» »

Umrl je John McAfee

Umrl je John McAfee

Slo-Tech - V zaporu v Barceloni je včeraj umrl John McAfee, ki je čakal na odločitev o izročitvi ZDA zaradi obtožb o utaji odavkov. Njegov odvetnik Javier Villalba je potrdil, da si je McAfee vzel življenje, saj se je po devetih mesecih v zaporu obesil. Pridržali so ga 3. oktobra, ko se je na letališču v Barceloni skušal vkrcati na let za Carigrad. Špansko sodišče je to sredo odločilo, da McAfeeja lahko izročijo ZDA, kjer bi 75-letnik verjetno po obsodbi preostanek svojega življenja preživel v zaporu. ZDA bodo seveda pregon sedaj opustile.

McAfee je živel intenzivno in burno življenje. Leta 1987 je ustanovil podjetje McAfee Associates, ki je pripravilo enega prvih komercialnih protivirusnih programov. Podjetje, ki je bilo svoj čas sinonim za antivirus, je McAfee zapustil leta 1994. Kasneje je prodal tudi delež v podjetju, in sicer preden je Intel kupil podjetje za 7,8 milijarde dolarjev. Ko je zapustil podjetje, je McAfee ustanovil podjetje za aplikacijo PowWow, ki je bila ena prvih aplikacij za hipno sporočanje. Leta 2000 je investiral v podjetje ZoneAlarm, ki je razvijalo požarni zid. Kasneje je iskal še različne bolj ali manj odpuljene poslovne priložnosti, od antibiotikov na osnovi zelišč do D-Centrala.

Če pustimo ob strani njegovo poslovno življenje, je McAfee živel nekonvencionalno. Na naslovnice se je prebil leta 2012, ko so ga v Belizeju iskali zaradi nekega umora, zaradi česar je pobegnil iz države. McAfee je bil aretiral tudi v Gvatemali, kamor je nezakonito vstopil, a so ga potem izpustili.

A zgodba o Johnu McAfeeju se začne bistveno prej. Rodil se je v Virginiji očetu cestnemu nadzorniku in materi bančni uslužbenki. Njegov oče je imel težave z alkoholom in pretežko roko, nato pa se je, ko je bilo Johnu 15 let, ustrelil. John McAfee je kasneje dejal, da ga vedno nosi s seboj. Na fakulteti je tudi sam zabredel v težave z alkoholom, preživljal pa se je s prodajo naročnin za revije od vrat do vrat. Kasneje je diplomiral in se leta 1968 vpisal na doktorski študij matematike, a so ga kasneje vrgli z univerze, ker se je zapletel s svojo dodiplomsko študentko. Kasneje se je z njo sicer poročil. Nato se je preživljal s programiranjem na luknjaste kartice za Univac, kasneje pa je zaradi marihuane spet prišel navzkriž z zakonom.

S ponarejenim življenjepisom se je pridružil podjetju Missouri Pacific Railroad, kjer je programiral sistem za urejanje voznega reda vlakov. A ker je leta 1969 začel uživati LSD, preden je šel v službo, kasneje pa še DMT. Ko je nekega dne vzel preveč, je pobegnil iz službe in se ni več vrnil. Kasneje je poizkusil tudi kokain in veliko alkohola. Kasneje so mu Anonimni alkoholiki pomagali, da je za nekaj let opustil pijačo. Ko je dejal v Lockheedu, je slišal za enega prvih virusov, ki sta ga leta 1986 iz Pakistana v svet izpustila dva brata. Dobil je idejo, ustanovil podjetje McAfee Associates in se lotil antivirusnega posla. Do leta 1990 je protivirusnik uporabljala več kot polovica podjetij Fortune 100, podjetje pa je ustvarjalo 5 milijonov dolarjev letno samo iz licenc. Pomagala mu je lastna pojava, širjenje paranoje; kupil je avtodom in vanj nabasal računalnike, pa je imel prvo "protivirusno pandemično enoto". Pač, vse za publiciteto.

Ko je leta 1992 napadel virus Michelangelo, je McAfee po vseh televizijah razlagal, da lahko virus uniči več milijonov računalnikov po svetu. Podjetje je začelo kotirati na borzi, John McAfee je imel več kot 80 milijonov dolarjev premoženja. Do leta 2002 je z drugo ženo Judy živel sorazmerno normalno življenje kalifornijskega poslovneža. Po drugi ločitvi leta 2002 je postajal čedalje manj predvidljiv. Po letu 2008 ga je močno prizadela tudi finančna kriza, zaradi česar mu je začelo zmanjkovati denarja za financiranje svojega luksuznega življenjskega sloga. Do leta 2009 je odprodal praktično vso premoženje (vključno z zasebnim letališčem v Novi Mehiki). Preselil se je v Belize, kjer je leta 2010 kupil posestvo na močvirnatem območju. V izsuševanje je vložil več kot milijon dolarjev. Njegovi nakupi in zanimanja so bili ekstravagantni. Čeprav ni znal igrati, si je kupil velikanski klavir. Zbiral je tibetansko umetnost, za ohranjanje mladosti si je vsak dan vbrizgaval testosteron, ukvarjal se je s proizvodnjo cigar itd.

Tedaj je srečal mikrobiologinjo Allison Adonizio in se navdušil še nad biološkimi virusi. Ponudil ji je službo, in sicer je zanjo zgradil laboratorij v več deset tisoč dolarjev vredno opremo. Adonizio je pustila službo v Bostonu in se preselila v Belize. McAfee pa je hitro ugotovil, da gre znanost prepočasi zanj, zato je že iskal nove vznemirljive pustolovščine. Veliko časa je preživljal v mestu Orange Walk, kjer se je rad zadrževal v salonu Lover's Bar. Kasneje mu je lastnik tega bara predstavil 16-letno Amy Emshwiller, ki je nekaj časa živela z njim. Njen cilj je bil od njega iztisniti čim več in McAfee je to vedel. Neke noči ga je Emshwiller skušala ustreliti in jo popihati s čim več denarja, a ga je zgrešila. Kasneje se je odločil, da je bolje, da Emshwiller živi drugje, zato ji je zgradil hišo dober kilometer stran v vasi Carmelita. Njegovo dekle, Jennifer Irwin, ki je bilo z McAfeejem že 12 let, nad vsem te seveda ni bilo navdušeno.

V resnici pa je bila vas Carmelita eno glavnih mest za trgovino z mamili. In tako je McAfee, ki mu je vse skupaj delovalo kot Divji zahod, v Carmeliti začel delati red - vsaj tako je menil. Policistom je nakupil opremo, od pušk do solzivca, in jih celo plačeval, da so izven delovnega časa patruljirali kot nekakšna zasebna varnostna služba. Sčasoma je McAfee kar sam postal neuradni šerif mesta, ki je ustavljal sumljive avtomobile, od kriminalcev zahteval puške. Hkrati je postajal čedalje bolj paranoičen, prepričan je bil, da mu sledijo in da farmacevtska podjetja želijo informacije o raziskavah, ki jih Adonizio še vedno izvaja v njegovem laboratoriju. Ta je sčasoma zapustila državo, saj je vse skupaj postajalo strašljivo - McAfee je imel polne vreče denarja, zunaj so stali oboroženi ljudje.

Policija je 30. aprila 2012 izvedla racijo, ker so iskali laboratorij za pripravo metamfetaminov. McAfeejevo vedenje je zbujalo velik sum, a mamil niso našli. McAfeeja so sicer aretirali zaradi posedovanja neprijavljenega orožja, a so ga po eni noči izpustili. Z McAfeejem je živelo pet mladih deklet, vsaka je imela svoj bungalov, je dejal.

Situacija se je zapletla novembra 2012, ko so našli ubitega McAfeejevega soseda, s katerim je bil ta v sporu. McAfee je bil osumljenec, zato je zbežal iz države - sam pravi, da so mu želeli vse podtakniti. Pobegnil je iz države, se skril v Gvatemalo, kjer so ga odkrili zato, ker je novinar Vicea objavil njegovo sliko, s katere je pozabil pobrisati geopodatke. Ko so ga aretirali in izgnali, je pobegnil nazaj v ZDA. Tam se je spoprijateljil s tri desetletja mlajšo Janice Dyson, ki je delala kot spolna delavka, in se z njo leta 2013 tudi poročil.

Zadnja leta (po 2019) je bil McAfee spet na begu pred ameriškimi oblastmi, ki so ga iskale zaradi neplačevanja davkov. Trdil je, da jih ne plačuje iz ideoloških razlogov. V Tennesseeju so obtožili utaje davkov, v New Yorku so ga obtožili sodelovanja v prevari iz kriptovalut. Aretirali so ga lani oktobra in odtlej je bil v španskem zaporu. Nikoli ga ni zapustil.

101 komentar

«
1
2 3

l0wc4 ::

Slava mu. Privoščil si je. Ne da podpiram njegovo početje, ampak si je res privoščil.

Kayzon ::

Leto dni pred tem je rekel da ne smemo verjeti temu ce bo pisalo v medijih da je samomor,ker ga hocejo umoriti. Baje naj bi imel ogromno informacij o pomembnih ljudeh.

mr_chai ::

Čakam, da teoretiki zarot začnejo govorit, da je podkupil špance in zrežiral svojo smrt...

Hypathia ::

Degutantno opevanje lowlife pedota.
If you're a man, don't say anything
to a woman on the street that you wouldn't
want a man saying to you in prison.

dronyx ::

Življenje kot v filmu. Kaj češ lepšega. Verjetno ga bo igral Leonardo Di Caprio.

StarMafijec ::

Wiki piše, da se je rodil v Angliji, UK. Oče je delal v ameriški vojaški bazi, mati je bila pa Britanka. Res pa, da je odraščal v Virginiji, ZDA.

Fun fact: Menda je imel 47 otrok.

SuperKripto ::

dronyx je izjavil:

Življenje kot v filmu. Kaj češ lepšega. Verjetno ga bo igral Leonardo Di Caprio.

se hecas? zakaj bi se zgledoval po necem kar ni dobro? Zakaj bi snemali filme, po katerih se potem mladina zgleduje. Ko ze omenjas di capria, film volk z wall streeta je zdaj idol stevilnih trejdarjev tako iz kripta kot z delnicami. Pac zgledujejo se po napacnem zivljenskem slogu, ki je poln nemoralnih reci, droge, pohlepa. So to stvari, po katerih se je dobro zgledovat?

GrX ::

SuperKripto je izjavil:

dronyx je izjavil:

Življenje kot v filmu. Kaj češ lepšega. Verjetno ga bo igral Leonardo Di Caprio.

se hecas? zakaj bi se zgledoval po necem kar ni dobro? Zakaj bi snemali filme, po katerih se potem mladina zgleduje. Ko ze omenjas di capria, film volk z wall streeta je zdaj idol stevilnih trejdarjev tako iz kripta kot z delnicami. Pac zgledujejo se po napacnem zivljenskem slogu, ki je poln nemoralnih reci, droge, pohlepa. So to stvari, po katerih se je dobro zgledovat?

Ne bluzi. Ti si tak k tiste cvetke, ki so pred desetletji prepovedale film Natural Born Killers.

Hypathia je izjavil:

Degutantno opevanje lowlife pedota.

Nam poveš več, ali zopet zgolj provociraš?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: GrX ()

Furbo ::

Ker car, kdo se lahko še pohvali s takim življenjepisom?
i5-13600K, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO, Toughpower GF3 1000W
RTX3070, ALIENWARE AW3821DW, DELL U3014

z0mbie ::

Furbo je izjavil:

Ker car, kdo se lahko še pohvali s takim življenjepisom?


Danes nihce vec. Ni v modi tak stil zivljenja, danes so vsi pop in roza in vedno happy... skratka za bruhat.

Kdaj si nazadnje videl koga z irokezo recimo. Ni vec subkultur, so samo se produkti reklam. Vsi so fotokopije en drugega.
That, in its essence, is Fascism - ownership of Government by an
individual, by a group, or by any other controlling private power.
Franklin D. Roosevelt v posmeh Tomažu Štihu

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: z0mbie ()

FastWIND ::

z0mbie je izjavil:

Furbo je izjavil:

Ker car, kdo se lahko še pohvali s takim življenjepisom?


Danes nihce vec. Ni v modi tak stil zivljenja, danes so vsi pop in roza in vedno happy... skratka za bruhat.

Kdaj si nazadnje videl koga z irokezo recimo. Ni vec subkultur, so samo se produkti reklam. Vsi so fotokopije en drugega.


Točno to. Premikajoči reklamni panoji.. zevajoči v zaslone. To je danes trendovski folk.

dexterboy ::

Ta trendovski folk ... to sploh ni več folk, še manj pa ljudje :(
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

Uporabnik ::

Je kar John sam lepo zapisal "Getting subtle messages from U.S. officials saying, in effect: "We're coming for you McAfee! We're going to kill yourself". I got a tattoo today just in case. If I suicide myself, I didn't. I was whackd. Check my right arm."

https://twitter.com/officialmcafee/stat...
If You Don\'t Stand for Something, You\'ll Fall for Anything

Miki N ::

z0mbie je izjavil:

Furbo je izjavil:

Ker car, kdo se lahko še pohvali s takim življenjepisom?


Danes nihce vec. Ni v modi tak stil zivljenja, danes so vsi pop in roza in vedno happy... skratka za bruhat.

Kdaj si nazadnje videl koga z irokezo recimo. Ni vec subkultur, so samo se produkti reklam. Vsi so fotokopije en drugega.


No tudi irokeze so se občasno znašle na tikvah pozerjev ... je pa res, da včasih se je pozerstvo smatralo za resen moralno-družbeni prekršek in de facto "sodelovanje z okupatorjem". Ampak glede na to, da je bil "upor" skomercializiran in podržavljen v nekakšna konfekcijska "gibanja" smo se pač znašli v dobi kjer se pač besni skupaj s strojem, ne proti njemu - veliko teh "pogumnih posameznikov in skupin" so požegnani od Establišmenta in njihov upor je zgolj predstava, da drži dol resnične upornike - ki so bolj tihi fantje in dekleta. Enostavno ni drugega, kot da ignoriraš.

John je bil še outsider stare šole. Na videz normalen (no ajd), ampak vedno rahlo nevaren in nepredvidljiv. Vsekakor ni bil konformist - pomagalo je tudi, da je bil nor. To vedno pomaga, ogromno zanimivih oseb je norih.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Miki N ()

antonija ::

Furbo je izjavil:

Ker car, kdo se lahko še pohvali s takim življenjepisom?
Nihce se ne pohvali s takim zivljenjepisom... Vecina ga raje pametno skrije, ker umori, preprodaja drog, predofilija, itd. pac niso nekaj s cimer bi se ljudje sploh hoteli hvaliti.
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

Raptor F16 ::

Glede na vse kar je počel, je dočakal precej visoko starost. Taki ljudje se običajno še pred svojim 50 im letom zafiksajo do smrti.
Leva ... Leva ... leva desna ena dva

zztop ::

Uporabnik je izjavil:

Je kar John sam lepo zapisal "Getting subtle messages from U.S. officials saying, in effect: "We're coming for you McAfee! We're going to kill yourself". I got a tattoo today just in case. If I suicide myself, I didn't. I was whackd. Check my right arm."

https://twitter.com/officialmcafee/stat...

Ja, verjetno je užival v ideji, da bo do konca življenja preživel v zaporu. Sploh on, miren človek, zlahka zadovoljen z majhno celico in omejenim življenjem. Zakaj bi storil samomor?! :]
Izberi raje izgubo kot umazan dobiček:
zakaj prva boli enkrat, druga zmeraj.
~Hilon

Reycis ::

Glede na to, da sicer zgleda precej brihten je precej neumno, da je poskušal potovat z letalom po temu, ko so je bila za njim že razpisana tiralica. Nikoli ne bomo izvedeli ali se je res sam ubil ampak saj niti ni važno. Hvala za prispevek Huš.
Diversity is our greatest strength

djabi ::

SuperKripto je izjavil:

dronyx je izjavil:

Življenje kot v filmu. Kaj češ lepšega. Verjetno ga bo igral Leonardo Di Caprio.

se hecas? zakaj bi se zgledoval po necem kar ni dobro? Zakaj bi snemali filme, po katerih se potem mladina zgleduje. Ko ze omenjas di capria, film volk z wall streeta je zdaj idol stevilnih trejdarjev tako iz kripta kot z delnicami. Pac zgledujejo se po napacnem zivljenskem slogu, ki je poln nemoralnih reci, droge, pohlepa. So to stvari, po katerih se je dobro zgledovat?


Zato, ker se ljudje zgledujejo po osebah, ki nekako "štrlijo ven" iz sive povprečnosti. Ker si upajo, tudi, če delajo slabe stvari ipd. ki jih navadni Janez ali navadna Micka ne bi (nikoli) upal/a. Predvsem pa zato, ker je zanimivo.

A ni tako, da dekleta ljubijo barabe?

Glej, kakšnega heroja so napravili iz tega tipa:
"Vroči kriminalec" izpuščen iz zapora, zasut s ponudbami za delo

Tako deluje človeštvo. Vedno je in vedno bo. Ideja Star Trek (Zvezdne steze) je samo utopija.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: djabi ()

zztop ::

Ljudje se včasih lažje navežemo na anti-heroje, kot pa heroje, ker se nam zdijo bolj človeški, saj delajo napake, občasno pa vseeno naredijo kakšno dobro stvar in pokažejo človeškost.
Izberi raje izgubo kot umazan dobiček:
zakaj prva boli enkrat, druga zmeraj.
~Hilon

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: zztop ()

Dr_M ::

Prava provokacija za snezinkice :))
Upam, da bo film po njemu, res je imel zanimivo zivljenje. Se pa bojim, da bi v film podtaknili tudi precej neresnic.


Ampak ja, tako kot ze nekoga pred njim, so ga samoumorili.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

sbawe64 ::

Reycis je izjavil:

Glede na to, da sicer zgleda precej brihten je precej neumno, da je poskušal potovat z letalom po temu, ko so je bila za njim že razpisana tiralica. Nikoli ne bomo izvedeli ali se je res sam ubil ampak saj niti ni važno. Hvala za prispevek Huš.

Za Epsteina je šele po 1 letu prišlo na dan, da sta paznika, ki naj bi ga spremljala 24/7, ravno takrat počela nekaj čisto drugega (spala).
Samomorjen, nov termin.


https://www.rt.com/usa/525373-epstein-g...

In še kamere so crknile
https://www.reuters.com/article/us-peop...
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: sbawe64 ()

mtosev ::

Se vidi, da se mu je utrgalo že pred nekaj časa. Mogoče mu je sedaj boljše.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

l0wc4 ::

Živel je tako kot je želel, želel je uživati in je užival. Rad je živel nevarno, na način ki ga večina ljudi ne zmore in ne upa. Ali je lahko komu vzor? Seveda da je. Nekdo je omenil, da je pedofil zaradi 16 letnice ... ma dajte, kak pedofil. Vidim, da naše nove generacije snežinkic, moralizirajo o vsem, kar ni po trendih FB, TikToka in podobnega družbenega sranja, ki nam ga vsiljujejo. Še enkrat, slava mu, film o njem bo pa verjetno resnično odličen.

Izi ::

Na naslovnice se je prebil leta 2012, ko so ga v Belizeju iskali zaradi nekega umora, zaradi česar je pobegnil iz države.

Nekega umora? Človek je umoril svojega soseda in njegove pse.
S sosedom sta se skregala zaradi nevzgojenih psov, ki so srali po Johnovem dvorišču in mu kratili spanec. John je resno zagrozil sosedu, ta pa ga je prijavil na policijo. Vse je uradno zabeleženo. Nekaj dni kasneje so bili vsi psi mrtvi, zastrupljeni, sosed pa hladnokrvno umorjen s strelom v tilnik.
Ko je policija začela preiskovati umor je John pobegnil iz države. Vse jasno.

Poleg umora je imel na vesti še davčne utaje, razne prevare in še kup nečednosti. Vedel je, da ne bo nikoli več na prostost in teža vseh njegovih grehov je bila tako huda da si je sodil sam. Pa še Shizofrenijo je imel zaradi skurjenih možganov od vseh mogočih opojnih substanc.
Samomor je eno njegovih redkih dobrih del v življenju, saj je kar nekaj državam prihranil kup denarja, ki bi ga porabili na sodiščih in ga potem še do smrti hranili in mu nudili sobico.

mahoni ::

Kero zivljenje. Prov fovsija me je. Sicer delam pocasi na temu, da se prebijem pac iz tega klasicnega zivljenja, ampak ni tako lahko, ko si globoko zakoreninjen v klasiko. Kuca-Poso-Kuca poso.
Tu je bil nesramen podpis, ki mi je prislužil naziv, ampak mi dol visi za tem.

Okapi ::

Dokumentarec smo že pred par leti videli.

Gringo: The Dangerous Life of John McAfee @ Wikipedia

zmaugy ::

Nasmihal sem se, dokler nisem prebral tega:

16-letno Amy Emshwiller, ki je nekaj časa živela z njim


Od tukaj naprej bom samo zamahnil z roko in rekel, da je bil navaden kreten in da nočem več slišat zanj in se bom torej strinjal s Hipatijo.
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: zmaugy ()

GrX ::

l0wc4 je izjavil:

Živel je tako kot je želel, želel je uživati in je užival. Rad je živel nevarno, na način ki ga večina ljudi ne zmore in ne upa. Ali je lahko komu vzor? Seveda da je. Nekdo je omenil, da je pedofil zaradi 16 letnice ... ma dajte, kak pedofil. Vidim, da naše nove generacije snežinkic, moralizirajo o vsem, kar ni po trendih FB, TikToka in podobnega družbenega sranja, ki nam ga vsiljujejo. Še enkrat, slava mu, film o njem bo pa verjetno resnično odličen.

Ojoj... V ZDA je spolna nedotakljivost, če je vpletena oseba mlajša od 18 let. Tako je bilo že davno pred družabnimi omrežji.

Ti si lep primerek osebka, ki ga perejo na vsakem koraku. Tako zelo so te oprali, da misliš, da so za vsak mišji kakec kriva družabna omrežja in igrice.. Groza!

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: GrX ()

spam321 ::

Veliko jih je nategnil. Še več si je želelo, da se čimprej stegne. Naj počiva v miru, norec zmešani.

Okapi ::

GrX je izjavil:

l0wc4 je izjavil:

Živel je tako kot je želel, želel je uživati in je užival. Rad je živel nevarno, na način ki ga večina ljudi ne zmore in ne upa. Ali je lahko komu vzor? Seveda da je. Nekdo je omenil, da je pedofil zaradi 16 letnice ... ma dajte, kak pedofil. Vidim, da naše nove generacije snežinkic, moralizirajo o vsem, kar ni po trendih FB, TikToka in podobnega družbenega sranja, ki nam ga vsiljujejo. Še enkrat, slava mu, film o njem bo pa verjetno resnično odličen.

Ojoj... V ZDA je spolna nedotakljivost, če je vpletena oseba mlajša od 18 let. Tako je bilo že davno pred družabnimi omrežji.

Zakaj se siliš nekaj razlagati, če nimaš pojma.;((
V večini zveznih držav je meja 16 let, ko se tudi lahko poročijo. Mlajši pa lahko seksajo samo z vrstniki.
Ages of consent in the United States @ Wikipedia

"Davno pred družbenimi omrežji" pa je bilo recimo tako, da se je Jerry Lee Lewis leta 1958 poročil s 13 let staro (mrzlo) sestrično, in to čisto zakonito.

SuperKripto ::

Bi vi pustili svojim otrokom, da jim filmi perejo mozgane? Da jim v podzavest dajejo infomacije, kako zivet? Pocet stvari, ki zanj niso dobre. Droge? Varanje? goljufije? In potem ce to nekdo pocne, pravite zanj da je car? Ampak ce nekdo ogoljufa vas ali pa vas vara, potem pa se vam vec ne zdi fajn. Lol, ocitno so filmi zelo zelo vplival na vaso podzavest, da imate taksno mnenje. Normalno mnenje bi bilo cist kontra. Kdo si zeli zivet v okolju, kjer ga drugi goljufajo in varajo? Bi si kdo zelel ziveti med odvisniki drog, da bi bili vsi sosedi dzankiji pa goljufi? bi si kdo zelel, da ga vsaka zenska vara? Pac se ocitno nekateri ne zavedate posledic, ki jih taksne stvari prinesejo.

Zgodovina sprememb…

GrX ::

Okapi je izjavil:

GrX je izjavil:

l0wc4 je izjavil:

Živel je tako kot je želel, želel je uživati in je užival. Rad je živel nevarno, na način ki ga večina ljudi ne zmore in ne upa. Ali je lahko komu vzor? Seveda da je. Nekdo je omenil, da je pedofil zaradi 16 letnice ... ma dajte, kak pedofil. Vidim, da naše nove generacije snežinkic, moralizirajo o vsem, kar ni po trendih FB, TikToka in podobnega družbenega sranja, ki nam ga vsiljujejo. Še enkrat, slava mu, film o njem bo pa verjetno resnično odličen.

Ojoj... V ZDA je spolna nedotakljivost, če je vpletena oseba mlajša od 18 let. Tako je bilo že davno pred družabnimi omrežji.

Zakaj se siliš nekaj razlagati, če nimaš pojma.;((
V večini zveznih držav je meja 16 let, ko se tudi lahko poročijo. Mlajši pa lahko seksajo samo z vrstniki.
Ages of consent in the United States @ Wikipedia

"Davno pred družbenimi omrežji" pa je bilo recimo tako, da se je Jerry Lee Lewis leta 1958 poročil s 13 let staro (mrzlo) sestrično, in to čisto zakonito.

Đizs... "Depending on the jurisdiction, the legal age of consent is between 16 and 18."

Davno pred družabnimi omrežji nisem mislil leto 58 ampak bolj 80+. Bo šlo?


Mimogrede, ali imaš 15 letno hčerko za sosedovega Štefana? Če se je Jerry Lee Lewis poročil s 13 letnico in če je OJ Simpson moril, jo lahko daš brez problema...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: GrX ()

reeves ::

zmaugy je izjavil:

Nasmihal sem se, dokler nisem prebral tega:

16-letno Amy Emshwiller, ki je nekaj časa živela z njim


Od tukaj naprej bom samo zamahnil z roko in rekel, da je bil navaden kreten in da nočem več slišat zanj in se bom torej strinjal s Hipatijo.


Ok, da razjasnimo stvari....to se je dogajalo v Orange Walk-u, ki je v Belizeju (Srednja Amerika) in ne v ZDA. V Belizeju je starostna omejitev 16 let za oba spola. Se pravi punca je bila dovolj stara.

Če pa ne bi prenehal brati, bi pa našel tole v nadaljevanju:

Njen cilj je bil od njega iztisniti čim več in McAfee je to vedel. Neke noči ga je Emshwiller skušala ustreliti in jo popihati s čim več denarja, a ga je zgrešila.


In kdo je sedaj kreten?

mr_chai ::

SuperKripto je izjavil:

Bi vi pustili svojim otrokom, da jim filmi perejo mozgane? Da jim v podzavest dajejo infomacije, kako zivet? Pocet stvari, ki zanj niso dobre. Droge? Varanje? goljufije? In potem ce to nekdo pocne, pravite zanj da je car? Ampak ce nekdo ogoljufa vas ali pa vas vara, potem pa se vam vec ne zdi fajn. Lol, ocitno so filmi zelo zelo vplival na vaso podzavest, da imate taksno mnenje. Normalno mnenje bi bilo cist kontra. Kdo si zeli zivet v okolju, kjer ga drugi goljufajo in varajo? Bi si kdo zelel ziveti med odvisniki drog, da bi bili vsi sosedi dzankiji pa goljufi? bi si kdo zelel, da ga vsaka zenska vara? Pac se ocitno nekateri ne zavedate posledic, ki jih taksne stvari prinesejo.


Ja, dejansko imaš prav. Anti junak je postal junak. Pri mladih je postal kriminal vrednota. Še najbolj deluje v državah z nizkim provprečnim IQ-jem.
((((((Kdo je kriv za to? )))))))

l0wc4 ::

GrX je izjavil:

Okapi je izjavil:

GrX je izjavil:

l0wc4 je izjavil:

Živel je tako kot je želel, želel je uživati in je užival. Rad je živel nevarno, na način ki ga večina ljudi ne zmore in ne upa. Ali je lahko komu vzor? Seveda da je. Nekdo je omenil, da je pedofil zaradi 16 letnice ... ma dajte, kak pedofil. Vidim, da naše nove generacije snežinkic, moralizirajo o vsem, kar ni po trendih FB, TikToka in podobnega družbenega sranja, ki nam ga vsiljujejo. Še enkrat, slava mu, film o njem bo pa verjetno resnično odličen.

Ojoj... V ZDA je spolna nedotakljivost, če je vpletena oseba mlajša od 18 let. Tako je bilo že davno pred družabnimi omrežji.

Zakaj se siliš nekaj razlagati, če nimaš pojma.;((
V večini zveznih držav je meja 16 let, ko se tudi lahko poročijo. Mlajši pa lahko seksajo samo z vrstniki.
Ages of consent in the United States @ Wikipedia

"Davno pred družbenimi omrežji" pa je bilo recimo tako, da se je Jerry Lee Lewis leta 1958 poročil s 13 let staro (mrzlo) sestrično, in to čisto zakonito.

Đizs... "Depending on the jurisdiction, the legal age of consent is between 16 and 18."

Davno pred družabnimi omrežji nisem mislil leto 58 ampak bolj 80+. Bo šlo?


Mimogrede, ali imaš 15 letno hčerko za sosedovega Štefana? Če se je Jerry Lee Lewis poročil s 13 letnico in če je OJ Simpson moril, jo lahko daš brez problema...


@GrX: Ne žali. Vsak lahko napiše svoje mnenje. Sem te jaz kaj užalil?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: l0wc4 ()

GrX ::

Okapi je izjavil:

GrX je izjavil:

l0wc4 je izjavil:

Živel je tako kot je želel, želel je uživati in je užival. Rad je živel nevarno, na način ki ga večina ljudi ne zmore in ne upa. Ali je lahko komu vzor? Seveda da je. Nekdo je omenil, da je pedofil zaradi 16 letnice ... ma dajte, kak pedofil. Vidim, da naše nove generacije snežinkic, moralizirajo o vsem, kar ni po trendih FB, TikToka in podobnega družbenega sranja, ki nam ga vsiljujejo. Še enkrat, slava mu, film o njem bo pa verjetno resnično odličen.

Ojoj... V ZDA je spolna nedotakljivost, če je vpletena oseba mlajša od 18 let. Tako je bilo že davno pred družabnimi omrežji.

Zakaj se siliš nekaj razlagati, če nimaš pojma.;((
V večini zveznih držav je meja 16 let, ko se tudi lahko poročijo. Mlajši pa lahko seksajo samo z vrstniki.
Ages of consent in the United States @ Wikipedia

"Davno pred družbenimi omrežji" pa je bilo recimo tako, da se je Jerry Lee Lewis leta 1958 poročil s 13 let staro (mrzlo) sestrično, in to čisto zakonito.

Mimogrede, pričakujem iskreno opravičilo..

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Minor_(...


Le kaj bi porota dejala, da se 60 letnik slini po 16 letnemu otroku....

l0wc4 je izjavil:

GrX je izjavil:

Okapi je izjavil:

GrX je izjavil:

l0wc4 je izjavil:

Živel je tako kot je želel, želel je uživati in je užival. Rad je živel nevarno, na način ki ga večina ljudi ne zmore in ne upa. Ali je lahko komu vzor? Seveda da je. Nekdo je omenil, da je pedofil zaradi 16 letnice ... ma dajte, kak pedofil. Vidim, da naše nove generacije snežinkic, moralizirajo o vsem, kar ni po trendih FB, TikToka in podobnega družbenega sranja, ki nam ga vsiljujejo. Še enkrat, slava mu, film o njem bo pa verjetno resnično odličen.

Ojoj... V ZDA je spolna nedotakljivost, če je vpletena oseba mlajša od 18 let. Tako je bilo že davno pred družabnimi omrežji.

Zakaj se siliš nekaj razlagati, če nimaš pojma.;((
V večini zveznih držav je meja 16 let, ko se tudi lahko poročijo. Mlajši pa lahko seksajo samo z vrstniki.
Ages of consent in the United States @ Wikipedia

"Davno pred družbenimi omrežji" pa je bilo recimo tako, da se je Jerry Lee Lewis leta 1958 poročil s 13 let staro (mrzlo) sestrično, in to čisto zakonito.

Đizs... "Depending on the jurisdiction, the legal age of consent is between 16 and 18."

Davno pred družabnimi omrežji nisem mislil leto 58 ampak bolj 80+. Bo šlo?


Mimogrede, ali imaš 15 letno hčerko za sosedovega Štefana? Če se je Jerry Lee Lewis poročil s 13 letnico in če je OJ Simpson moril, jo lahko daš brez problema...


@GrX: Ne žali. Vsak lahko napiše svoje mnenje. Sem te jaz kaj užalil?

Napisal sem zgolj dejstvo. Uporabljaj svojo glavo, ne pa da kot papagaj ponavljaš kar ti razlagajo po TV.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: GrX ()

reeves ::

GrX je izjavil:

l0wc4 je izjavil:

Živel je tako kot je želel, želel je uživati in je užival. Rad je živel nevarno, na način ki ga večina ljudi ne zmore in ne upa. Ali je lahko komu vzor? Seveda da je. Nekdo je omenil, da je pedofil zaradi 16 letnice ... ma dajte, kak pedofil. Vidim, da naše nove generacije snežinkic, moralizirajo o vsem, kar ni po trendih FB, TikToka in podobnega družbenega sranja, ki nam ga vsiljujejo. Še enkrat, slava mu, film o njem bo pa verjetno resnično odličen.

Ojoj... V ZDA je spolna nedotakljivost, če je vpletena oseba mlajša od 18 let. Tako je bilo že davno pred družabnimi omrežji.

Ti si lep primerek osebka, ki ga perejo na vsakem koraku. Tako zelo so te oprali, da misliš, da so za vsak mišji kakec kriva družabna omrežja in igrice.. Groza!

In kako je spolna nedotakljivost v ZDA povezana z dogajanjem v Belizeju???

l0wc4 ::

GrX je izjavil:

Okapi je izjavil:

GrX je izjavil:

l0wc4 je izjavil:

Živel je tako kot je želel, želel je uživati in je užival. Rad je živel nevarno, na način ki ga večina ljudi ne zmore in ne upa. Ali je lahko komu vzor? Seveda da je. Nekdo je omenil, da je pedofil zaradi 16 letnice ... ma dajte, kak pedofil. Vidim, da naše nove generacije snežinkic, moralizirajo o vsem, kar ni po trendih FB, TikToka in podobnega družbenega sranja, ki nam ga vsiljujejo. Še enkrat, slava mu, film o njem bo pa verjetno resnično odličen.

Ojoj... V ZDA je spolna nedotakljivost, če je vpletena oseba mlajša od 18 let. Tako je bilo že davno pred družabnimi omrežji.

Zakaj se siliš nekaj razlagati, če nimaš pojma.;((
V večini zveznih držav je meja 16 let, ko se tudi lahko poročijo. Mlajši pa lahko seksajo samo z vrstniki.
Ages of consent in the United States @ Wikipedia

"Davno pred družbenimi omrežji" pa je bilo recimo tako, da se je Jerry Lee Lewis leta 1958 poročil s 13 let staro (mrzlo) sestrično, in to čisto zakonito.

Mimogrede, pričakujem iskreno opravičilo..

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Minor_(...


Le kaj bi porota dejala, da se 60 letnik slini po 16 letnemu otroku....

l0wc4 je izjavil:

GrX je izjavil:

Okapi je izjavil:

GrX je izjavil:

l0wc4 je izjavil:

Živel je tako kot je želel, želel je uživati in je užival. Rad je živel nevarno, na način ki ga večina ljudi ne zmore in ne upa. Ali je lahko komu vzor? Seveda da je. Nekdo je omenil, da je pedofil zaradi 16 letnice ... ma dajte, kak pedofil. Vidim, da naše nove generacije snežinkic, moralizirajo o vsem, kar ni po trendih FB, TikToka in podobnega družbenega sranja, ki nam ga vsiljujejo. Še enkrat, slava mu, film o njem bo pa verjetno resnično odličen.

Ojoj... V ZDA je spolna nedotakljivost, če je vpletena oseba mlajša od 18 let. Tako je bilo že davno pred družabnimi omrežji.

Zakaj se siliš nekaj razlagati, če nimaš pojma.;((
V večini zveznih držav je meja 16 let, ko se tudi lahko poročijo. Mlajši pa lahko seksajo samo z vrstniki.
Ages of consent in the United States @ Wikipedia

"Davno pred družbenimi omrežji" pa je bilo recimo tako, da se je Jerry Lee Lewis leta 1958 poročil s 13 let staro (mrzlo) sestrično, in to čisto zakonito.

Đizs... "Depending on the jurisdiction, the legal age of consent is between 16 and 18."

Davno pred družabnimi omrežji nisem mislil leto 58 ampak bolj 80+. Bo šlo?


Mimogrede, ali imaš 15 letno hčerko za sosedovega Štefana? Če se je Jerry Lee Lewis poročil s 13 letnico in če je OJ Simpson moril, jo lahko daš brez problema...


@GrX: Ne žali. Vsak lahko napiše svoje mnenje. Sem te jaz kaj užalil?

Napisal sem zgolj dejstvo. Uporabljaj svojo glavo, ne pa da kot papagaj ponavljaš kar ti razlagajo po TV.


GrX: :D LOL. Očitno ga ti preveč gledaš (TV), da si tak vseznalec. Belize vs. USA beri ...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: l0wc4 ()

zmaugy ::

reeves je izjavil:

zmaugy je izjavil:

Nasmihal sem se, dokler nisem prebral tega:

16-letno Amy Emshwiller, ki je nekaj časa živela z njim


Od tukaj naprej bom samo zamahnil z roko in rekel, da je bil navaden kreten in da nočem več slišat zanj in se bom torej strinjal s Hipatijo.


Ok, da razjasnimo stvari....to se je dogajalo v Orange Walk-u, ki je v Belizeju (Srednja Amerika) in ne v ZDA. V Belizeju je starostna omejitev 16 let za oba spola. Se pravi punca je bila dovolj stara.

Če pa ne bi prenehal brati, bi pa našel tole v nadaljevanju:

Njen cilj je bil od njega iztisniti čim več in McAfee je to vedel. Neke noči ga je Emshwiller skušala ustreliti in jo popihati s čim več denarja, a ga je zgrešila.


In kdo je sedaj kreten?


1. Kakšno zvezo s čimer koli ima to, da imajo v Belizeju zblojeno zakonodajo? Saj v ISIS kalifatu je po njihovih zakonih tudi bilo marsikaj dovoljeno, pa nihče normalen tega ne bo zagovarjal.
2. Kje je že link na Whataboutizem? Sicer pa, kako prfuknjen kreten moraš biti, da se greš kaj takšnega pri svojih zrelih letih? Zame je punca žrtev in v razmerju do tega starega kretena enostavno ne more biti kriva.

In kdo je zdaj kreten?
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.

reeves ::

zmaugy je izjavil:

1. Kakšno zvezo s čimer koli ima to, da imajo v Belizeju zblojeno zakonodajo? Saj v ISIS kalifatu je po njihovih zakonih tudi bilo marsikaj dovoljeno, pa nihče normalen tega ne bo zagovarjal.

Saj ni govora o zagovarjanju ampak o pedofiliji. In to ni bila pedofilija. To ni bil niti odnos z mladoletno osebo. To je bil povsem zakonit odnos, pa če je tebi, meni ali komurkoli všeč ali ne.

zmaugy je izjavil:

2. Kje je že link na Whataboutizem? Sicer pa, kako prfuknjen kreten moraš biti, da se greš kaj takšnega pri svojih zrelih letih? Zame je punca žrtev in v razmerju do tega starega kretena enostavno ne more biti kriva.

Toliko prfuknjen, kot je McAfee bil. Punca žrtev??? Ona je bila prostitutka!!! V njemu je videla samo denar. Poskušala ga je ubiti!!! In potem veselo živela naprej v hiši, ki ji jo je zgradil v Carmeliti. In ONA je bila žrtev???

zmaugy je izjavil:

In kdo je zdaj kreten?

Še vedno ona.

P.S.: prej ni letelo nate, ampak na njo namesto njega

zmaugy ::

@reeves:

1. Zakonitost:
Over half of Yemeni girls are married before 18, some by the age eight.[179][180] Yemen government's Sharia Legislative Committee has blocked attempts to raise marriage age to either 15 or 18, on grounds that any law setting minimum age for girls is un-Islamic. Yemeni Muslim activists argue that some girls are ready for marriage at age 9.

Kdor gre v Jemen zato, da se bo poročil z 9 letnim otrokom, je navadna nagnusna pedofilčina, čeprav je to v Jemnu zakonito. Kdor gre v Belize, da bo dejtal 16 letnice, je obična kretenčina.

2. 16 let staro punco si obsodil in odpisal kot prostitutko. In na koncu še dodal, da je ona keten. V resnici je pa še otrok in žrtev.
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: zmaugy ()

l0wc4 ::

Kako lepo bi bilo v živo spoznat komentatorje na Slo-Tech. En piknik organizirat in se dobimo, vsak si pa na t-shirt natisne svoj nick. Bilo bi huje kot v parlamentu.

zmaugy je izjavil:

@reeves:

1. Zakonitost:
Over half of Yemeni girls are married before 18, some by the age eight.[179][180] Yemen government's Sharia Legislative Committee has blocked attempts to raise marriage age to either 15 or 18, on grounds that any law setting minimum age for girls is un-Islamic. Yemeni Muslim activists argue that some girls are ready for marriage at age 9.

Kdor gre v Jemen zato, da se bo poročil z 9 letnim otrokom, je navadna nagnusna pedofilčina, čeprav je to v Jemnu zakonito. Kdor gre v Belize, da bo dejtal 16 letnice, je obična kretenčina.

2. 16 let staro punco si obsodil in odpisal kot prostitutko. In na koncu še dodal, da je ona keten. V resnici je pa še otrok in žrtev.


Nekateri tudi po rojstvu nebogljenega bitja izvedejo krst. Katero sprevrženo dejanje.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: l0wc4 ()

zmaugy ::

A ni v eni od vzhodno evropskih držav en otrok letos ali lani umrl zaradi krsta?
Drugače pa mislim da ni ravno primerjave, ane? Sicer pa kot ateist nisem ravno zagovornik obredov namenjenim namišljenemu prijatelju.
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: zmaugy ()

spam321 ::

SuperKripto je izjavil:

Bi vi pustili svojim otrokom, da jim filmi perejo mozgane? Da jim v podzavest dajejo infomacije, kako zivet? Pocet stvari, ki zanj niso dobre. Droge? Varanje? goljufije? In potem ce to nekdo pocne, pravite zanj da je car? Ampak ce nekdo ogoljufa vas ali pa vas vara, potem pa se vam vec ne zdi fajn. Lol, ocitno so filmi zelo zelo vplival na vaso podzavest, da imate taksno mnenje. Normalno mnenje bi bilo cist kontra. Kdo si zeli zivet v okolju, kjer ga drugi goljufajo in varajo? Bi si kdo zelel ziveti med odvisniki drog, da bi bili vsi sosedi dzankiji pa goljufi? bi si kdo zelel, da ga vsaka zenska vara? Pac se ocitno nekateri ne zavedate posledic, ki jih taksne stvari prinesejo.


Pa ne pozabi, da je bil tip še morilec. Eni tu ga pa častijo, lol. Ko sem napisal, da naj takšni osebki razmislijo o tem, da bi obiskali psihiatra, me je pa bluefish brisal. Lol

l0wc4 ::

Pedofilija je bolano dejanje, kakor tudi posilstvo. Noben ga ne sme odobravati. Saj koliko zahodnjakov pa hodi na Tajsko zaradi takih zadev. Bolano, bolano in še enkrat bolano. Problam je v tem, da se to dopušča. Če ima Belize zakon, da je nekdo pri 16 letnih, kao polnoleten je pač tako. V USA, naj tudi ne bi pred 21 leti pil alkohola ali kaj podobnega. Zakoni so zakoni, zakaj so taki nimam pojma. Ko smo že pri krstu, jaz bi ga dovolil ob polnoletnosti. Glede umora, morda ga je naredil, morda ga ni. Tip je bil čuden, ampak a se spomni kdo zgodbe Hansa Reiserja? Ni pa potrebno žaliti nekoga, ki napiše svoje mnenje. Jaz se tudi ne strinjam z Nova24TV in SDS pa jih ne žalim. Slo-Tech naj bi bil forum na nivoju, ampak ta nivo je vedno nižji.

Res bi vas vse rad spoznal na pikniku. :D

zmaugy ::

Ni pa potrebno žaliti nekoga, ki napiše svoje mnenje.


Jaz nisem nikogar žalil zarad zapisa mnenja. Sem zgolj napisal, da je bil McAfee kreten in to argumentiral.
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.

IL_DIAVOLO ::

Je bil zabaven norec, zato ga nekateri občudujejo. Pac high life je vedno privlačen.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

SuperKripto ::

zmaugy je izjavil:

A ni v eni od vzhodno evropskih držav en otrok letos ali lani umrl zaradi krsta?
Drugače pa mislim da ni ravno primerjave, ane? Sicer pa kot ateist nisem ravno zagovornik obredov namenjenim namišljenemu prijatelju.

tudi biti ateist je doloceno verovanje oziroma oblika vere. Danasnji zahodni sistem vzgaja otroke v ateiste. Medtem ko znanost je ze odkrila (kvantna fizika) da atomi niso trdna materija ampak le navidezna materija, ki je sestavljena iz zelo hitro gibajoce se svetlobe. Tko da materializem je v bistvu neumnost. Razen ce kreator zeli, da se ful uzivimo, da mislimo, da kreator ne obstaja. Ker na tak nacin lahk hitrej zvemo, kdo je v resnici na visoki stopnji zavesti in ne zgolj zarad tega ker bi to pocel iz strahospostovanja do "boga".

Zgodovina sprememb…

«
1
2 3


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

John McAfee ovaden še zaradi kriptoprevare in pranja denarja (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Tožbe
6811289 (5791) bbbbbb2015
»

CES 2014: Znamka McAfee gre na smetišče zgodovine

Oddelek: Novice / Varnost
189182 (6801) opeter
»

Intel kupuje McAfee

Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi
208220 (7377) opeter

Več podobnih tem