» »

Pol miljona

Pol miljona

Slo-Tech - Kaj napisati, česar že ne veste? Kako sestaviti ubitačno samohvalo ter kovanje v nebesa in hkrati tudi povedati kaj novega? Moram priznati, izjemno težko opravilo, a se bom vseeno pomujal ter vam probal naložiti čimveč s to lepo lastnostjo, da bom dejansko povedal čimmanj. Veste že, da je Slo-Tech ustanovil naš master-bwana luni šestindvajsetega decembra leta Gospodovega 1999. Stran je bila privlačna, brez foruma, brez lastne domene, z dosti vsebine, testi, triki, članki, ažurnimi novicami. Gostovala je na strežniku Robas s povprečjem okoli 50 obiskov na dan. Ostalo je zgodovina. Vsak dan več, vsak dan bolje, vsak dan više ter zahtevnejše. Tako je prišel v svojo vlogo Primož, ki smo ga prosili samo in le za uslugo, da nam bi naredil skripto, ki bi pošiljala naslove novic na mobilne telefone. Pa poglejte, kaj je danes Primoževega. Celoten forum, prijavna skripta, skripta za novice, struktura baze, vnos DVDjev. Vse, kar je na tej strani sprogramiranega, je napisal Primož v lastnem času brez kakršnegakoli povračila v malih listkih, na katerih so napisane številke ter natisnjeni obrazi bolj ali manj znanih mrtvih Slovencev. Danes vidite, v kakšnem obsegu deluje stran. Tri tisoč ljudi na dan zaide na to stran, kar je že zavidanja vreden podatek. Berete novice, članke, teste, trike, recenzije DVDjev, sodelujete v forumu. Forum. Skoraj dva tisoč prijavljenih osebkov, ki imajo mnenje ter ga temu skladno izražajo, na srečo še vedno dokaj kultivirano ter v mejah normale, kar je pohvalno. Kot vse strani, imamo tudi nekaj GnojevTM. Tako je naš prvi ter "komercialni" gnoj osebek z imenom hahaha, ki s komentarjem na vsako novico poudari, da je omejenost duha še prisotna v naši mali državici. Ampak, pustimo to, osredotočimo se še malo na prihodnost. Kaj vas še čaka? Primož bo v kratkem napisal skripto za komentiranje DVD filmov, tako da bo lahko vsak od vas napisal svoje mnenje o filmu ter mu določil oceno. Najbrž boste še danes ugledali Pretorijančev test mišk, ki mu bodo v dokaj kratkih časovnih presledkih sledili še Sketchev članek o barvanju ter risanju na ohišje, alien-wjev nadgrajen test Detonatorjev, v katerem se bo dotaknil serije 12.xx, test AOpenovega ohišja, primerjava DDR s SDR sistemi, test AOpenovega CD zapisovalnika 12/10/32 s tehnologijo Burn-Proof, izčrpen test Geforcea III in še in še in še... Verjemite, dolgčas vam ne bo. Tudi če kakšen dan pozabimo na vas ter vas ne razveselimo z novicami. Tudi mi imamo življenje ter moramo dobiti dobre ocene v šoli,... Zahvalil bi se vam, da iz meseca v mesec bolj pogosto zahajate na stran ter nam potrjujete naš vložen trud in napor. Vidi se, da je stran narejena s srcem in da ima "mojo" (brano mou-džou). Nadaljujte s tem, mi vam bomo pa še naprej dostavljali kvalitetno nepristransko vsebino ter poslušali vaša mnenja ter skladno z njimi izboljševali našo stran. Najboljši ste.

25 komentarjev

Sumo ::

Kongračulejšnz! Nismo MI najboljsi, ampak ste VI. Če stran nebi bila tako kvalitetna, nas brez skrbi nebi bilo pol miljona. Carji ste!

Liker ::

Čestitam za izjemen uspeh. Redke so strani ki so tako dobre kot slo-tech8-OVsa čast in slava zaslužnim za tole, VAM torej! 8-)

Klemenn ::

Samo da se z novico nisi preveć trudil!!!:D:D:D:D:D:D:D:D

TheHijacker ::

well said:)

OZZY ::

Jp. Obisk pove vse. stran je 10+ (po faks merilih :))). Kot pa kaže bo v bodoče še boljša. Keep up the good work.

V-i-p ::

Slo-tech:

NO. 1 !!

fictionel ::

wau....


ql ane... se tko naprej! stran je res dobra (ce ne nebi dobila tolk obiska )


keep up tha good work




dodano 2 mins later:


Upam skor stavt da bo tale 'novicka' dobila najvec komentarjev u ful mau cajta

Thomas ::

Sergio - počasi začni sestavljat spis za milijon obiskov. Pred letom 2002???

R0K ::

brez problema bo še pred letom 2002 miljonti obiskovalec na slotechu!

že če računamo samo 2800 obiskovalcev na dan bi se izšlo

Jebiveter ::

Za vsak vecji praznik Slo-Techa beremo Sergejeve dolge spise in prav je tako!!!! Mislim, da bo SergioSpisTM:D ob miliontem obiskovalcu ne le ogromen ampak OGROMEN!8-O8-O8-O(se pravi dolg)!! Ne bi se rad ponavljal ampak: Slo-Tech ROX!!!!!>:D:D>:D:D

Elemen_T ::

Čestitam, ni kej.

mangaldar ::

svaka vam čast. pa kr tko naprej

Mitja 34 ::

499.998

499.999

500.000

......


Čestitam !!!

R0K ::

jst mam pa sliko ko je bil števec točno na 500.000 !!!

MRtwister ::

sem 500.001 obiskovalec, vsaj tako mi je pisalo, ko sem prisel gor. Dobim kaj?:D

teac ::

Jap.....res ta stran je carska!!! Čeprav je v zadnjih nekaj tednih primanjkovalo novic (vas popolnoma razumem, ker tudi jaz hodim na faks in vem kako je zdaj-izpiti..bla, bla, bla...). Še tako naprej!!!

JurijTurnsek ::

jst sm bil pa 500.100 jupi... by di way s-t rulz(itak):D

ferjan ::

Fantje...in se mi zdi da tudi dekle: Slo-tech ni le super stran, slo-tech postaja stil življenja ter del vskdana pranekaterega slovenca. (uf..)

ne res....ČESTITAM[:]

Tomi ::

Ja, Slovenci imamo pa danes dan za rekorde. Lepo, lepo...
Sicer pa, punc je na Slo-techu vsaj pet:D

DrSergioDJ ::

slo-tech rula. Keep it this way ! :D

Marjan ::

dobri ste!

ne bom reku najboljsi, da se ne bote pokvarl
;)

Jeebs ::

To je to! Vi ste the best! Ampak ko sem pa prebral v kako kratkem času vam je uspelo to fenomenalno stran me je pa na rit vrglo! ČESTITKE!

In jst grem na Slo-Tech da postanem fenomen...>:D

|ViPeR| ::

no bom pa še jest: ČESTITAM!!!:D

le tko naprej

Luka Percic ::

Lepo lepo... Kje je torta? Je ni?!

#13 ::

čestitam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Slo-Tech postaja nezanimiv!

Oddelek: Slo-Tech
481884 (1127) tejo
»

Slo-Tech 19XX

Oddelek: Slo-Tech
61394 (1265) Primoz
»

<b>Ali SLO-TECH izgublja na kakovosti?</b> (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
564318 (3355) whatson
»

Dvesto tisoč (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Obvestila
605822 (5822) Sergio

Več podobnih tem