»

Video natečaj

Slo-Tech - 3delavnica.com in oddaja Resnična resničnost (TV Slovenija) sta skupaj razpisali natečaj video montaže. Video material je pripravila TV, posnet na modni reviji v K4, naloga natečaja pa je narediti najboljšo domačo montažo tega. Video material je pretvojren v digitalni zapis in dostopen preko spleta ali na CDjih. Več o tem tule.

2 komentarja

Pravila

Slo-Tech - Ker, kot kaže, naziv "persona non grata" ne deluje preveč dobro, smo se upravljalci te strani odločili, da posežemo po najstrožjem™ ukrepu™. Od sedaj naprej vas pri nadaljnjih kršitvah lahko dodeli vklop roza stila (nastavitve ne morete spremeniti).

18 komentarjev

Tudi RTV Slovenija ne zaostaja več

Slo-Tech - Pred kratkim so tudi na nacionalni televiziji popolnoma prenovili svojo spletno stran, ki je sedaj nekoliko bolj všečna. Poleg tega, da ponujajo prenos radijskih postaj v živo (kar omogočajo že nekaj časa) so se odločili ponuditi tudi prenos slike v živo. Tako lahko sedaj poleg obeh največjih komercialnih TV postaj (POP tv in kanala a) v živo spremljamo tudi program TV Slovenija. Že kar nekaj časa pa omogočajo t.i. avdio in video na zahtevo. Očitno se tudi v sloveniji na področju multimedije obetajo lepši časi.:\\ Hitra pipica ne bo odveč, klik pa tukaj!

9 komentarjev

ICS -- Interneted Content Sharing?

The Register - Uradno -- ne. Na Registru sem našel članek, iz katerega je razvidno, da naj bi okensko orodje za iskanje po računalu (ter tudi internetu) poskušalo vzpostaviti povezavo z MSjevim strežnikom ter na uporabnikov računalnik celo naložilo nekaj datotek. Po MSjevih besedah naj bi šlo zgolj za rutinsko posodabljanje sistema. Enako pa ne more veljati za dejstvo, da se pošiljajo tudi podatki o tem, kaj uporabnik išče po internetu: tovrstne raziskave znajo biti zelo vredno blago. Klik!

6 komentarjev

Kazaa v težavah!?

CNet - Pred kratkim sem pisal o dodatni nepotrebni (nevarni?) "solati", ki se nam instalira skupaj s tem priljubljenim programom za izmenjavo datotek. K tej zgodbi se je zopet odprlo dodatno poglavje: CNET na svojih download straneh odsvetuje uporabo tega programa zaradi "kršenja pravil". Še več, z njihovih strani tega programa več ni mogoče sneti, preberete si lahko le neke vrste opozorilo. Je ta program res tako nevaren?

11 komentarjev