» »

Prihajajo Gran Turismo 5, Crysis 2 in Portal 2

Prihajajo Gran Turismo 5, Crysis 2 in Portal 2

Modra izdaja PS3 za Japonsko

vir: bit-tech.net

Angleški prijatelj Wheatley

vir: bit-tech.net
bit-tech.net - Za Gran Turismo je datum izida pravzaprav že znan, saj se bo zgodil 2. novembra tega leta. A na ta datum bo prišlo le do izida v Severni Ameriki, medtem ko datum še ni bil znan za preostali del sveta. Zdaj je znan vsaj datum za najpomembnejši del sveta, Evropo. Oboževalci kultne dirkaške serije bodo igro lahko kupili le en dan za svojimi vrstniki z druge strani luže, torej 3. novembra 2010, enako kot oboževalci z Japonske.

A slednji bodo imeli eno prednost pred ostalim svetom, saj bodo v paketu z igro lahko kupili še posebno izdajo PlayStation 3 v modri barvi. Gre za tanki model PS3 Slim s 160-gigabajtnim trdim diskom.

Nedolgo nazaj smo poročali, da se je izid Crysis 2 prestavil v leto 2011, medtem ko je bilo že nekaj časa znano, da bo v istem letu izid doživel Portal 2. Točna datuma v obeh primerih nista bila znana, a se je spremenilo tudi to. Kot prvi bo izšel Portal 2, 11. februarja, najverjetneje za vse platforme, na katerih bo na voljo - PC, Mac, PS3 in Xbox 360. Za razliko od prve izdaje, ki je bila le del paketa Orange Box, bo Portal 2 na voljo v samostojni izdaji.

Crysis 2 je ob novici o zamudi izida dobil pričakovan datum izida v prvem četrtletju leta 2011, kar so pri Electronic Arts dodobra izkoristili. Igra, katere zgodba bo potekala kar v New Yorku, bo namreč izšla manj kot en teden pred iztekom četrtletja, 25. marca. Tudi tukaj se bo izid zgodil na vseh platformah, za osebne računalnike, PlayStation 3 in Xbox 360.

8 komentarjev

Xserces ::

k da bi gledu COD4MW2 z nano suitom ....
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|

Filo ::

... sam velik slabs. ... ne razumem kako lahko folk igra te igre z takim input lagom.

Play more quake.

p.s.: ne sej razumem... quake je pretežeak, da bi se ga folk nauču špilat.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Filo ()

D3m ::

The cake is a mother fucking lie!
|HP EliteBook|R5 6650U|

opeter ::

Kaj pomeni input lag? Mislim, razložite mi po kmečko ...

Meni je recimo všeč, da je Killzone 2 npr. tako "normalen" za igrati. Torej ne prehiter.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

particle ::

Old news is old.

Filo ::

"input lag" sem mislil kot -koliko milisekund rabi igra, da je premik miške viden na ekranu. (tukaj se govori tudi v lagu, ki se dela pri izrisu slike na ekranu ... in potem kaj vse se zgodi preden se to izriše in kje je potem ta korelacija z premikom miške, komandami, etc., ampak vse to je že preveč tehnično, da bi znal razložit)

... recimo, John Carmack ... oče podjetja Id in nasploh oče streljačin vedno strmi k temu, da je ta input lag čim manjši. To je tudi eden od razlogov uspeha quake-a na pro ravni. Ker je povezava med koordinacijo miške in tipkovnice glede na kaj se dogaja in-game, odvisna od reakcije posameznika. Po domače: skill. AMPAK vse to je še dodatno poudarjeno, če ima igra minimalen input lag. Zato si folk prizadeva, da ima monitorje z čim manjšim odzivnim časom in da imajo hertze na miški čim večje in zato je tudi problem pinga vedno navzoč... odzivnost is teh shit.

... recimo to lahko primerjaš tudi z avti... kaj je bolje vozit za rally, avto, ki je bolj odziven na premike uporabnika ali avto, ki je manj odziven?.. ane.

Berserker ::

Mislim da je res malo bolje če je gameplay malo upočasnjen in da ni nek navaden quake still kjer delaš piruete in headshoote talaš v 360 stopinjskem obratu.

barocco ::

ne vem.. osebno igram crysis singlpleyer,in ga tudi bom v bodoče ,me pa ne vleče k igranju multiplayer-ja.
in ja se pa popolnoma trinjam z obema.
Preden "dojameš",kaj se dogaja v sami igri,z miško predolgo iščeš dogajanje,ni tok gladek gameplay,saj,jaz imam tak občutek,bo pa zanimiv špil..:)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: barocco ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

PlayStation 4 že v razvoju (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Konzole
7622158 (19796) St235
»

Gran Turismo 5 prihaja novembra

Oddelek: Novice / Igre
104693 (3540) xyxyxyxy
»

Izid Crysis 2 prestavljen v leto 2011 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Igre
5316671 (14694) Key Quest
»

Bo nova Star Wars igra prinesla revolucijo?

Oddelek: Novice / Igre
224140 (3125) Tr0n
»

E3: Sony vs. Nintendo (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Konzole
539968 (8667) PrimozR

Več podobnih tem