»

Test LITE-ON LTR-32123S CD-RW

Hardware Zone - Na HardwareZone.com so imeli na testu Lite-onov pekač, katerega hitrosti so 32/12/40, sposoben pa je speči tudi 99minutne prazne cedejke. Ne bom dolgovezil temveč samo povedal, kaj so ugotovili - da je le eden izmed množice 32 kratnih snemalnikov, saj s svojim snemanjem nič ne izstopa. Je pa seveda med cenejšimi, zaradi česar takoj postane privlačnejši ;) Test si preberite tukaj!!

0 komentarjev

Fujitsu MAM3184MP

Tom's Hardware - Pri Tomu so na test dobili nov disk podjetja Fujitsu, model MAM3184MP. Disk je velikosti 18 GB, pohvali pa se lahko s SCSI vmesnikom Ultra160 ter kar 15.000 rpm. Kljub hitremu "vrtenju" pa disk ni glasnejši od ostalih diskov, katerih hitrost vrtenja se giba okoli 10.000. In kakšno je njihovo mnenje? Nad njim so zelo navdušeni. Cena naj bi se za različico z 18 GB gibala okoli $340, za 36 GB pa nekje $500. Je vreden toliko zelencev? Preberite si test. Klik!

2 komentarja

Lindows na (open source) tapeti

The Register - Ja, ljudi smo že po naravi sumničavi, še posebej pa kaj hitro izgubimo zaupanje v poznana podjetja oz. ob vsakem najmanjšem indicu pomislimo nekaj 'slabega'. No, nekako takšna je bila moja reakcija, ko je FSF (Free Software Foundation) podjetje Lindows 'opomnila', da je v predoglednih paketih Lindows pozabil vključiti tudi izvorno kodo. Biznismeni se izgovarjajo, da 99 dolarjev vredni paketki itak še niso končna verzija. Jaomene!

0 komentarjev