da je bil Thomas..

perci ::

Dost vaju mam. Dokažta al pa bodta tih.

@LOL ::

Drugač pa glas za Obamo - mislm poglejte tale govor

Saj tudi Castro ima odlične govore, celo koliko? 10 urne. Pa to še ne pomeni da je .... Ne vem no, zgleda da so nekateri levičarji, pradon liberalci še vedno mahnjeni le na to kak maher je nekdo ko ima super govor - neka vrsta bolezni... ovce pa v jok pa na drevo. To da je nek super govorec primeren za predsednika pa lahko potem potegnejo kar enga iz CNNa ko lepo govori, govore bodo itak pisali oni, za pisalnimi deskami. Pa tudi če je govor napisal sam sem prepričan da so ga "lektorji" še fajn prečistili in polepšali da izpade bolj kul in tko dalje.
Hippy: The Doors?
Geek: The Windows!

jype ::

@LOL> Saj tudi Castro ima odlične govore,

Res? Poznaš katerega? Jaz namreč ne, pa kar precej vem o Castru.

jype ::

Thomas> Bili smo preveliki optimisti glede Iraka. Tako Bush, kot Thomas in kot še kdo.

Napaka. Bili ste preveliki optimisti glede ZDA in Busha in Thomasa. Verjeli ste, da vedo, kaj počnejo. Izkazalo se je, da se jim tudi sanja ne.

Predvsem pa se je izkazalo, da so imeli prav vsi tisti, ki ste jih z žaljivimi pridevniki obmetavali že na podlagi tega, ker se niso strinjali z ekspanzionistično politiko "Project for the New American Century".

No, tako kot smo takrat rekli "you'll see", lahko zdaj rečemo "we told you so".

Beralios ::

@LOL> ...zgleda da so nekateri levičarji, pradon liberalci še vedno mahnjeni le na to kak maher je nekdo ko ima super govor - neka vrsta bolezni..

...ja res oprosti...

desničarji majo višje kriterije kar se tega tiče :\

http://www.youtube.com/watch?v=eKgPY1adc0A

@LOL ::

Res? Poznaš katerega? Jaz namreč ne, pa kar precej vem o Castru.

Poglčej jype, dobro veš na kaj sem ciljav .. ok primerjava ni ravno na mestu samo poanta pa mislim da je vidna...

No, tako kot smo takrat rekli "you'll see", lahko zdaj rečemo "we told you so".

jah tko zdej je to nekaj lahkotnega govoriti. Sej tudi če bi zadel na lotu bi verjetno govoril "ah saj sem vedel da se mi bo iskra sreče nasmehnila"... Malo bedasta misel... Zgleda da si idealen da se vklopiš v prihodnjo ameriško administracijo. Ne dvomim da jim bo vseved oziroma jasnovidec prav prišel...
Hippy: The Doors?
Geek: The Windows!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: @LOL ()

suntrace1 ::

Za Irak so opozarjal vsi analitiki, vojaški in politični, da se bo zgodilo,to kar se je. Vsi, ki so bili proti, so bili hitro upokojeni v USA, zdaj 5 let kasneje, smo bili pa vedeževalci. Moraš biti pa zelo neizkušen in neizobražen o zgodovini, tukaj mislim po 2 sv. v., in vojaških vedah, da ti ni bilo jasno, kakšen bo razplet. Če je Bush gromel, kako bo zrasla goba v Iraku, je vmes zrasla v S Koreji. Še kaj gromi iz Bushka? Os zla in ostalo? Včeraj je bil priden kot pudelj. Lik-lik, miss Pelozi, vuf.

Me zanima, če ste spremenili tudi mnenje, ko ste tako pluvali po Goru in njegovem filmu, da je samo cikel in ni dokazov za toplogredne pline ?!

Tako kot je Lenin rekel: ''Kapitalist ti bo prodal vrv, na katero se bo sam obesil.'' Thomasovo truplo (moralno) že kljuvajo vrane. Bush in Co. (Karl Rowe, Cheney in Romsfeld) pa se že dviga temperatura v loncu - Libbey je že obljubil, da če bo potonil, bo potegnil Cheneya in Rowea za sabo.

In naj vedeževalec suntrace1 napove, da je vojna v Iranu neizbežna v roku enega leta - Patrioti so že postavljeni na pozicijah za obrambo v Iraku, letališča so zgrajena, letalonosilke so v Zalivu, Izrael je že dobil bombe, Iran pa je dobil še zadnje SAM postaje od Rusov. Ni mi jasno, sicer zakaj Poljakom Patriote, ker z Rusi se ne bi bodel. Naš ljubi Dnevnik seveda molči kot mrtva riba, 3. sv. vojna pa je na pragu, moji pobčje. Tik tak.

suntrace1 ::

Ah, sej ne molči - tisti oklepniki so za naše parlamentarce, ko bodo bežali pred ''zelenim'' valom. Tiste neoborožene, pa bodo podtaknili LDS in SD.

@LOL ::

Lahko vprašam kaj za vraga imajo sedaj ameriške volitve z Hillary na čelu veze z našimi parlamentarci, LDSom,SDom? Spet samo šinf bo tule, tema je pa čisto interesantna do sedaj:|
Hippy: The Doors?
Geek: The Windows!

suntrace1 ::

Mal provociram - priznam, kriv sem :D

Rapsey ::

Hillary nima veliko možnosti samo zato ker je popolnoma ne karizmatična in jo preveč ljudi sovraži. Njo ne mara polovica demokratov in vsi republikanci. Obama bi pa za demokrate dobil še lep delež republikanskih volivcev (poglejte na kakšen ameriški forum).
Pomemben faktor je tudi koga bo Oprah podprla, saj je ona izredno vplivna ženska v US, tudi tukaj je Obama premagal Hillary.
Dealing with failure is easy: Work hard to improve.
Success is also easy to handle: You've solved the wrong problem.
Work hard to improve. - Alan J. Perlis

jype ::

@LOL> jah tko zdej je to nekaj lahkotnega govoriti. Sej tudi če bi zadel na lotu bi verjetno govoril "ah saj sem vedel da se mi bo iskra sreče nasmehnila"... Malo bedasta misel... Zgleda da si idealen da se vklopiš v prihodnjo ameriško administracijo. Ne dvomim da jim bo vseved oziroma jasnovidec prav prišel...

Lahkotno?

Pred invazijo smo imeli v ameriški zgodovini šest primerov, ko so se šli tepst in ga totalno polomili, ker so narobe ocenili stanje:
War of 1812 @ Wikipedia
American Civil War @ Wikipedia
Philippine-American War @ Wikipedia
Korean War @ Wikipedia
Vietnam War @ Wikipedia
Operation Restore Hope @ Wikipedia

V vseh teh incidentih so čakali, da se "druga stran" civilizira, medtem ko nanjo streljajo, "doma" pa so se šli izdatno propagandno kampanjo. Rezultat vseh konfliktov je bil masaker, enkrat večji, drugič manjši, konflikt pa se je končal, ne da bi dosegli katerega od zastavljenih ciljev.

Ko so šli v Irak so seveda točno vedeli, v kaj se podajajo: mini Sovjetsko Zvezo, ki bo počila po verskih šivih takoj, ko bo nekdo odstranil represivno oblast, ki je, tako kot povsod drugje po svetu v takih primerih (v Jugoslaviji, na primer) držala skupaj državo in s tajno policijo zagotavljala, da so bili verski skrajneži vedno ubiti še preden so lahko koga vzeli s sabo.

Če so sposobni samorefleksije, potem bodo Američani pogruntali, da so jih nategnili še enkrat in bodo izvolili predsednika, ki je sposoben iraški konflikt diplomatsko speljat v neko stabilno stanje, ki bo znal Iran prepričat, da je čas za sodelovanje z mednarodno skupnostjo (ker GWB tega ni niti približno sposoben, pa tudi republikanski favorit za predsednika ne) in ki bo znal Severno Korejo elegantno ignorirati in pustiti Rusiji, Kitajski, Japonski in Južni Koreji, da jo spravijo k pameti (antiamerikanizem je tam pač kroničen).

Jaz mislim, da je edini kandidat, ki bi to morda zmogel, že omenjeni Obama. Nisem sicer prepričan, a za ostale sem prepričan, da ne morejo.

perci ::

hillary bo, hillary :D

gfighter ::

Razplet dogodkov žal je, kakršen je, nima smisla da se kregate o tem kdo je imel prav in kdo ne. Kot vedno je najbolj nasrkal folk, ki z vsem skupaj ni imel nič, jaz upam le, da bo naslednji njihov predsednik (republikanec ali demokrat, razlike niso velike) vsaj približno spucal vse sranje ki ga je povzročil sedanji. Pod tem mogoče skoraj bolj mislim na notranje razmere in na trenutne ameriške psihoze zaradi vseh laži kot pa na zunanjo politiko. Mimogrede, ali kdo ve če se bo Howard Dean pridružil tekmi?
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput saxum immane mittam
««
«
1 / 23
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ron Paul (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
757096 (4868) innerspace
»

McCainov klub pozabil pobrisati blackberry

Oddelek: Novice / Zasebnost
104231 (2576) Loki
»

V ZDA kršijo tudi zasebnost predsedniških kandidatov?

Oddelek: Novice / Zasebnost
473728 (2378) jype
»

Hillary Clinton - predsednica ZDA?

Oddelek: Loža
111709 (1488) michel

Več podobnih tem