»

Virtualni sex

CNN - Ne vem, mene osebno razni cyber/virtualni sexi nikoli niso preveč privlačili, toda slišal sem, da so lahko prav prijetni. No, znanstveniki iz Avstralije delajo na tem, da postanejo še bolj prijetni. Razvili so namreč posebno CyberAnčkoTM, ki je namenjena virtualnem sexu. Ančka je naravne velikosti, ima dobro imitacijo prave kože, na določenih, ekhm, strateških delih pa posebne elektromotorčke. Za popoln užitek boste potrebovali še cyber sogovornika, ki prav tako lahko poseduje takšno Ančko ali pa tudi ne. Že slutite kam pes taco moli? Yup, na glavo si boste poveznili čelado za navidezno resničnost in imeli verjetno zelo realen cyber sex s svojo najljubšo filmsko zvezdo. Medtem se bo CyberAnčka odzivala glede na informacije, ki jih bo dobila od vašega soudeleženca preko interneta. Damn, komaj čakam da si priskrbim svoj primerek . Več lahko preberete tukaj.

18 komentarjev

Razvijalci malo drugače

več strani - Te dni se je na internetu pojavil pravi kraval zaradi izjav Georga Broussarda. Da, to je tipo, ki že sto let razvija famozni Duke Nukem Forever. Dotični osebek se je na nekem forumu preveč sprostil in povedal svoje dejansko mnenje o on-line opisovalcih iger. Prav tako je razkril svojo (oziroma 3D Realmsovo) namero, da prepreči uporabo vseh screenshotov igre, razen tistih, ki so jih opisovalcem poslali sami. Seveda je to povsem nepravično do samih kupcev, saj bodo videli samo tiste screenshote, ki jih je za opis pripravilo podjetje samo, in vsi dobro vemo, da taki screenshoti le redko kažejo pravo sliko igre. No, zadevo so objavili in skritizirali tudi na The Registeru, celoten uvodnik pa so ji posvetili na Glide Undergroundu.

0 komentarjev

Testi hladilnikov

Trainwrecker - Pred nekaj časa ste si lahko ogledali Trainwreckerjev testirni sistem hladilnikov, ki je še vedno nekaj zares posebnega. Toliko truda, inovacije in idej le redko vidimo skupaj na enem mestu. No, fantje so se sedaj celo spravili testirat hladilnike z njim in njihove izsledke lahko vidite tukaj. Testirali so vse aktualne hladilnike, od Golden Orba preko Alph do Hedgehoga, zal pa nikjer niso objavili primerjalne tabele. Rezultati za vsak hladilnik posebej so objavljeni na svoji strani, poleg tega pa so rezultati malce preveč komplicirani in se morate prav poglobiti v njihove metode, da bi jih razumeli. No ja...

0 komentarjev

Blue Orbi na prihodnjih Herculesovih grafikuljah

Insane Hardware - Čeprav Insane Hardware ni ravno znan po verodostojnosti podatkov ki jih razpošiljajo naokoli jim bomo glede te zadeve kar verjeli. Izvedeli so namreč, da sta Hercules in Thermaltake sklenila posebno pogodbo, po kateri bodo prihodnje Herculesove grafikulje (točneje, NV20) uporabljale posebno verzijo Blue Orba. Navadni Blue Orb je visok 25mm in tako blokira sosednjo PCI režo, toda posebna Hercules različica bo velika le 13mm.
V isti novici Insane Hardware omenja tudi informacijo, da bo Nvidia predstavila svoj novi čip na IDFju (Intel Developer Forum) 27. februarja. To se kar ujema s podatkom, da se bo masovna dobava Herculesovih...

8 komentarjev

Primerjava Nvidiinih referenčnih gonilnikov

Overclockers Cafe - V popolni zmešnjavi, ki vlada na področju gonilnikov za Nvidiine kartice se je res težko znajti, tako da taki in podobni testi pridejo še kako prav. Na Overclocker Cafe so tako opravili primerjalni test med vsemi referenčnimi Nvidiinimi Detonatorji. Gonilnike so testirali v Quake3 Areni in 3D Marku 2000 in ugotovili, da so najhitrejši Q3 gonilniki Detonatorji 7.16, najhitrejši 3D Mark 2000 in stem Direct 3D pa Detonatorji 6.50. Za več informacij poglejte sem.

0 komentarjev

Zanimivost...

Jaz - Na HardOCP sem zasledil eno res zanimivo povezavo in moram priznati, da take eksotike ne vidimo vsaki dan. V bistvu gre za nekega tipa, ki je pretopil srebrni jedil... hmm... a ni to malo znano ? Pa saj to je naš Charles in njegovo srebrno vodno hlajenje!
Hehe, ok iz tega glupega izpada lahko pogruntate, da smo dobili nekaj omembe celo na slavnem HardOCPju, druge tuje strani pa še pridejo. Zahvala gre seveda Charlesu in njegovem srebrnem vodnem hlajenju in če se danes ne bo sesul strežnik, bomo priča rekordnem obisku. Juhej .

14 komentarjev