»

Nova anketa!

Slo-Tech -
Spletni brskalnik, ki ga najraje uporabljam je:
Internet Explorer;36%
(393)
Firefox;32%
(352)
Mozilla;16%
(175)
Opera;10%
(112)
nekaj šestega.4%
(47)
Netscape;2%
(18)
Skupaj glasov: 1097

Torej sem imel prav ... v komentarjih na novico za tole anketo ste se skoraj pobili, a vsak hvali svojega konja, ups, brskalnik. Internet Explorer torej na prvem mestu, Firefox takoj za njim. Zanimivo je, da je prvih nekaj ur po objavi ankete z veliko prednostjo vodil Firefox, kar nam da vedeti, da ga uporabljajo predvsem tisti, ki veliko časa preživijo na Slo-Techu in verjetno internetu nasploh. Anketo sem namenoma pustil tako dolgo, saj se je lepo videlo kako je s časom in s prijavljanjem uporabnikov, ki manj pogosto obiščejo Slo-Tech naraščal odstotek Internet Explorašev. Malce me je razočarala Opera, za katero sem mislil, da bo do sedaj pridobila že kaj več uporabnikov, Mozilla pa je verjetno izgubila marsikateri odstotek na račun njenega "stranskega projekta" Firefoxa.

Prejšnjič sem vam tudi obljubil, da...

55 komentarjev

Galileo živi

Daily Times - Na vrhunskem srečanju med predstavniki ZDA in EU so dosegli dogovor o tehničnih standardih, ki se tičejo izdelave evropskega "GPS sistema" Galileo za civilno rabo in integracije z ameriškim GPS sistemom.

Od novega sistema si Evropa obeta veliko: preko 150.000 novih delovnih mest, ter preko 10 milijard dolarjev prometa. Več si preberite na Daily Times in na uradni strani Galilea.

3 komentarji