» »

Modifikacija tipkovnice

Modifikacija tipkovnice

TheModFathers - Modificiranje ohišij je vse bolj priljubljeno. Vendar pa gredo nekateri tako daleč, da se spravijo modificirati celo tipkovnice in miške. Na The Modfathers so prikazali modificiranje tipkala. Torej, če vam je vaša tipkovnica postala dolgočasna na pogled si le oglejte tole in morda boste dobili kako idejo. O isti stvari pa smo pisali tudi že na Slo-Techu, tako da je navodil zares veliko.

12 komentarjev

Fury ::

fuj. grda.

mateyyy ::

Tud men ni všeč. Sploh tista rdeča vse pokvari.

Jok3r ::

Najgrša:( tipkovnica kar sem jih videl

daylight ::

res... skrajno nelepo >:D

mrTwelveTrees ::

in pol misli, da je naredu lepo packarijo ? >:D

dejanslo ::

lahko bi rekel: "FUJ!" ;>
There`s More Than One Way To Do It

tony ::

Svašta kaj si človek ne izmisli.

Ziga Dolhar ::

hmmmm.

Glede na to, da nameravam kupiti ravno ta model ... se bom morda raje ozrl po Logitechu ;-)
https://dolhar.si/

AtaStrumf ::

Prav to tipkovnico imam jaz in moram reči, da je fenomenalna. Nobena Logitech-ova ji ne pride blizu kar se tiče odziva tipk, samo malo me moti majhen ENTER pa space bar ima mal velik hod, samo to so malenkosti, drugače je zadeva je zakon in naredi tipkanje zelo zabavno. V osnovi drugače izgleda takole:



Jaz bi imel raje tudi zgornji moder del raje sive barve, enako kot spodnji del in sem že sam malce gledal, če bi se dalo prebarvat, tako da zdaj šibam pogledat to modifikacijo, ker me prav zanima, kok je to dela. Ta modifikacija zgleda na sliki (morda v živo ni tako grozna) res nagravžna, ampak saj jo lahk naredi vsak po svojem okusu.

Če bo kdo kupoval to tipkovnico nikar v Big-Bang, tam stane 16k, raje v Harvey-Norman, kjer jo prodajajo za 13k in je vredna vsakega tolarja. Tri leta sem trpel na Cherry G83, ki ni med najslabšimi tipkovnicami, ampak je napram teli totalen crap. Super je če hočte tipkat na slepo, ker se da tipke zelo lepo zadet tudi brez gledanja in ni tistega zopernega vmesnega področja, ko ne veš ali bi udaril z levo ali z desno roko, ker se tipke lepo ločene. Od začetka morda malo moti, ker morš tipkat drugo roko kot si navajen, a se hitro navadiš in pol rula. Skratka, če veliko tipkate si le privoščite ta model, mislim da ni boljše na našem trgu.

EDIT: Sem pregledal članek in sem ugotovil, da ima tipo normalno velik enter in enako barvo zgoraj in spodaj. GRRR! Glih to kar mene najbolj moti na moji. Če bi vedel, da obstajajo obe verziji,..... Mal poglejte naokrog za to drugo verzijo, če boste to tipkovnico kupoval, ker poleg tega da je Enter mal premajhen, je tisti Ž tam čist na robu je tud mal težko zadet. Ampak vseeno še vedno obožujem to tipkovnico :D.

Ziga Dolhar ::

Tista tipkovnica je brezžična, tvoja ožičena ;). In ta brezžična je afaik na voljo samo v kompletu z mišjo. Microsoft > HArdware > Keyboards
https://dolhar.si/

AtaStrumf ::

Tudi njegova je ožičena. Brez skrbi, sem preveril :).

Airskull ::

multimedia natural keyboard obstaja samo "žičnata" verzija
Every word of this is a lie, and my readers should put no trust in it at all.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Modificiranje biosa

Oddelek: Pomoč in nasveti
19918 (663) hojnikb
»

Nova anketa!

Oddelek: Novice / Ankete
252493 (2493) the_unborn
»

Vsi, ki imate Antece ali Chieftece - HL2 mod za demo kišto (Valve časti)

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
211980 (1381) mazy
»

Potrebujem pomoc pri modificiranju racunalnika

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
132767 (2274) Blue22

Več podobnih tem