» »

Leseni PC in Vodno hlajenje...

Leseni PC in Vodno hlajenje...

DWPG - Novico nam je poslal Darko Pevec:

Na tej strani so prikazane slike, ki prikazujejo popolnoma navaden PC v popolnoma nenavadnemu lesenemu ohišju. Poleg tega, pa se v ohišju še nahaja zelo zanimivo izdelano vodno hlajenje, ki po mojem mnenju spada med lepša in iznajdljivejša. Človek je dejansko postavil svoj računalnik v mahagonijevo ohišje in nato na procesor še pritrdil že omenjeno hlajenje. Torej, sicer dvomim, da leseno ohišje dobro prepušča toploto, vendar pa, če ste človek, ki gre rad v ekstreme, klik! in naj slike govorijo same zase.

5 komentarjev

Piranha ::

Hehehe, ta je meni idejo sunil :D. Ja, tako ohišje iz lesa je res dosti manj prevodno za hrup oziroma, če še obdaš notrajo stran s kako tanko gobo, je nevem kak računalnik skoraj neslišen.

Jaz mam v bodočnosti tudi namen nekaj takega fkup naklepat, ker je moja mašina full glasna...da ne govorim o disku...ki se dobesedno dere. [:\]

Highlag ::

No sem mam jaz tud računalnik utišan.0:)
Naredil sem zabojček iz furnirane iverke oblečen znotraj z poliuretansko peno za izolacijo, notri pa se skriva kompleten midi tower računalnik. Le zadnja stran je odprta (kabli..). Tole dodatno ohišje utiša računalnik za cca 50%. (Sliši se predvsem ventilator napajalnika) Seveda pa dvigne tudi temperaturo sistema. (za cca 6 stopinj)
Sam z pregrevanjem nimam težav.

Kaboom ::

sam sem nameraval vgradit kompjuter v predal svoje mize, zadeva je skoraj narejena za to. samo nekako mi ni šlo skupaj, da bi odnesel 100kilsko mizo na kaki lan-party[:\]... mogoče kolce, volan pa kaki motor, pod desko, ampak to naj nekdo drugi poslika :D

TESKAn ::

Eh, kišto leseno mam jaz že...kar dosti časa:). Zdej je sicer v fazi prenove, ma tko je itak zmeraj:D.

Jeebs ::

Ok, ni slaba ideja, sam men je ta les prov grd. Se da pofarbat?8-O


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Je izvedljivo izdelovat lesena ohišja za PCje?

Oddelek: Pomoč in nasveti
403820 (2717) FireSnake
»

Leseno ohišje

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
343607 (2698) Boskox
»

"EK-case 2004" leseno ohišje

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
394073 (2978) Dr_M
»

Leseno ohisje

Oddelek: Pomoč in nasveti
61313 (1204) DarkHand
»

Modificirani towerji !

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
291307 (929) PsiHO

Več podobnih tem