» »

BestBuy ponudil Music Cloud

BestBuy ponudil Music Cloud

Yahoo News - Naslednje v vrsti podjetij, ki so pripravila svoje oblačne storitve za poslušanje glasbe na prenosnih napravah, je Best Buy. Pripravili so Best Buy Music Cloud, ki uporabnikom omogoča, da v oblak prenesejo svojo glasbo, ki jo nato lahko poslušajo povsod. Ker Best Buy ni uspel skleniti dogovora z nobeno založniško hišo, ne ponujajo nakupovanja nove glasbe niti pametnega sortiranja glasbe - vsak mora prenesti vse svoje glasbene datoteke, četudi je identično datoteko preneslo že več drugih uporabnikov. Kako in ali sploh bo Best Buy preverjal legalnost datotek, ni znano.

Trenutno podprte platforme so iOS (Applove naprave), BlackBerry in Android. Kljub temu pa mora vsak uporabnik obvezno namestiti iTunes na svoj računalnik, če želi uporabiti Best Buy Music Cloud, kar je velik minus. V brezplačni verziji je mogoče poslušati le prve pol minute vsake skladbe, kar je neuporabno, medtem ko plačljiva verzija za štiri dolarje mesečno omogoča normalno uporabniško izkušnjo.

1 komentar

feedback03 ::

V brezplačni verziji je mogoče poslušati le prve pol minute vsake skladbe, kar je neuporabno...


Nesmisel... Če je brezplačna verzija itak neuporabna (razen če vse pesmi razrežeš na 30 sekund, be my guest :))) zakaj jo je sploh treba?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ali je ta procesor še vedno best buy?

Oddelek: Kaj kupiti
203344 (2064) SmeskoSnezak
»

Nakup AV Resiverja

Oddelek: Zvok in slika
91507 (1194) Anney
»

Google predstavil Android 4.3, sveža Nexus 7, Q (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
8929428 (15796) Bluzer13
»

Katero zvočno kupiti ?

Oddelek: Kaj kupiti
111723 (1490) neres
»

Katere hude slušalke naj kupim?

Oddelek: Zvok in slika
232531 (2128) glinik

Več podobnih tem