» »

Besedilni urejevalnik Notepad++ na Kitajskem nezaželen

1
2
»

Poldi112 ::

Pod britansko uporavo ni bilo demokracije. To so zgolj poturili kitajcem kot pogoj, da jim vrnejo HK. Ajde, malo pred predajo so ljudje začeli dobivati malo glasu, ampak res malo. Zahteve po demokraciji s strani zahoda so zgolj poceni propaganda v ekonomski vojni.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Mr.B ::

mtosev je izjavil:

Hk je kitajski samo 50 let bi se rabili držati dogovora. O svobodi govora, neodvisno sodstvo, druge pravice, ki ne obstajajo na Kitajskem.

Kolikor vem je trump dal in nekaj podpisal. Karnaenkrat prakticno ukinja posto oziroma deluje tako kot da je danes koristnikov padlo za 50%.

Da sicer to je cisto banalni primer delovanja zahodne demokracije. Metode so na zahodu, zaradi kontrole nad informacijo bistveno bolj prefinjene, seveda je pa kahko prodajati zahodnjsku medvedka poja.

PS: moram preverit ali je senat uspel s preklicom, toda skoda je ze storjena.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Zmajc ::

Manu je izjavil:

Zmajc je izjavil:

Torej, Britanci z vojsko vkorakajo na Kitajsko ozemlje, na silo okupirajo Hong Kong ter izsilijo da jim ga Kitajska da v last, ter pozneje v "najem" za 99 let zdaj pa se cel svet zgraža, ker kitajci "na silo" jemljejo nazaj to kar so jim drugi na silo odvzeli.

Zgleda ne poznaš trenutno politično realnost.

Svet se ne zgraža, ker naj bi Kitajci na silo jemalo Hong Kong nazaj. Saj je že Kitajski.

Gre za prebivalce Hong Konga, ki bi radi živeli na način, kot so živeli, ko so bili pod Britansko upravo. V tem ne vidim nič slabega. To je tista demokracija, ki je vrednota zahoda. Ljudje naj imajo besedo in živijo tako kot hočejo, ne pa da jim nek diktator narekuje, da morajo živeti mimo njihove volje.

Enako je v Belorusiji. Protestirajo ljudje, ne pa EU. EU samo vidi nek problem, ki ga ima tamkajšnje prebivalstvo in taka sila, kot je EU se ne more kar narediti gluho, če pa promovira vrednote ljudskih svoboščin, ki smo se jih na grd način naučili v obeh svetovnih vojnah. Če EU ne bi nič naredila, bi se spet kritike usule nanjo. Če kaj naredi, spet kritike. Nikoli prav. No, ampak je prav, da se zavzemamo za vrednote, ki so nasprotne od teh, ki jih je izražal nacizem in fašizem. Tu ni nič spornega. To je pravzaprav absolutno pozitivno.


Kitajci HK vidijo povsem drugače, kot zahod. Tam bilo po Kitajski revoluciji vedno legno protikomunističnih disidentov in političnih izbeglic, zato tudi zakon o izročanju le teh. Če je nekdo iskana oseba in sovražnikcentralne oblasti je za mene povsem normalno da mu ne bojo pustili da nekaznovano biva v neki avtonomni provinci iste države če imajo moč da to preprečijo.

Jebi ga, prebivalci HK se bojo mogli sprijaznit realnosti situacije, za njih bo šlo vse samo še na slabše in tega ne bojo preprečili ne ZDA, ne VB ne EU.

bigsmally ::

Zmajc je izjavil:

Tam bilo po Kitajski revoluciji vedno legno protikomunističnih disidentov in političnih izbeglic, zato tudi zakon o izročanju le teh. Če je nekdo iskana oseba in sovražnikcentralne oblasti je za mene povsem normalno da mu ne bojo pustili da nekaznovano biva v neki avtonomni provinci iste države če imajo moč da to preprečijo.


Isti ki se derejo kako je humano da se hodijo skrivat v HonKonk bi podpirali jederski napad na državo kamor bi se hodili skrivat nacelji.

Že sama ideja da bi lahko obstajala nacelj zavetišča jih navda z gorzo in strahom :))

Pod nacije seveda štejem vse ki ne nosilo BLM majice.
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

D3 GO, Amis MobiaTV, T-2 tv2go [Hacked APK][ROOT] (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
482166834 (25032) yani2000
»

Mi Band 3 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Kaj kupiti
33754825 (21099) Kawl6
»

Besedilni urejevalnik Notepad++ na Kitajskem nezaželen (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
539333 (6740) bigsmally
»

Izšel Ubuntu 16.10 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostalo
6120724 (16543) klinker
»

Kingsoft Antivirus 2012 izšel! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Informacijska varnost
12825197 (20809) alexz

Več podobnih tem