»

Kaj kupiti by AnandTech

AnandTech - Na AnandTech so ponovno objavili svoj, lahko bi rekli že kar tradiconalni, prispevek -- Weekly Hardware Price Guides, ki govori jasno o tem, kaj se ta trenutek splača kupiti. Tokrat so se posvetili predvsem procesorjem (Intelovim ter AMD-jevim), ATI-jevim grafikuljam ter pomnilniku. Ste vedeli, da lahko v tujini dobite 256 MB RAM-a že za slabih šestdeset dolarjev? Kakorkoli že, če trenutno nakupujete ali pa se na nakup pripravljate, je ogled članka priporočljiv. Še sveže!

0 komentarjev

Ahanix dBox

AnandTech -

Na AnandTech so objavili nov test oz. članek o ohišju. Tokrat so si ogledali ohišje manj znanega proizvajalca Ahanix, a to še ne pomeni nujno nekvalitetnosti ohišja. Da, ohišje je je videti prav zanimivo, pa tudi cena ni pretirana, znaša 90 dolarjev oz. 170, če se odločite za aluminijasto različico. Če vas ohišje zanima, si njegov opis na AnandTech preberite.

1 komentar

Kaj kupiti -- po Anandtechovo

AnandTech - Tako, december je čas nakupov in prodajalci nas z vseh strani prepričujejo, da so njihovi izdelki tísto edino pravo in najcenejše. No, da bi bila odločitev o nakupu malce lažja, so poskrbeli na AnandTech, kjer so spisali božično-novoletni vodič po nakupih procesorjev in grafikulj. Če ste Božičku pisali po novega Athlona, naj si Božiček sestavek le prebere. Klik!

1 komentar

Kaj kupiti by AnandTech

AnandTech - AnandTechovci so nas ponovno razveselili z novim člankom, ki se ukvarja s problematiko kupovanja novih računalniških komponent, saj vsi želimo dobiti za svoj denar največ in še več. Tokrat so se osredotočili na matične plošče oz. čipovja ter pomnilnike (kako prikladno, kajne [:P]) in njihove cene preračunali po dolgem in počez. Če se torej ne morete odločiti, kam bi z odvečnim denarjem (kar pa ne verjamem [:D]), klik!

Vprašanje je sicer, koliko te cene ter priporočila veljajo za našo ljubo Kokoško, a vendarle, informiranje ne škodi, kajne ...

1 komentar

Vodič za kupce

AnandTech - Pri AnandTechu so objavili vodič, katere komponente kupiti, če niste ravno sin Bill Gatesa. Skratka - gre za Value sistem. Kot je v navadi pri AnandTechu, so v sklopu vodiča nanizali rešitev za tri vrste uporabnikov. Za profesionalno/domačo uporabo (IBM Aptiva ), igračkarsko mašino (Moja Ta Huda Mašina) in profesionalno uporabo.
Za igranje iger priporočajo KyraII, za profesionalno načrtovanje 3D grafike pa GeForce2 MX. Članek si oglejte tukaj.
Moje osebno mnenje je, da je tak vodič hvalevredna zadeva, a so fantje ponekod naredili tudi napake! Mogoče sem pa to samo jaz...

1 komentar

Urejanje zmede za računalniško mizico

Gamer's Depot - Heh, na Gamers Depotu so danes objavili enega bolj zanimivih in zabavnih člankov zadnje čase, ki govori o čiščenju in organiziranju zmede za vašo računalniško mizico. Kot ve vsaki pravi računalničar, se množina kablov zna prav neverjetno zaplesti, prah pa se na teh mestih nabira kot za stavo. No, če vam gre to na živce, si le oglejte ta članek, saj je nekaj idej in predlogov res uporabnih!

0 komentarjev