» »

Geforce II vs Geforce 3

Geforce II vs Geforce 3

HardOCP - Hmmm... Ja, saj verjamem, da je postavljanje takih testov aktualno ter zanimivo ter oh in sploh pokaže, kako je sajt najboljši, ampak dejstvo ostaja: Geforce 3 kartic še ni v trgovinah! Za njih še ni dostojnih gonilnikov, saj so še vedno v težki proizvodnji, tako da to pomeni, da je vsak test referenčne kartice bolj ali manj le pesek v oči, saj bodo ti testi najbrž odstopali od dejanskih zmogljivosti. Pa, pustimo že drugič navedeno dejstvo, da KARTIC V PROSTI PRODAJI NI! A vseeno . The American [T]rdići so se spravili primerjat Geforce 2 ter 3 v treh aplikacijah: 3D Mark 2001, Aquanoxu ter DroneZ. Nekateri testi pokrivajo DX, drugi pa OpenGL grafično knjižnico. Kolikor sem iz testa razbral, bo Aquanox še resna konkurenca 3D Marku 2001, a je na žalost nisem mogel sprobati, saj programa še ni na voljo za download, ker je še v testni fazi. Če vam še nisem vzel veselja do branja testa, kar pogumno. Če ste pa slučajno že brali kakšnega od testov referenčne Geforce3 kartulje, kaj novega od tega pobrali ne boste.

8 komentarjev

undefined ::

Sergio je pomoje kar mal folš tem [T]rdičom, k oni že lahk dobijo GeFarce3 v test, Sergio ga pa še ne more. :D

abcde7 ::

Jest mam GeForce 2 Ultra pa mi vse tko fajn dela. Za zdej še ne rabm GeForce 3!

Sicer pa je predrag!


0:)

Sergio ::

IceMan: Dej lepo te prosim, povej mi, a je pametno delat test kartice, ki ni "commercially availible"? Upam, da se strinjaš, da ne. Premleta je bila že 100x, noben je pa še nima. Glupo? Vsaj meni se zdi. Saj btw... Lepo bi bilo v tej majhni državici imeti GF3. Ampak, ko pride komercialna inačica v Slovenijo, brez skrbi, test bo gor. Tko pač je. Še kakšna pripomba?

Huey P ::

Sergio še samo ena "pripomba"...
Kje so testi CD-RW, ki si jih obljubil???:D:D:D
Saj se ne pritožujem, da si lagal al kaj podobnega, le zanima me, če si slučajno pozabil al še delaš???

undefined ::

Testi so pač objavljeni for "fun"! Tudi testi končnih kartic niso korektni, vsaj sintentični ne, in zgolj na dveh appih: Q3A in 3DMark! Teste vsak vzame "with grain and salt", pa ni važno al so že končni al ne... važno je, da ma folk nekaj za brat, pa da vidi kako se stvari razvijajo in ve katero smer grejo. Itak pa pri takih early testih 100x ponovijo, da driverji še niso fertik, etc., tako da že sam lahko presodiš al je benchmark kaj veljaven al ne. Je pa vseeno zanimivo branje. nVIDIA je SAMA dala kartice ven RAVNO za take teste! Kako pa misliš, da jo je HardOCP (in ostale strani) dobil? To je pač PR, jebi ga. Bralci pa mislim, da imajo sami svojo pamet, da presodijo kaj je veljavno in kaj ne.

Sergio ::

Huey: je v delu, ampak kot vsi hodim v šolo, test je pa ogromen. Tako da, sorry, ampak malo bo še trajalo...

R@C@ ::

Sergio: Upam da bo Ricoh 9120 tud gor!

Nvidia:) : Zdej k se tolk gonjo pr Nvidiji narest en primeren gonilnik za GF3, že cel teden ni blo na spregled novega detonatorja! :D

Huey P ::

Sergio ni problema... Bomo počakali.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

geforce3 da/ne

Oddelek: Kaj kupiti
8876 (609) nodes
»

test grafičnih v Monitorju marca

Oddelek: Strojna oprema
241744 (1250) R0K
»

Geforce4

Oddelek: Novice / Grafične kartice
272054 (2054) tedybear
»

Geforce 4

Oddelek: Zvok in slika
321941 (1227) Rippy
»

GeForce3 vs. Radeon8500

Oddelek: Kaj kupiti
141160 (790) Daishi

Več podobnih tem