Forum » Zvok in slika » iRiver T30
iRiver T30
prix ::
Pozdrav!
Sicer nevem ali je to možno, ampak danes sem dobil omenjeni player in ko očem povečati glasnost tipka + deluje kot >> in se samo prestavljam po playlisti naprej... Za razliko tipka - kot je potrebno zmanjša glasnost... Nevem, gledal manual in piše lepo da se z + povečuje glasnost pri meni pa imata tipki + in >> isto vlogo :)
Zdej pa ce je ze mel kdo tak problem... al pa jim ga bo treba nazaj poslat...
Hvala in LP
Sicer nevem ali je to možno, ampak danes sem dobil omenjeni player in ko očem povečati glasnost tipka + deluje kot >> in se samo prestavljam po playlisti naprej... Za razliko tipka - kot je potrebno zmanjša glasnost... Nevem, gledal manual in piše lepo da se z + povečuje glasnost pri meni pa imata tipki + in >> isto vlogo :)
Zdej pa ce je ze mel kdo tak problem... al pa jim ga bo treba nazaj poslat...
Hvala in LP
-------------------------------------------------
Errare humanum est, in errore perservare stultum.
mte ::
Jaz tega problema nimam, zaenkrat vse deluje normalno. Je pa res da sem še pred uporabo nadgradil firmware na verzijo 1.71 UMS, tako da ne vem če je bilo tako po defaultu.
lp
lp
prix ::
Sem nagradil... takoj, da bi videl ce je problem v firmwaru, ampak ni... Tako da ju3 shipam pošiljko na mimovrste.com
:)
:)
istandalone: po defaultu ne, ampak že nekaj časa je pretvorba mts->ums in obratno podprta s strani firme in lahko z njihove strani preneseš programček, tudi navodila so gor.
Ja, z UMS deluje kot navaden ključ, torej tudi na linuxu in drugih OS. Za MTP pa rabiš windows media player, vendar je v tem primeru podprta tudi zaščitena glasba kupljena preko interneta (ne vem točno katera in kje). Se pravi, se tu ne gre za boljše/slabše, ampak to kaj ti osebno bolj ustreza.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Smart tv, dlna, plex media server ali kaj drugegaOddelek: Programska oprema | 3614 (2219) | Jeronimo |
» | sony bravia external subtitlesOddelek: Zvok in slika | 6036 (5252) | ddasd |
» | TV Sony - Philips - Samsung (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 28818 (24796) | Thunder wave |
» | predvajanje fullHD na tvOddelek: Pomoč in nasveti | 2230 (1750) | G_mAn |
» | iRiver Music ManagmentOddelek: Programska oprema | 976 (890) | iso2000 |