Prijavi se z GoogleID

» »

Nesamozavestnost in skromnost, pot do (pre)rane blaženosti

Nesamozavestnost in skromnost, pot do (pre)rane blaženosti

BBC - Dr. Sonia Lupien, raziskovalka na univerzi McGill v Montrealu, je v zadnjih petnajstih letih opazovala 92 odraslih: zanimal jo je predvsem vpliv mišljenja na kvaliteto storitev možganskih spominskih kapacitet. Rezultati so menda zaskrbljujoči, saj naj bi bila korelacija kar jasno izražena v obliki upočasnitve mišljenja in večje pozabljivosti pri tistih, ki o sebi nimajo preveč dobrega mnenja.

Preventiva in kurativa (da, proces je menda reverzibilen!)? Dr. Felicia Huppert iz Cambridgea svetuje pozitivno mišljenje in uživanje ob celo najmalenkostnejših trenutkih, medtem ko kolegica Sonia izpostavlja manj skromen pristop do življenja in samoizpopolnjevanja; da je le verski dostojanstveniki in komunistična srenja ne bi (u)slišali [>:D]. Svoj kos kajzerice želi tudi korejsko podjetje DreamFree, ki je izdelalo prenosno napravico (Microsoft PocketPC!), na katero priklopimo utripajoče naočnike, medtem ko nam po vušnikih curljajo zvoki, ki nam kravžljajo možgančke. Še pomnite, tovariši, reklamo za "domače" tujejezične tečaje, ki se je pred leti vrtela na televiziji? Klik!

Če ste -- tako kot jaz -- Gorenjec ali Gorenjka in vam denarja iz rok ni puščat, si na Slotechu raje vklopite roza stil in uporabite Mozillo. Intelektualno udejstvovanje zagotovljeno.

3 komentarji

hruske ::

Sicer je mozilla cist kul, ampak recmo da ti bom spregledu skoz prste. :D

mchaber ::

>Če ste -- tako kot jaz -- Gorenjec ali Gorenjka in vam denarja iz rok ni puščat, si na Slotechu raje vklopite roza stil in uporabite Mozillo. Intelektualno udejstvovanje zagotovljeno.

Sem si kakšen mesec nazaj vklopil RaveChick pa sem se naveliču.Raje dajte kakšno dobro Chick, bi potem takoj preklopo iz svetlomodre. >:D
.

root987 ::

Default stil still ownz. >:D
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Tržni delež Windows nižji (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
36518149 (12243) darkolord
»

Koliko igre res vzbujajo nasilje?

Oddelek: Novice / Igre
344029 (2356) imagodei
»

Britanci največ piratizirajo

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
294497 (3426) B-D_
»

Vaše mnenje?

Oddelek: Problemi človeštva
131062 (846) antonija
»

Podrobnosti o NV36

Oddelek: Novice / Grafične kartice
51377 (1377) Matri[X]

Več podobnih tem