»

ZBoard

Tom's Hardware - ZBoard je ena izmed najzanimivejših tipkovnic, ki še vedno potrebuje PS/2 kabel. Ta tipkovnica je zagotovo ena izmed najbolj vsestranskih, saj jo lahko razdelimo na osnovo in na ploščo, ki jo lahko poljubno menjamo. Tako lahko tipkovnico priredimo, da bo primerna za igro kot je na primer MOHAA, če pa se odločimo delati v Wordu le stisnemo nekaj gumbkov in tipkovnica bo pripravljena za tipkanje.

4 komentarji

EluminX-ova igričarska tipkovnica

MeetTheGeeks - Kako je najbolje igrati računalniške igre? V temi, seveda (najbolje je v tem primeru seveda relativno z vidika igričarja. Če bi bil okulist, bi vam svetoval drugače [:D]). Tema pa nam lahko v ključnem trenutku pokvari igro, saj se pogosto zgodi, da ne moremo pritisniti prave tipke v dovolj hitrem času, ker je enostavno ne vidimo. In če imajo lahko GSM aparati osvetljeno tipkovnico, zakaj je ne bi mogli imeti tudi osebni računalniki? Katera je že najlepša barva svetlobe? Mooodra, tako je. Podjetje EluminX je vse, kar sem napisal, upoštevalo pri izdelavi tipkovnice EluminX Gaming Keyboard.

Pod prste jo je dobil Axle, eden od opisovalcev pri MeetTheGeeks.org, prisodil pa ji je devet in pol točk od desetih. Odlike tipkovnice naj bi bile predvsem njena majhnost in kompaktnost (priročno za Lan Partyje) ter seveda lep in uporaben dizajn v modročrni barvni kombinaciji....

8 komentarjev

Modifikacija tipkovnice

TheModFathers - Modificiranje ohišij je vse bolj priljubljeno. Vendar pa gredo nekateri tako daleč, da se spravijo modificirati celo tipkovnice in miške. Na The Modfathers so prikazali modificiranje tipkala. Torej, če vam je vaša tipkovnica postala dolgočasna na pogled si le oglejte tole in morda boste dobili kako idejo. O isti stvari pa smo pisali tudi že na Slo-Techu, tako da je navodil zares veliko.

12 komentarjev