»

Nova recenzija!

Slo-Tech - Zopet sem si za vas pogledal nov film ter spisal recenzijo. So morda sosedje teroristi? Ali pa se je profesorju Faradayu to le zdi in je dejansko prevec paranoičen? Več izveste, če preberete (in komentirate) najnovejšo recenzijo.

Žal pa je to zadnji film do konca (vsaj prvega) dela mature, saj se imava s Slainom kar dosti za učit in tako nama ne preostane čisto nič časa za recenzije. Držite pesti [;)]!

2 komentarja

MEGA test GeForce 4 grafičnih kartic

Tom's Hardware - Če pa še vedno oklevate, kako bi zapravili tistih 100 tisočakov, se odpravite na tole stran. Pri Tom-u so si le za vas ogledali kar 11 GF 4 Ti4400 in Ti4600 grafičnih kartic. Ko so jih pognali skozi vse teste, so ugotovili, da Ti4600 kartice ponujajo največ, a imajo zasoljeno ceno. Na drugi strani imajo Ti4400 bolj razumljivo ceno, to pa ne pomeni, da so dosti slabše od Ti4600.

Žal nam niso podali t.i. "best buy-a", a vseeno so napisali zelo zanimiv test, katerega bodoči kupci GF 4 kartic le preberite. Klik!

2 komentarja

Test Triplex Millennium Silver Ti4600

Dan's DATA - Pri Dan's Data so stestirali eno izmed GeForce 4 kartic, točneje model Ti4600 podjetja Triplex. V primerjavi z Leadtekovo GF 4 kartico (katere test si lahko preberete na naših straneh), ki ima hladilna rebra dejansko čez celotno površino kartice, so pri Triplexu naredili "custom" hladilnik in tako prikazali nekaj novega.

Prav tako se lahko pohvali z 2.8 ns ramom, kar jo naredi eno izmed bolj overclockarskih GF 4 kartic. Celoten test si lahko preberete tukaj.

4 komentarji