»

Kaj kupiti by AnandTech

AnandTech - Na AnandTech so ponovno objavili svoj, lahko bi rekli že kar tradiconalni, prispevek -- Weekly Hardware Price Guides, ki govori jasno o tem, kaj se ta trenutek splača kupiti. Tokrat so se posvetili predvsem procesorjem (Intelovim ter AMD-jevim), ATI-jevim grafikuljam ter pomnilniku. Ste vedeli, da lahko v tujini dobite 256 MB RAM-a že za slabih šestdeset dolarjev? Kakorkoli že, če trenutno nakupujete ali pa se na nakup pripravljate, je ogled članka priporočljiv. Še sveže!

0 komentarjev

Ahanix dBox

AnandTech -

Na AnandTech so objavili nov test oz. članek o ohišju. Tokrat so si ogledali ohišje manj znanega proizvajalca Ahanix, a to še ne pomeni nujno nekvalitetnosti ohišja. Da, ohišje je je videti prav zanimivo, pa tudi cena ni pretirana, znaša 90 dolarjev oz. 170, če se odločite za aluminijasto različico. Če vas ohišje zanima, si njegov opis na AnandTech preberite.

1 komentar

Kaj kupiti -- po Anandtechovo

AnandTech - Tako, december je čas nakupov in prodajalci nas z vseh strani prepričujejo, da so njihovi izdelki tísto edino pravo in najcenejše. No, da bi bila odločitev o nakupu malce lažja, so poskrbeli na AnandTech, kjer so spisali božično-novoletni vodič po nakupih procesorjev in grafikulj. Če ste Božičku pisali po novega Athlona, naj si Božiček sestavek le prebere. Klik!

1 komentar