» »

Zakaj Apple noče odkleniti iPhona?

1
2
»

Unilseptij ::

feryz je izjavil:

Dvomim, da posodobitev sama skoči na zaklenjen telefon.
Mogoče pa kdo te izkušnje ima.


Ce Apple ne more narediti push posodobitve in trenutna verzija iOS-a nima backdoora oziroma ne obstaja ranljivost, ki bi jo bilo mogoce izkoristiti, potem se tako ali tako ne da storiti nic in telefona pac niti teoreticno ni mogoce odkleniti. Ze dejstvo, da se odklep sploh zahteva, nakazuje, da morda pa le obstaja moznost. Zato bo po mojem se zelo zanimivo....

poweroff ::

https://www.macrumors.com/2020/01/16/fb...

The report says that FBI investigators in Ohio recently used the GrayKey hardware box to unlock an iPhone 11 Pro Max.
sudo poweroff

poweroff ::

Mimogrede:

USB Accessories - disable when locked

sudo poweroff

Zgodovina sprememb…

  • zavarovalo slike: poweroff ()

MrStein ::

proto je izjavil:


Ja ja, take paciente poslusam ze blizu 20 let. Pa se je izkazalo, da sem imel do sedaj jaz precej veckrat prav kot razni fanboyi, ki so nato jedli svoje tinfoil hate, "dont be evil" parole, "conspiracy teoretike" ipd. Sorry, moj track record je predober, da bi te sploh jemal resno.

Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

proto ::

MrStein je izjavil:

proto je izjavil:


Ja ja, take paciente poslusam ze blizu 20 let. Pa se je izkazalo, da sem imel do sedaj jaz precej veckrat prav kot razni fanboyi, ki so nato jedli svoje tinfoil hate, "dont be evil" parole, "conspiracy teoretike" ipd. Sorry, moj track record je predober, da bi te sploh jemal resno.



In potem Kremencek nalima strip ki ga ne razume (sicer bi ga imel ze v podpisu)

mat xxl ::

shadeX je izjavil:

mat xxl je izjavil:

Jaz tudi mislim, da gre za igro za naivne, in reklamo za Apple, sicer pa verjetno slednji za take organe to pač odklene, morda ima celo FBI orodje za to, pa morda proti mastnemu plačilu to naredijo tudi za tuje varnostne službe, ker malo čudno je, da s takimi stvarmi tulijo , ko volkovi javno v luno, da bo ja čim več ljudi slišalo za zaplet, ki pa usmerja naivne previdne uporabnike na Apple, ki naj bi bil varen in dela temu reklamo.....


Teoretiki zarot, boste vedno našli eno "logično" razlago. Sej vam ne zamerim, ker je to v človeški naravi. Leva polovica možganov, vedno išče neke logične rešitve in razlage, za vse kar se dogaja okoli človeka. Če ima človek veliko informacij, se možgani lažje in načeloma bolj pravilno odločajo, kot pa če podatkov primanjkuje. Takrat skoraj vedno pridejo ljudje do napačnih zaključkov (razen če sta samo dve možni opciji kot v tem primeru, potem je posledica pravilne odločitve zgolj sreča ne pa to, da se je nekdo odločil na podlagi določenih podatkov).

Sej NLP tudi obstaja in Musk je tudi na prezentaciji nove Tesle namerno steklo razbil. Zemlja je pa tudi ploščata - škoda samo ker v tem primeru imamo veliko dokazov, ki pravijo drugače torej je informacij na pretek zato v to teorijo verjamejo samo idioti.


Osebki, verniki, nezmožni razmišljanja z svojo glavo, ali pa morda plačani uslužbenci, da usmerjate neumna mnenja ......

Odgovor je prišel kmalu, sedaj pa ja pojasni mojo silno paranoijo !!! https://slo-tech.com/novice/t758904#crta

proto ::

Ja, naj citiram:

proto je izjavil:

take paciente poslusam ze blizu 20 let. Pa se je izkazalo, da sem imel do sedaj jaz precej veckrat prav kot razni fanboyi, ki so nato jedli svoje tinfoil hate, "dont be evil" parole, "conspiracy teoretike" ipd. Sorry, moj track record je predober, da bi te sploh jemal resno. In ni se slo za zmerjanje ampak empiricno dejstvo, je pa res, da snowflaki tega ne prenesejo.


No pa so nasi predragi fanboyi dobili spet futer, da si ga zbasejo dol po grlu, je bilo pa hitreje kot sem pricakoval :)):)):)):))

Kako je ze slo?

1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Je Apple pokleknil pred državo in potihem opustil celostno šifriranje iClouda?

Oddelek: Novice / NWO
215884 (3939) Mr.B
»

Forbes: FBI že lahko odklene nove iPhone 11

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
146265 (4466) Ahim
»

Zakaj Apple noče odkleniti iPhona? (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Varnost
5616813 (13328) proto
»

FBI uspel odkleniti iPhone

Oddelek: Novice / Varnost
4314329 (9348) Truga
»

Primer San Bernardino: nekdo je spremenil geslo osumljenčevega iClouda (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Tožbe
8826431 (22028) Vajenc

Več podobnih tem