»

Še en test P4

GameSpy - V poplavi testov novega Intelovega paradnega konja, sem na GameSpy naletel na še en zanimiv primerjalni test ... ki pa nam tokrat P4 predstavi bolj iz igračarskega stališča. Še vedno se dotični procesor ne izkaže najbolje glede na ceno in pričakovanja, toda v nekaterih aplikacijah je prav nesramno hitrejši (q3a pokaže skoraj 240fps [:D], tudi 3d Winbench 2000 Processor Test ga postavi na prestol, vse ostalo pa še vedno nakazuje prevlado AMD-ja z njihovim fenomenalnim Athlonom pri 1.2 GHZ). Vse to nakazuje, da ima P4 več kot očitno še velik potencial za prihodnost, trenutno pa je nakup dotičnega artefakta popolnoma neutemeljen. Počakajmo in razsvetljeni bomo (upam [:D]). Celoten test si lahko preberete tule.

4 komentarji

Cambridge SoundWorks DTT3500 Digital

AnandTech - V vsesplošnem navdušenju nad izdelki, ki ponujajo nekaj kar se tako lepo sliši pod imenom Domači Kino in je navadno zelo drago, nam Creative Labs s svojo serijo Cambridge SoundWorks prihaja nasproti na eni strani z dobro kvaliteto in na drugi z dokaj nizko ceno. Ob izidu nove serije zvočnih kartic Live 5.1, ki omogočajo odkodiranje signala Dolby Digital že na izhodu iz kartice, brez dodatnega dekoderja, so nam pripravili tudi novo serijo njihovih, po mojem mnenju odličnih zvočniških kompletov. Tema današnje novice pa je prav sistem Cambridge SoundWorks DTT3500 Digital, v katerega opis so se podali na AnandTech. Če vas zanima več, si le oglejte članek.

8 komentarjev

Naslednje generacije grafičnih pospeševalnikov

3DnHardware - Na 3DnHardware so spisali zanimiv članek na temo, kaj nas čaka v boju za prevlado na področju pospešene grafike. Primerjali so napovedi za prihodnost šestih vodilnih podjetij [Nvidia, 3dfx, Matrox, Ati, PowerVR in S3]. Vsi našteti imajo v ognju še precej železa, mi pa počakajmo in upajmo, da se še kdo povzpne vsaj tako visoko kot je trenutno Nvidia ... pač konkurenca zbija cene in izboljšuje kvaliteto [:))]. Če vas zanima več, se odpravite semkaj.

0 komentarjev