» »

Novi GTU

Novi GTU

Guru 3D - Guru of 3D (BTW, kol sneženi logo) je izdal novo različico GeForce Tweak Utilitiya. Gre za zares zanimiv programček, s katerim lahko spreminjate kopico nastavitev za vašo kartico ter jo, seveda, overclockate. Sicer je za overclockanje ravno tako dober kakšen PowerStrip, toda ta programček je namenjen posebej eni kartici in tako ima kar nekaj prednosti. Dobite ga tukaj, pred uporabo pa si le dobro oglejte vso dokumentacijo!Predlagam, da pred uporabo obvezno pogledate NiggerBobov komentar k novici [>:D].

1 komentar

NiggerBob ::

Ta program SUXX!!! in če mi pride avtor tega programa v roke, mu bom J*BAL MATER NA SUHO!!! Satanski program mi je povozil register + vse nastavitve za Propheta MX, nekaj se je dalo rešit z restavriranjem, da mi sistem vsaj dela kolikor tolikor OK (3deep ne dela -> barve suxx, Nvmax ne dela pravilno, Coolbits je bilo treba vpisat nazaj ročno), čez božične praznike pa me čaka instalacija celotnega sistema na novo. Uporaba torej na lastno odgovornost, jaz bom še naprej uporabljal Nvmax!!!:|:|:|
Dodatek: v navodilih je, da po pritisku na "default" program pobriše vse svoje nastavitve in vse vrne v prvotno stanje, ampak to NI RES, no, vsaj pri meni ni bilo.
Aja, zadevo sem preizkusil že v petek zvečer, v soboto se čudil in premleval, kaj se je za vraga zgodilo, zakaj je vse nekam čudno, zakaj kartica pri default 183/175 hitrosti zablokira, napake v teksturah,.....prej pa na 220/200 vse delalo OK????
Nedeljo popoldan + noč na ponedeljek (do 3.30 ure zjutraj!) zabil za popravljanje. GRRRR!!!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NLB predplačniška mastercard

Oddelek: Pomoč in nasveti
134618 (3656) sarma832
»

iRiver T30

Oddelek: Zvok in slika
6972 (849) mte
»

Program, ki pregleduje novice na internetu in poroca, ce je kaksna nova

Oddelek: Programska oprema
71263 (1120) Yeznick
»

Preprost program za download

Oddelek: Omrežja in internet
161569 (1282) koyotee
»

Microsoft Slovenija tala !

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
132577 (2577) SLOWWWeb.net

Več podobnih tem