»

Slow-Techovi strežniki

Slo-Tech - Verjetno vas -- glede na manjši "načrtovani" izpad -- ne bo presenetila novica, da se spletne strani Slo-Techa sedaj servirajo iz kar treh strežnikov. To seveda pomeni večjo odzivnost in prepustnost, hkrati pa tudi večjo možnost napak [:D]. Veselo vohljanje za IP številkami vam želim.

13 komentarjev

Svetleče stvarce!

Lučke.

vir: Dan's DATA
Dan's DATA - Dan pri Dan's Data se bo naslednjih nekaj dni zagotovo bal teme, kajti za svoje bralce se je potrudil in napisal jedrnat opis praktično vseh električnih napravic, dostopnih na trgu, ki jih lahko priključimo na molex konektor in pritrdimo v ohišje. Če bi vse lučke, opisane v članku, zmetali v eno samo kištico, bi prav gotovo lahko prekinili s projektom Seti@Home, kajti Zemlja bi bila v radiju nekaj galaksij vidna s prostim očesom in mali-zeleni bi nas takoj našli. Govora je o nekaj ducatov svetil, od vsem dobro znanih hladnih katod in prozornih ventilatorjev z LED diodami, pa vse do mehurčkastih svetilk in USB namiznih lučk. Namažite se s sončno kremo z visokim faktorjem, nataknite si sončna očala in se lotite branja.

1 komentar

Kingston HyperX PC3500

110110111001

vir: Explosive Labs
Explosive Labs - Pred kratkim se je na slovenskem trgu pojavil overclockerjem prijazen pomnilnik, ki ga izdeluje Kingston. Govorim seveda o seriji HyperX. Izdelek se po mnenju nekaterih še ne more popolnoma primerjati z najhitrejšimi palčkami Corsair-ja in podobnih podjetij, ki so na navijalskem delu trga že dlje časa, a v praksi se pokaže za odličnega. O tem so se prepričali opisovalci na strani Explosive Labs, katerim je pod roke prišla inačica s 512 megabajti in privzeto frekvenco 434 MHz. Opis si vsekakor preberite.

5 komentarjev

ZlobnaKoda™: W32/Bibrog-B

xbite MadaFaka™. Eno od dveh namizij, ki si jih Ne Želite.

Sophos - Virus se razpošilja preko elektrostatične pošte z naslednjimi podatki:

zadeva: Fwd:La Academia Azteca
besedilo: La cacademia azteca (muy bueno) no es virus!
priponka: academia.exe
Neprevidnemu uporabniku se ob zaganjanju prikaže strelska igrica [visoke kvalitete], v ozadju pa si virus pri recepciji uredi rezervacijo naslednjih sob: C:\<Windows Folder\manzana.exe, C:\<Windows System Folder\academia.exe, C:\<Startup Folder\itch.exe in C:\<Startup...

9 komentarjev

Izšla je Mozilla 1.3

Mozilla.org - Mozilla 1.3 je na voljo! Najprej je bilo zavračanje slik, nato smo dobili zavračanje pojavnih oken, zdaj pa je na voljo tudi filtriranje elektronske pošte. Med novosti sodijo tudi samodejno prilagajanje velikosti slik, API za urejanje obogatenega besedila spletnih strani, filtri za novičarske skupine, dinamična zamenjava profilov, skoraj 2000 popravkov in še marsikaj. Za natančne informacije preberite opombe k izdaji. Slovenska različica je že na poti, zato jo lahko pričakujete v naslednjih dneh!

19 komentarjev