»

GPU vodni blok

LiquidNinjas - Ste strastni navijalec grafičnih kartic? Želite iztisniti iz vaše kartice kar največ? Ergo, tudi vodnega hlajenja se ne branite. Edino kar v takih primerih bega uporabnike je izbira vodnega bloka, da bi iztisnili iz vaše grafikulje kar največ. Če se tudi vi ubadate s podobnimi težavami, ne smete spregledati testa dveh vodnih blokov, ki so ga pripravili pri Ninjah™.

0 komentarjev

Test KT400 matičnih plošč

SocketA

vir: Planet 3D Now
Planet 3D Now - Ponovno novica za katero me bo morphling1 linčal, saj imamo že lasten test KT400 osnovnih plošč, a naj bo. [:)] Na Planet3DNow so namreč spisali primerjalni test treh osnovnih plošč. Tokrat so pod drobnogled vzeli plošče proizvajalcev AOpen, Asus ter Shuttle, razpisali pa so se kar na šestnajstih straneh. Če razumete nemško, klik, ostalim pa je na voljo preveden klik!

3 komentarji

NV31 na CeBIT

X-Bit Labs -

Trenutno najnovejša nVidiina stvaritev nosi kodno ime NV30 ter se v prodaji imenuje GeForceFX, inženirji pa že pripravljajo oz. imajo skoraj dokončano novo kartico -- NV31.

NV31 ne bo naslednica NV30, temveč nova kartica iz družine NV3x, po zmogljivostih pa naj bi konkurirala GeForceu Ti4600 ter Radeonoma 9500 Pro ter 9700 nePro. O datumu prodaje ali celo céni še ni informacij, kaj informacij, niti špekulacij ni, govorí pa se, da bo NV31 predstavljena na prihodnjem CeBIT-u. Vse informacije jemljite z zadržkom, saj so striktno neuradne in nepotrjene s strani nVidie. Klik!

0 komentarjev

Iztisnite več iz baterij

Adrian's Rojak Pot -

Na Loncu Adrijana Rojaka so dopolnili vodič o podaljševanju življenjske dobe baterij. Sestavili so pravo malo beštijo (akumulator) iz navadnih baterij, ki je sposobna napajati več energijsko nepožrešnih naprav, še posebej dlančnike s potratnimi barvnimi zasloni. Zadevca na žalost ni lahko prenosljiva, saj dlančniku doda slab kilogram mase.

Če imate kakšen dlančnik (predvsem Pocket PC) in bi želeli baterijam dodali nekaj življenjske dobe, klik!

0 komentarjev