» »

Viktor za najboljšo spletno stran 2010 gre 24ur.com

Viktor za najboljšo spletno stran 2010 gre 24ur.com

Za 24ur.com so viktorja prejele: Špela Zupan, Mateja Klavs, Karmen Špacapan in Urša Zupan.

vir: 24 ur
RTV Slovenija - Nocoj so v Cankarjevem domu podelili medijske nagrade viktorji, ki se podeljujejo v 16 kategorijah. Strokovne viktorje podelijo v osmih kategorijah po odločitvi Akademije Viktor, medtem ko prejemnike šestih viktorjev popularnosti izglasujejo bralci Stopa. Posebni kategoriji sta viktor za posebne dosežke in viktor za življenjsko delo.

Novost letošnje podelitve je bila kategorija najboljša spletna stran med viktorji popularnosti, ki je zamenjala kategorijo lokalna TV-postaja in je zajemala novičarske, blogerske in spletne strani z videozapisi. V tej kategoriji je spletna stran 24ur.com premagala rtvslo.si in zurnal24.si. Med finalisti, ki so izpadli v zadnjem krogu pred objavo nominacij, sta bila še irena.blog.siol.net in izklop.com.

Prejemniki strokovnih viktorjev so: Sašo Hribar (voditelj razvedrilne TV-oddaje), Slovenija ima talent (razvedrilna TV-oddaja), Darja Zgonc (voditelj informativne TV-oddaje), Odmevi (informativna TV-oddaja), Ana Tavčar (obetavna medijska osebnost), Muzikajeto (otroška in mladinska TV-oddaja), Pisma iz Egipta (igrana TV-oddaja) in Dosje: Gradimo suženjstvo (dokumentarna TV-oddaja). Viktorje popularnosti so prejeli Denis Avdić (radijski voditelj), Radio Center (radijska postaja), Boštjan Romih (televizijska osebnost), Slovenija ima talent (televizijska oddaja) in Jan Plestenjak (glasbeni izvajalec).

Viktorja za posebne dosežke sta prejela Miha Hočevar za režijo najbolj gledanega slovenskega filma Gremo mi po svoje in Klemen Dvornik za prvo slovensko spletno serijo Prepisani. Nagrajenec za življenjsko delo je postal Janez Hočevar - Rifle.

Prihodnje leto glasujte za našo stran.

51 komentarjev

«
1
2

bluefish ::

Če se je izbiralo na podlagi glasov ljudstva, potem je uvrstitev razumljiva. V vsakem primeru pa facepalm.

lambda ::

24ur se obnaša tržno. In ni patetična stran 24ur, temveč obiskovalci.

Spc ::

24ur in njihove bedarije so največji drek.
Nori so pa ludi, ki nasedajo novicam, ki se jih objavlja na 24ur.
 

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Spc ()

BALAST ::

Stran je izdelana OK, vsebina pa je zmaličena z rumenim scanjem. ;(

Spc ::

Spc je izjavil:

24ur in njihove bedarije so največji drek.
Nori so pa ludi, ki nasedajo novicam, ki se jih objavlja na 24ur.

LOL

Glej sem:
http://zadovoljna.si/clanek/rubrika/fit...
http://zadovoljna.si/clanek/news/tako-d...
http://cekin.si/clanek/za_dom_in_druzin...
 

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Spc ()

KoKi ::

Prihodnje leto glasujte za našo stran.

Glede na nominirance, vam je lahko v čast, da niste med njimi.
# hackable

Bellatrix ::

Sašo si ga ne zasluži, slo ima talent tudi ne, ....
People are quick to judge and slow to correct themselves.

gruntfürmich ::

rtv, 24, žurnal. same kvalitetne stvari za bebanje. in dobro bebajo!
sj sploh ne vem zakaj bi se še trudili s tem debilnim slovenskim folkom da bi mu malo pameti utepli v glavo, če pa tega ne želijo...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

gulfstream ::

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: kuglvinkl ()

Blazz ::

24buč jao jao...

lambda ::

Če Knut ne bi ravno preminul, bi se strinjal:

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: kuglvinkl ()

mtosev ::

In zakaj to sploh objavljate tukaj?Drugih novic je slučajno zmanjkalo?
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

AmokRun ::

Jah, še več takih novic, pa vam viktor ne uide.:O

Switch ::

Meni je bilo na podelitvi vsec to, da so nekateri prejemniki Viktorjev v zahvalnem govoru res konkretno skritizirali slovensko sceno (politicno, medijsko) - najbolje je to izpadlo ob zahvalnem govoru za Dosje: gradimo suzenjstvo. Avdicev sredinec Hildi je bil se premalo provokanten. Pa tudi glede na to, da sta celo voditelja na koncu priznala: "Se vidimo naslednje leto z istimi nominiranci." kaze na to, da v Sloveniji jara gospoda se vedno prav lepo dominira slovensko sceno z enimi in istimi dolgocasnimi stvarmi.

revvs ::

@spc
linki opisujejo šminkerske in čudno nepomembne stvari. POP TV so naši mladi boys and girls, it's entertainment, SLO 1 ima precej drugačna poročila, vendar podobne teme. POP TV bolj senzacionalno poudarja in bolj na ameriški način, tudi trič trač ne manjka.

Alexius Heristalski ::

Ja, kaj drugega pričakuješ od "ameriških sužnjev" (Proplus je v lasti ameriškega CME), katerih paradni konji so novice in licenčni šovi. Kakorkoli kritiziramo RTVSLO, je vsaj naša in se trudi biti izvirna.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

dronyx ::

Meni pa ni jasno, kako lahko 24ur.com pobere video iz youtube in od drugod ter pred video montira svoje plačljive reklame, čeprav gre za tuje avtorsko delo. Oni tako prodajajo tuje izdelke, sami pa pobašejo denar.

BlueRunner ::

Če je govora o straneh "frendi in flirt" je to zato, ker so to "uporabniške vsebine" in jim avtorstva ni potrebno preverjati.
Če je govora o "glavni strani" 24ur.com pa to počno zato, ker pač lahko. Nadzorni inšpektor je lani ugotovil, da imajo vse OK poštimano in, da sam (inšpektor) ne more preverjati, če imajo urejene avtorske pravice.

... toliko glede nadzora na tem področju v Sloveniji. Če javno izvajaš lastne pesmi, moraš za ta luksuz plačati SAZAS-u. Če kopiraš tuje vsebine, to ni inšpektorjev problem.

Phobias ::

This is EPIC..... --------> fail.
Thank you. We're all refreshed and challenged by your unique point of view

Seljak ::

24ur je za mene najbolj brezvezna stran,še bolj pa sam POP TV.Rumeni tisk oz,trači me niso nikoli zanimali in nevem kaj ljudje vidijo zanimivega v tem,ko nekoga obregujejo do onemoglosti??
Svašta,saj ni čudno,da ni več harmonije,ko pa neka stran na internetu še zadevo 3x bolj napihuje kot pa je dejansko res.
In pomojem to ni najboljša stran,ampak najbolj obiskana,ker pač štejejo klike.

opeter ::

Kot je nekdo zgoraj napisal: če se zgražate ali ne, ProPlus je marketinško in tržno usmerjen in jim je zelo pomembno, da imajo največ obiskovalcev med vsemi medijskimi portali, saj služijo od reklam, po novem pa od naročnin, če kdo želi spremljati dodatne vsebine (ala Slovenija ima talent, Kmetija, Pop Plus ipd.).

Razen 24ur imajo pro ProPlusu še milijon drugi spletnih strani tipa simpatije, frendi&flirt, cekin, zadovolja, moskisvet itn. Saj če kaj spremljate njihob program, boste opazili reklame za te spletne "portale".

Na srečo pa imamo izbiro, recimo MMC od RTV Slovenija, saj je slednja ena od kolikor toliko normalnih medijskih strani in zaenkrat še ni polna rumenih tračov in drugih šundov.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Elysium ::

Moje mnenje je, da je glede preglednosti in izgleda 24ur.com res daleč pred vsemi ostalimi v Sloveniji in da praktično nima alternative.

Že večkrat sem želel prekiniti tradicijo, da bi hodil gledat na 24ur.com in bi raje uporabljal Siol ali pa RtvSlo.si, ampak pri prvemu me moti, da nima prav veliko novic, drugi je pa za moje pojme precej konfuzno organiziran, vizualno antipatičen in dokaj dolgočasen. Tako, da sem po določenem obdobju vedno prišel nazaj na 24ur.com.

Žal je pa povsem res, da 24ur.com s svojimi novicami pogosto zavaja oz. so te napisane preveč površno, pišejo (prepisujejo in slabo prevajajo) jih ženske iz FDV, ki so strokovno nepodkovane, prav tako je ogromno preveč tudi rumenega tiska, kar lepo kaže na to, kaj dobimo, če imamo žensko ekipo. Le te so njihov page konkretno pokvarile - poženščile. Dokler so imeli za glavnega urednika moškega, so bile novice na bistveno višjem nivoju, zdaj so pa na nivoju ena baba prav.

Heisenberg ::

24ur je podn od podna, mislim da se tukaj večina strinja.... sam pa že dolgo iščem alternativo? Kaj predlagate?! Zelim novice hitro in lepo urejene z nič vsiljivimi reklamami ?! Tega pri nas ni verjetno :(

Malajlo ::

hihihihi... Prvih deset komentarjev je luštnih. http://24ur.com/novice/svet/iz-fukusime...

Mavrik ::

Kot je nekdo zgoraj napisal: če se zgražate ali ne, ProPlus je marketinško in tržno usmerjen in jim je zelo pomembno, da imajo največ obiskovalcev med vsemi medijskimi portali, saj služijo od reklam, po novem pa od naročnin, če kdo želi spremljati dodatne vsebine (ala Slovenija ima talent, Kmetija, Pop Plus ipd.).


Daj poglej header na strani da boš videl kako dobijo izračunanih največ obiskovalcev ;)
The truth is rarely pure and never simple.

hojnikb ::

strani na takem nivoju kot je 24ur, bi mogl cenzurirat; vsaj za določen del prebivalstva...:P
#brezpodpisa

gulfstream ::

Zakaj? Ljudje so v povprečju neumni. To pomeni, da jih je polovica še bolj neumnih od povprečja - in za takšne primerke rabiš primerno branje;)

hojnikb ::

....primerno branje, ki še bolj poneumlja....;)
#brezpodpisa

gruntfürmich ::

hojnikb je izjavil:

....primerno branje, ki še bolj poneumlja....;)

je paradox, da bolj kot jih boš želel izobrazit & naučit kritično razmišljat, bolj se bodo upirali & iskali takšne novice. brezupno skratka.
bolje jih je pustiti naj se zbebajo do konca, in če si iznajdljiv imaš od tega korist.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

keworkian ::

Tisti ki pluvate ane, slo-tech ni čisto nič drugačen, smao v Loža ali Problemi Človeštva začneš brat in vidiš "vrhunec".

bluefish ::

Ker sta ta dva foruma seveda odraz celotne ST skupnosti, kajne.

keworkian ::

bluefish je izjavil:

Ker sta ta dva foruma seveda odraz celotne ST skupnosti, kajne.

Ja.

RobertDev ::

triple facepalm.

terencehill ::

gruntfürmich je izjavil:

hojnikb je izjavil:

....primerno branje, ki še bolj poneumlja....;)

je paradox, da bolj kot jih boš želel izobrazit & naučit kritično razmišljat, bolj se bodo upirali & iskali takšne novice. brezupno skratka.
bolje jih je pustiti naj se zbebajo do konca, in če si iznajdljiv imaš od tega korist.


Bi se dodal, da tudi ce neumne "izobrazis", potem pa dobis zafnane buteljne, ki mislijo da vedo, izpadejo pa kot najvecji kmetavzi. Gaussova krivlulja naj kar lepo ostane. >:D

Thomas ::

Slotech je pa vseeno mau boljš od siceršnjega podna (npr. 24ur). Kljub občasnemu trapanju tipv kot je keworkian.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

gruntfürmich ::

terencehill je izjavil:

Bi se dodal, da tudi ce neumne "izobrazis", potem pa dobis zafnane buteljne, ki mislijo da vedo, izpadejo pa kot najvecji kmetavzi. Gaussova krivlulja naj kar lepo ostane. >:D


dobra dobra! se strinjam:))
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

cryptozaver ::

RTVSlo ima bistveno boljšo, da o vsebini sploh ne govorim. 24(k)ur je navadna populistična rumena navlaka. Se skrije pred siol in rtv pa še pred kakšno.

Najbrž je pri glasovanju dobila toliko glasov kolikšna je naklada Slovenskih novic 8-O

gulfstream ::

Ja, ampak komentatorji pa so abfall tako na siolu kot na rtvslo :)

Spc ::

Elysium je izjavil:

Moje mnenje je, da je glede preglednosti in izgleda 24ur.com res daleč pred vsemi ostalimi v Sloveniji in da praktično nima alternative.

Ja to bo.
Same reklame so gor.
Bilokaj odpreš 100x reklame.
To je za tebe pregledno??
 

Tear_DR0P ::

Če javno izvajaš lastne pesmi, moraš za ta luksuz plačati SAZAS-u. Če kopiraš tuje vsebine, to ni inšpektorjev problem


srž tvojega problema je ta, da SAZAS lahko ukrepa brez prijave, inšpektor pa šele na podlagi prijave zainteresirane stranke - torej nosilca avtorskih pravic.

sicer offtopic - SAZAS je društvo, katerega osrednji namen je pobiranje avtorskih pristojbin in to svoje poslanstvo agresivno ter efektivno opravlja. njihova naloga je tudi razdeljevanje pobranega denarja, to po mojem počno zelo nepravično. vendar jim to omogoča zakonodaja, ker je SAZASu podeljen status krovne organizacije, kateri ne moreš niti poslati zahteve, da te nehajo ščititi. seveda pa se bodo morali slovenski avtorji, oziroma vsi tisti, ki verjamemo da krivično plačujemo pristojbine SAZASu sami potruditi da se to spremeni, kakor so gospodarstveniki morali samo ukiniti obvezno članstvo v gospodarski zbornici.
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

BlueRunner ::

Duly noted.

Sicer pa sta to samo dva primera kako so avtorske pravice pri nas ne(najbolje)urejene. Druge povezave med njima ni.

Zgodovina sprememb…

dronyx ::

>srž tvojega problema je ta, da SAZAS lahko ukrepa brez prijave, inšpektor pa šele na podlagi prijave zainteresirane stranke - torej nosilca avtorskih pravic.

Verjetno težko ukrepa nekdo iz ZDA, ki so mu brez dovoljenja pobrali iz youtuba videoposnetek in objavili zmontiran skupaj z reklamo na 24ur. Največkrat za to sploh nikdar ne izve. Če bi pa kdo drug vzel avtorski posnetek Pro plusa in ga prodal naprej kot svojega, pa zanesljivo angažirajo bataljon odvetnikov. Očitno se je Bermudski CME tako kot Patria prilagodil domači folklori in običajem.

redstrasse ::

Me zanima koliko % je vsebin ( filmi, nadaljevanke, razni šovi) na poptvju, če bi črtal 24ur zvečer ponoči zjutraj ob 1nih ob 3h med filmom med sranjem ... pomoje nebi nabral 4 ure na dan :), ljudje bi bojkotiral in nebi gledali poptvja samo k se ob 7mih vklop tista pralnica možganov prov sede, k vidš da se svet okoli slovenije podira, naše poplave so pozabljene kot lanski sneg ali še bolje zadnji dež. Ti pa sediš na kvaču varen v objemu 24ur cel dan.

Redorange ::

Lahko so dobili Viktorja za najboljšo stran,
ma za najbolše novinarstvo ne bodo dobili nagrade.

knesz ::

Heisenberg je izjavil:

24ur je podn od podna, mislim da se tukaj večina strinja.... sam pa že dolgo iščem alternativo? Kaj predlagate?! Zelim novice hitro in lepo urejene z nič vsiljivimi reklamami ?! Tega pri nas ni verjetno :(

Točno zato smo napisal Novice za android... izbereš vire in spremljaš.
Sicer ni za desktop, ampak potrebe za 24ur.com ni več. :) Itak se pa bliža oz. se je začelo obdobje tablic.

D3m ::

|HP EliteBook|R5 6650U|

Zgodovina sprememb…

  • zavarovalo slike: gzibret ()

kanzyani ::

24ur je najbolj nepregledna stvar ever.... z milijon reklamami posranimi po celi strani in z totalno bedno vsebino. če ni res sila ne tikam :)

SaXsIm ::

Prepisani pač niso prva slovenska spletna serija.
SaXsIm

Goldee ::

Heisenberg je izjavil:

24ur je podn od podna, mislim da se tukaj večina strinja.... sam pa že dolgo iščem alternativo? Kaj predlagate?! Zelim novice hitro in lepo urejene z nič vsiljivimi reklamami ?! Tega pri nas ni verjetno :(


Kaj da ni? Odpri kdaj delo.si. Če te pa motijo reklame pa si namesti AdBlock plugin (za FF, Chrome...).


Glede 24ur - jaz odprem vsak dan, vendar samo, da vidim naslove novic (kar se tiče tega so zelo ažurni). Drugače ne prebavljam dobro rumenega tiska. O kvaliteti člankov, ter pismenosti "novinarjev" 24ur tudi ne bi zgubljal besed.

Za resno in kvalitetno branje si odprem www.delo.si.
And Now for Something Completely Different...

-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Viktor za najboljšo spletno stran 2010 gre 24ur.com (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
5116357 (12431) Tear_DR0P
»

Viktorji 2009

Oddelek: Loža
322785 (1502) LordTado
»

slovenske zabavne oddaje

Oddelek: Sedem umetnosti
383526 (2592) pivmik
»

viktorji 2005

Oddelek: Sedem umetnosti
272678 (2062) Katja
»

SIMOBIL-1500 s35 zastonj!!!

Oddelek: Loža
51115 (1000) MadMax

Več podobnih tem