» »

AOL le z ikonami na namizju

AOL le z ikonami na namizju

The Register - Morda se še spomnite incidenta, ki je nastal med Microsoftom in AOL-om, glede vgrajevanja AOL-ovih ikon za dostop do interneta v bodoče Windows XP operacijske sisteme. Microsoft kljub dogovoru med podjetjema ni ustregel željam AOL-a, zato se podjetji še vedno ne gledata preveč lepo. Vendar pa ima AOL kar nekaj premetenih ljudi, zato so se prenehali ukvarjati z Microsoftom in se raje spravili na sestavljalce računalnikov, ki bodo promocijske ikone ročno vgrajevali v Microsoftove operacijske sisteme. Pristop je uspel, saj so s Compaq-om tik pred sklenitvijo dogovora. Compaq-u pa se bodo gotovo pridružili še drugi veliki proizvajalci, saj AOL ponuja 35 $ nagrade na vsakega novega uporabnika, ki se bo preko AOL-ovih promocijskih ikon pridružil številnim AOL-ovim naročnikom. Microsoftu to seveda ni preveč všeč saj ima tudi on v Windowsih reklamno ikono za svoj MSN (Microsoft Network), AOL-ova prisotnost pa bi pomenila samo še dodatno konkurenco.

3 komentarji

undefined ::

AOL in Compaq sta sranje od shita. |O

andrej ::

brez, da bi se skliceval na kaksno pravilo obnasanja na forumu, te vprasam ce lahko to ARGUMENTIRAS.

Sicer nisem pristas AOL-a, ampak Compaq-a tak ni treba zalit. Compaq je dobra firma in dela zlo dobre racunalnike...

undefined ::

AOL je dobro znan po vsem svetu kot najbolj "lamerski" ponudnik internetnih storitev, najbolj nestabilnih, etc.. Na večini urejenih EF/DALnet kanalih boš lahko opazil kako banajo *aol.com userje on-sight.

Compaq pa je svotovno znana firma za sestavljanje crap compov. Compaq je mogoče le malo boljši od IBM Aptive, pašeta pa kar v isti razred. Skratka, mal povpraš folk po netu kaj si misli o Compaqu, najpogostejši odgovor bo verjetno to, da je firma magnet za lamerje. >:D
Vsak sposoben računalničar si bo sestavil comp sam, al pa če že ne, bo vsaj pristal pri bolj spodobni firmi kot je Dell.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Yahooja ni več, naj živi Verizon

Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi
104917 (3800) konspirator
»

Apple izdal SDK za iPhone

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
237676 (6178) Zarathustra
»

AOL tudi v Linuxu

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
132159 (2159) BendeR
»

Kje spamerji dobijo elektronske naslove

Oddelek: Novice / Zasebnost
234518 (4518) Bakunin
»

Microsoft in AOL z roko v roki

Oddelek: Novice / Brskalniki
112760 (2760) Gandalfar

Več podobnih tem