»

In imamo zmagovalca

HardOCP - Vsi, ki vsaj na eno oko spremljate dogajanje na našem IRC kanalu, že veste, da sem ta teden testiral Leadtekovega Geforcea4 Ti4400 in bil prijetno presenečen, o čemer boste lahko na široko brali v testu, ki kani priti na stran v naslednjih dneh. Izgleda pa, da bo Ti4200 tisti pravi nakup, vsaj s stališča cene proti zmogljivostim, saj ima kartica vse funkcije hitrejših bratcev, a hkrati tudi najnižjo ceno. Na tem naslovu si preberite kratek test Ti4200 ter hitrostno primerjavo med karticami. Ne vem, ali so imeli HardOCPjevci le srečo z izbiro kartice, ampak vseeno - Ti4200 se je navil nad nazivno hitrost Ti4600 ter jo, logično, prehitel. Kdaj že pride ta kartica v Slovenijo? :D

0 komentarjev

Uporaba varnostne luknje?

Slo-Tech - Vas je zanimalo, kako izgleda to, da vam varnostna luknja v Windows XP odlogira računalo? Ste prepričani? Kliknite na ta naslov. Na našem IRC kanalu smo se že nekaj časa igrali s to potegavščino, a je kmalu nehala biti smešna, ko je že stopetdeseti uporabnik odletel in nato s stavkom "grrr" prišel nazaj na kanal. Popravka temu zlobnemu hrošču, ki lahko, ako pride v neprave roke, postane zelo zoprn trojanec, zaenkrat še ni.
Dodatek by Tomi: prej se prepričajte, da nimate kakšnega pomembnega dela, ker zadeva vas dejansko odlogira.. Samo ne recite, da vas nismo opozorili..

22 komentarjev

Za vse z dobrim srcem

eBay - Na eBayu nVidia prodaja "fun pack" primerek svoje najboljše grafične kartice, Geforcea4 Ti4600. Izkupiček gre strogo v dobrodelne namene, darovan pa bo "Children's Health Councilu", organizaciji za pomoč otrokom. Trenutno je cena prodajanega primerka kartice narasla že na 2.800 dolarjev, dražba traja pa še malo več kot dva dni.

0 komentarjev

Test termalnih past

HardOCP - Lepo je videti, da smo na Slo-techu prehiteli ameriško konkurenco in da je alien-w že pred časom spisal test termalnih past, ki se jih dobi v Sloveniji. Tokrat so se podobnega testa lotili tudi američani (HardOCPjevci). Ugotovili niso nič presenetljivega, so pa na test dobili tudi za nas bolj eksotične termalne paste. Klik!

0 komentarjev

SETI gumbek

Jaz - Grem stavit, da vas je danes zjutraj presenetil ta luštkani gumbek na levi strani. Včeraj pozno zvečer smo namreč na našem IRC kanalu staknili glave in pogruntali par idej, Brody pa je bil zadolžen za garaško delo izdelave. To je rezultat našega bedenja do pol enih zjutraj [:))]. Upam, da vam je zadeva vsaj pol tako všeč, kot nam, ki smo jo delali.Na žalost pa je z gumbekom izginilo nekaj izbir iz menija. Krivda za to je moja, ker sem na disku imel še staro različico datoteke brez dodatnih možnosti. Brez skrbi, vse bo urejeno v najkrajšem možnem času ( ane, Primoz? [>:D]).Pa še nekaj, ko smo ravno pri SETIju. Slo-Tech team lepo napreduje, registriranih je že 28 E.T. lovcev, skupaj pa smo predelali že skoraj 3000 paketkov. Vsi, ki že aktivno obdelujete paketke ali si to samo želite, pa ste zelo vabljeni, da se nam pridružite. Več nas je, lepše je [:)].

3 komentarji