»

Spremembe

Slo-Tech - Na forumu se je zgodila manjša sprememba. Po novem vas prosimo, če lahko vaša elektronska sporočila v zvezi s forumom pošiljate na naslednje naslove:

13 komentarjev

Grandiozno

Microsoft - Majnen-mehek (Microsoft) je danes najavil, da bo WindowsXP izdal 25. oktobra (to je znano) v New Yorku (to ni bilo znano). Glavni dogodek, ki po tradiciji Microsofta nikoli ni skromen, se bo dogajal na Marriott Marquis Theatre v Time Square's theatre okrožju.
Zakaj bo Microsoft predstavil WinXP ravno v Rušolandu, ups, New Yorku mislim, ni znano. Ali ima to kakšen globji simbolični pomen ali pa gre pač za to, da ima New York veliko prebivalcev (tj. potencialnih kupcev) lahko le ugibamo. Kaj menite vi?

9 komentarjev

Za paranoike

Guru 3D - Kot da že ni zadosti, če slabo zapečete CD... Japonsko podjetje TEAC se je zdaj spomnilo, da bi bilo prijetno imeti tudi CD-uničevalnik. Če imate kaj takega na CD-ju kar želite trajno uničiti in ste nesposobni uzeti kladivo in preprosto udariti po CD-ju, si morate kupiti DC-201. Strojček bo trajno uničil vaš 8 ali 12cm CD v pribljižno dvajsetih minutah. 20 minut se mi zdi ogromno, da uničiš CD. Sploh, če to lahko storiš v 2 sekundah s kladivom... Strojček deluje na principu Pushing pressure convex concave scar system (kdo ve, kako se to prevede?) na obeh straneh CD-ja. Kaj vse si ljudje ne izmislijo...

20 komentarjev

Dogaja se vsem

AMD - Če ste mislili, da se varčevanja z metodo odpuščanja poslužuje le veliki zlobni Intel, ste se zmotili. Advanced Micro Devices (AMD) se je namreč odločil, da bo "prestrukturiral" svoje operacije. AMD bo v sklopu tega "prestrukturiranja" zaprl dve tovarni. Natančneje tovarno 15 in tovarno 15 v Austinu, Texas, ZDA. Kot del "prestrukturiranja" bo tudi odpustil 2300 delavcev, kar predstavlja 15% globalne AMD-jeve delovna sile. Pribljižno 1000 od teh odpuščenih so povezani s tovarnama 14 in 15.
No, pozitivna stran je ta, da bo začel bolj vlagati v tovarno v Penang, Malezija. Vsi odpuščeni delavci bodo dobili odpravnine.

0 komentarjev