» »

Najboljši leta 2002

Najboljši leta 2002

OC Prices - Če si vzamete trenutek ter pregledate to stran, boste lahko prebrali mnenje OC Prices o najboljših računalniških podjetjih leta 2002. Zmagovalna podjetja? Sodeč po njihovem mnenju je Abit najboljši proizvajalec osnovnih plošč (se ne strinjam), Lian Li najboljši proizvajalec ohišij (no, ja... [:D]), Samsung najboljši proizvajalec zaslonov (hm, okej...), Albatron najboljše novo podjetje (prvič slišim [:D]), Cambridge Soundworks najboljši proizvajalec zvočnih računalniških naprav (v redu [:D]), Swiftech najboljši proizvajalec hladilnikov (hm...), ter Vapochill Mark 2 Premium ohišje najboljši izdelek leta. Mnenja v oklepajih lahko mirno izpustite. Klik!

4 komentarji

Super Sonic ::

Albatron... :))

mislm... upam da to ni joke:) [:\]

morphling1 ::

Zakaj bi bil pa joke, prišli so ven z eno najboljših GF4 4200 kartic (turbo), ki se je navijala do nebes, pa tudi njihove plate so kar dobre glede na to da so še zelo mlada firma. Nagrada newcomer of the year gre definitivno v prave roke.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)

borchi ::

albatron je po vseh rač. sejmih požel zelo veliko zanimanja. v nekaterih stvareh so bili celo prvi oz. med prvimi na trgu, nekatere stvari so delali boljše kot večina ostalih.....

kje je tu joke???
l'jga

mojsterpeter ::

Cambridbe Soundworks??To je tako kot bi rekli da je Britney naj pevka samo zato ker jo največ vrtijo na mtv in proda največ plošč (hipotetično)
Naj računalniške zvočnike sigurno ne proizvaja Cambridge ampak kakšna manj znana firma ki ima tudi cene primerno višje; npr. Klipsch je že ena taka firma...
ill communication


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

KLIMATSKA NAPRAVA ZA SOBO VELIKOSTI 25m2

Oddelek: Loža
83144 (2859) easyrider3
»

1 grafična,več proizvajalcev

Oddelek: Strojna oprema
471959 (1033) Pyr0Beast
»

kakšno tv do 50-60k?

Oddelek: Kaj kupiti
11983 (836) Keyser Soze
»

DFI NF4; wide is better!

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
5818 (787) zbogi
»

Spet VIA

Oddelek: Novice / Matične plošče
51934 (1934) boštjan

Več podobnih tem