Forum » Kaj kupiti » gf1 vs. kyro II vs. gf2 gts
gf1 vs. kyro II vs. gf2 gts
Dexxx ::
Katero od teh treh grafičnih se najbolj splača kupiti
(razmerje cena/zmogljivost)
yuan gf1 --------> 16k sit
kyro II --------> 33k sit
yuan gf2 gts --------> 41k sit
Zadnje leto sem na računalniškem področju več ali manj prespal.
Po branju testov mi je še najbolj všeč gf1 (enako hiter kot gf2mx, zeloooooooooo poceni).
(razmerje cena/zmogljivost)
yuan gf1 --------> 16k sit
kyro II --------> 33k sit
yuan gf2 gts --------> 41k sit
Zadnje leto sem na računalniškem področju več ali manj prespal.
Po branju testov mi je še najbolj všeč gf1 (enako hiter kot gf2mx, zeloooooooooo poceni).
_Mortal_ ::
To pa ni res ampak cena zmogljivost OD TEH KARTIC MA KYRO II
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?
Dexxx ::
here we go again...
Pls vem da je težko, samo a bi lahko pustil pr mir ˝plemensko pripadnost˝ pa razumsko odgovoril na vprašanje. Kolkr sm bral threade je zdej približn taka vojna nvidia vs. kyro kot je bla pred enim letom nvidia vs. voodoo. In a vidva resno trdita de sta ti dve grafični še enkrat&še mal več kt še enkrat boljši od gf1???
Pls vem da je težko, samo a bi lahko pustil pr mir ˝plemensko pripadnost˝ pa razumsko odgovoril na vprašanje. Kolkr sm bral threade je zdej približn taka vojna nvidia vs. kyro kot je bla pred enim letom nvidia vs. voodoo. In a vidva resno trdita de sta ti dve grafični še enkrat&še mal več kt še enkrat boljši od gf1???
morphling1 ::
Problem tega gf1 je da ima sdram in verjetno kakega pocasnejsega , tako da pride do kar velikih razlik v primerjavi za drugima dvema, gf1 ddr je pa ze nekaj drugega sploh ce zelo navijes procesor, takrat je hitrejsi od vsakega mx-a , med tistimi tremi bi verjetno zbral gts2 , ker je definitivno uporaben tudi za kak bolj resen openGL program kar za Kyro 2 ne bi mogel reci.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
OrlyTM ::
Tko kot je reku Morphling1 ... ta Yuanova GF1 je ena verzija z SDR rami, zatorej ni vredna nakupa ako želiš imeti kartico za nekaj časa. Glede na ceno je precej dober nakup Kyro2, ki ima sicer kup pomankljivosti, ki pa bodo do izraza prišle šele čez čas. V q3a kar krepko poseka gf256 DDR @ Quadro (50fps).
Jaz osebno pa bi se odločil za gf2 GTS.
lp
OrlyTM
Jaz osebno pa bi se odločil za gf2 GTS.
lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
ABX ::
ChiefThunder in OrlyTM: pravite da yGF1 ima smrdljiv ram ( sami ne veste zakaj, ampak ok cena pa to) in potem mu priporočate yGF2. Kako pa veste da ta kartica nima za en kurac ram?
Dexxx: hitrost rama pri GF-ih je vse. Zato pozanimajse za specifikacijo tega in se potem odloči.
Dexxx: hitrost rama pri GF-ih je vse. Zato pozanimajse za specifikacijo tega in se potem odloči.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Shadowman-x ::
Če se že ogrevaš za GF-I SDR, potem raje za enak denar kupi rabljeno GF-2 MX, posebej kakšnega Hercules-a, kateri ima zelo dober ram za navijanje.
Če pa imaš možnost GF-I z DDR ramom pa ti ga absolutno priporočam, saj deluje hitreje kot GF-2 MX. Preizkušeno.
Če pa imaš možnost GF-I z DDR ramom pa ti ga absolutno priporočam, saj deluje hitreje kot GF-2 MX. Preizkušeno.
D.J. ::
Takole je:
- Če si pripravljen se spopadat z GeForcovimi gnilimi gonilniki (kar noben ne more zanikat da niso) lahko vzameš GF2GTS imel boš T&L enoto vendar slabše zmogljivosti pri višjih ločljivostih:
- Kyro 4500 64MB resda nima T&L vendar ima zmogljivosti in stabilnost
- Geforce 1 ne kupuj se ne splača več
- Nič ne kupuj če nimaš procesorja vsaj 600(+)
- Če si pripravljen se spopadat z GeForcovimi gnilimi gonilniki (kar noben ne more zanikat da niso) lahko vzameš GF2GTS imel boš T&L enoto vendar slabše zmogljivosti pri višjih ločljivostih:
- Kyro 4500 64MB resda nima T&L vendar ima zmogljivosti in stabilnost
- Geforce 1 ne kupuj se ne splača več
- Nič ne kupuj če nimaš procesorja vsaj 600(+)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kyro2 32MB?Oddelek: Kaj kupiti | 1417 (1122) | Senitel |
» | Kaj kupiti...Oddelek: Kaj kupiti | 1637 (1313) | ABX |
» | kyro 2 64 mb ali geforce 2 64mbOddelek: Kaj kupiti | 1872 (1568) | ABX |
» | GF1 nice price :) (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 5251 (4556) | Shadowman-x |
» | Kyro II nima več smisla!Oddelek: Zvok in slika | 1825 (1155) | o |